• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki sıkıntı

_andromeda_

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
152
Puanlar
363
Yer
Bursa
Kızlar içimde çok büyük bir sıkıntı var. Sebebini de bilemiyorum işin kötüsü. Geçen gün bir tanıdığıma borç vermiştim ama farkında olmadan onu mu takıyorum acaba bilemedim.:59:

Belki de ondan dolayıdır sıkıntın canım.Borç vermek istemedin belki ya da içinde bir takım şüpheler varda ondan dolayı için böyle tuhaf oldu.Ya da normal bir sıkıntı.Durduk yere insanın içi kötü olur ya öyle bir şey belki de.Böyle durumlarda dua okumak çok iyi geliyor.Tavsiye ederim cnm...

Belki de ondan dolayıdır sıkıntın canım.Borç vermek istemedin belki ya da içinde bir takım şüpheler varda ondan dolayı için böyle tuhaf oldu.Ya da normal bir sıkıntı.Durduk yere insanın içi kötü olur ya öyle bir şey belki de.Böyle durumlarda dua okumak çok iyi geliyor.Tavsiye ederim cnm...

Evet böyle sanki sürekli kötü şeyler olacakmış gibi hisler var içimde. Bol bol dua edicem canım artık Allah'tan hayırlısı...

Evet böyle sanki sürekli kötü şeyler olacakmış gibi hisler var içimde. Bol bol dua edicem canım artık Allah'tan hayırlısı...

Sen yüreğini ferah tut canım kötü düşünme düşünceler gerçek olurmuş iyi düşün iyi olsun.İçindeki sıkıntı tez zamanda geçer inş.

Back