İçimdeki hislerim eşime olan duygumu etkiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumları okuyunca kendimi sapık hissetim
Bir kadın bedeninde ne varsa erkekte de o var. Sadece penisten mi ibaret bu adamlar, aksine çok daha iç gıdıklayan bir meseledir göğüs bölgeleri, boyunları vs.

Bir kadın bedeninde ne varsa erkekte de o var. Sadece penisten mi ibaret bu adamlar, aksine çok daha iç gıdıklayan bir meseledir göğüs bölgeleri, boyunları vs.
İnanın bende öyle hissettim, ki kendimi soğuk, ilişkimizi tek düze sanırdım

Aslında adam gayet normal ama konu sahibi isteksiz ve sadece kendine odaklı olduğu için sorun yaşıyorlar. Halbuki kendini olayın akışına bırakıp, ilişkiyi belli kalıplara sokmaya çalışmasa sorun kendiliğinden çözülecek.

Hele kadınsı hareketler denmiş, ulan dedim biran biseksüel eğilimler mi acaba ne oluyor bunlar diye bakakaldım ekrana
Erkek illa, erim yiğidim modunda değil ki, onlar da pasif olmayı mayışmayı arzuluyor aynı ilişki içerisinde, bazen ise tam tersi.
Sırf temas şakası olsun diye bile olmayacak bir anda yandan geçerken meme kıstırma, popo şaklatma olmuyor mu, yapmıyor mu kimse anlamadım ben.

Konu sahibinin eşi robotlaşmışcasına yapıyorsa elbet olmaz o. Ne kendi zevk alabilir ne karşıdaki ama önceliği kendine istiyorsa bunu daha açık şekilde anlatmalı.
Erkeğe de sırf penis olarak bakmak, kadını vajinadan ibaret görmeye eşdeğer bence.

Ya var ya tüm hislerime tercüman oldunuz siz Bunları bende harfi harfine yazmak istemiştim. İyiki yazdınız valla, yorumlardan sonra kendimi tuhaf hissettim Çünkü popoya şaplak, tenhada sıkıştırmak, orasını burasını mıncırmak falan bende yapıyorum

Sırf göğsünü elledi diye adamın farklı cinsel tercihi olduğu söylenecek nerdeyse.

Bunu okuyunca aklıma izlediğim malum filmler geldi. Türk işi erotik yapımlarda erkek baskın ve kadınlar hareketli değil. Her şeyi erkekler yapıyor yabancı filmlerde aktiflik oranı eşit gibi.

Aradığım yorum eşim bana çok gülüyor çünkü göğüs bölgesine bayılıyorum, nasıl bir erkek kadın memesinden haz alırsa ben de erkek memesi seviyorum mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…