İçimdeki şüpheyi yenemiyorum...

Ne kadar gereksiz şeyleri büyütüyorsunuz. Kız hayatında biri olduğunu nereden bilsin sadece selam nasılsın diye yazmış sözlünüzün de o kadar küfretmesine falan gerek yoktu bence hayatımda biri var görüşmeyelim yazma derdi engellerdi olur biterdi yani.

Hele ''bana niye yönlendirmedin'' demenize hiç anlam veremedim tutup da yüz göz olup vay benim sözlüme nasıl yazarsın mı diyecektiniz Allah aşkına yaa. Ya da ablası nede ver arayacağım diyor neden büyütülmüş bu kadar sanki peşini bırakmıyor. Ya numara engellemek varken bunlar neden? anlatmış işte zaten neden anlattıysa bitmiş gitmiş. Çok saçma yani.

Siz neden bu kadar gerildiniz anlam veremedim.. Bende farkındayım büyüttüğümün ah vah nolcak aman diye yakınmadım burası herşeyin paylaşılabileceğimiz bir platform. Ayrıca hayatında biri olduğunu yazarken whatsapp profil resminden ve durumundan gayet rahatlıkla görebilir ve anlayabilir. Çok zor değil bunun anlaşılması... O kadar küfretmesi falan derken saatlerce küfür etti falan gibi bir şeyde yazmadım. Söylediği şeyi buraya yazamadığım için küfür diye anlatmaya çalıştım...

Bana yönlendir dememdeki amaç tabi ki yüz göz olmak değil o anki tepkimin ne olduğunu yazdım ben sadece burada daha detaylı ve net olabilmek için.. Bana kalsa ne engel ne başka bişey cevap verdirmez mesajını sildirirdim.

Back
Yukarı