- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 18
- 40
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Sanki kacsam hic umurunda olmayacak gibiyimBence kac o gelsin pesinden., kacan kovalanir
Aci cekmek istersen bi ihtimal devam et.. ama az pesimden gelsin diyosan kacmak lazim.,Sanki kacsam hic umurunda olmayacak gibiyim
Kovalanmak icin degilde sirf umursamadigini bildigimden daha cok sacmalamayayim gozunden dusmeyeyim diye uzak durmak istiyorum ama bi turlu kendime mani olamiyorum bi sekikde is guc biesey uydurup yanina ugruyorum
Keske oyle olacagini bilsem sanki ben arayip sormasam gidip gelmesem hepten unutucakmis gibi geliyor sabretmeye kendimi zorlamaya calisiyorum en fazla tum gun gitmeden dayanabiliyorum cikarken bi napiyorsun diye ugruyorumAci cekmek istersen bi ihtimal devam et.. ama az pesimden gelsin diyosan kacmak lazim.,
Birde ilgi goren zmnla oyke alisioki senden gelen ilgiye..sen arayip sormadiginda o aranip sorulmayi bile ozluyorve ariyor yaziyor.. habu yuzden aranmak istemezsin belki ama bh isler boyle isliyo ne yazikki
O kadarini yapabilsem belki ne kimseyle nede kendimle sorunum olmazdi insanlafin gozlerinde bana karsi sevgi dmmaresi vsr mi diye aranmazdimIlgi, sevgiyi gördükçe daha çok istersin.. bunun sonu olmaz.ilgiye doyum olmaz.. bu yüzden ilgi gösterse ne göstermese ne hep fazlasını isteriz.. amann boşver demeyi bilmeli insan..
Kendimi sevemiyorum ne yazik ki ozguven problemiyle alskali degil ama aynada kendimi gormekten rahagsiz okan bir tipimKendini sevmeyi öğrenmelisin kendini sevdin mi başkalarının sevgisine ihtiyacın kalmaz, birini sevdiğin zaman karşılık beklemeden seversin zaten birini sevmek ilgi görmek için yapılacak bir şey değil
O zaman bu tip şeyler yaşamanız normal. Aynada kendini görmekten rahatsız oluyorsan bu özgüvene de yansır aslında.kendini görmekten neden rahatsız oluyorsun tipini mi beğenmiyorsun yoksa geçmişle mi alakalı? Tipini beğenmiyorsan tipini değiştir geçmişle ilgili problemlerin varsa kabul et onları kendini niye sevmediğini bulup bir şekilde çözmen lazımKendimi sevemiyorum ne yazik ki ozguven problemiyle alskali degil ama aynada kendimi gormekten rahagsiz okan bir tipim
Biz ilgi gostermedigimizde gidecek insanlar cokta onemli degiller aslinda :) ah birde gercege gecirebilsek :)Keske oyle olacagini bilsem sanki ben arayip sormasam gidip gelmesem hepten unutucakmis gibi geliyor sabretmeye kendimi zorlamaya calisiyorum en fazla tum gun gitmeden dayanabiliyorum cikarken bi napiyorsun diye ugruyorum
Bu sefer inşallah basarabilirim cok denedin fakat hef seferinde iradesizligim agir basiyor
Gercegi goruyorum fakat yinede insan duygulari agır basınca dogru hareket edemiyor ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederimBiz ilgi gostermedigimizde gidecek insanlar cokta onemli degiller aslinda :) ah birde gercege gecirebilsek :)
Bakma bende bole konusuyorumda aklim baskalarina, kendimde uygulamakta cok zorlaniyorumGercegi goruyorum fakat yinede insan duygulari agır basınca dogru hareket edemiyor ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim
Bende burda bazi konulari okuyunca insan kendisini uzwn inciten biriyle nasil birlikte olurvkendini bile bile atese atar derdim iste insanin aklina gelmeyen başına gelebiliyormusBakma bende bole konusuyorumda aklim baskalarina, kendimde uygulamakta cok zorlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?