İçimde Yeri Dolmayan Sevilme İsteği ve Saçmalamalarım

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
40
Çocuklugumdan beri tam manasiyla anne baba sevgisi gormedim hatta belli bi yasa kadar sanki hic ama hic sevilmemis gibiydim kimsenin hicbirseyini kıskanmayan ben sevilen insanlari hep kiskanirdim birinjn sevildigini gorsem keske bende sevilseydim derdim sozhn ozu sevilen insanlara hep ozendim

Sonrasinda seven sevdigini gosteren arkadsslarim oldu ama sanki kalbim karadelik misali hepsini yutuyor daha fazlasini istiyordu

En onemli olaniysa hayatimda hep platonik sevdim hic kimsenin beni sevdiginden emin olamadim icimde yasadim kendi kendime yandim agladim sizladim gecti gitti

Kac yıl olmustu duygusal olarak kimseyi sevmiyordum sanki kalbimin varligini unutuyorken biri cıktı karsima inanılmaz iltifatlar havada ucusuyordu kendimi degerli hissettirecek mutlu edecek bi dolu davranisi oldu onceleri kendimi ondan uzak tutmaya calisiyirkwn sonralari neden uzak tutayim ki bence oda beni seviyor diye düşünürken sonradan bir anda degisti once ilgisizlesti sonra baska bisey oldu cikti gunden gune uzaklasiyir uzaklasiyor gibiyiz gecen bir arkadasima baska bir arkadasini sormus o kiz kimdi diye butun gece aksamdan sabaha agladim kendime cok kizdim kendi kendime gelin guvey oldum diye
Ama sonra dusunuyorum kurdugu cumleler hicte gelin guvey olunacak cinsten degildi simdi bende kendimi ondan uzak tutmsya calisiyorum ama ne yapiyorsam basaramiyirum gunlerdir kendimi ondan uzak tutmaya cabalarken her gecen gun biraz daha sacmaliyorum
Yani karsimdaki insandan bir damla sevgi gorebilmek icin redmen goslerinin icine bskiyorum

Dün odasina gittim elinde bir dilim elma vardi yarisini ısırmıştı kalan yarisini uzatti tam dokundum diye cekecekti ki aldim elinden yedim sasirttin beni dedi neden dedim benim dokundugumu yemessin diye dusundum dedi bende rahat rahat tiksinmem sadece sevmediklerimin dokundugu seyi yiyemem dedim yani beni seviyormusun dedi seviyorum sevmesem yaninda ne isim var dedim ya sen beni seviyormusun dedim oda seni seviyorum dedi hatta saka olarak sarilacakmis gibi kollarini acti gulerek kapi acikti aman yanlis anlasilmayalim dedim geri cekildim boyle bir kac sacmalamam daha oldu aslinda kendimi ondan uzak tutmaya calistikca dahada yamacinda buluyorum belki sıkıldı benden belki bunaldı bilmiyorum ama artik kabuguma cekilmek istiyorum daha fazla sacmalamak istemiyorum gun gectikce sacmaligin dibine vuruyorum nolur arkadsslar bir yol gosterin boyke bir durumla karsilastiginiz oldu mu kendinizi nasil kontrol edip frenlediniz

Bence kac o gelsin pesinden., kacan kovalanir
Sanki kacsam hic umurunda olmayacak gibiyim

Kovalanmak icin degilde sirf umursamadigini bildigimden daha cok sacmalamayayim gozunden dusmeyeyim diye uzak durmak istiyorum ama bi turlu kendime mani olamiyorum bi sekikde is guc biesey uydurup yanina ugruyorum

Aci cekmek istersen bi ihtimal devam et.. ama az pesimden gelsin diyosan kacmak lazim.,

Birde ilgi goren zmnla oyke alisioki senden gelen ilgiye..sen arayip sormadiginda o aranip sorulmayi bile ozluyorve ariyor yaziyor.. habu yuzden aranmak istemezsin belki ama bh isler boyle isliyo ne yazikki

Ilgi, sevgiyi gördükçe daha çok istersin.. bunun sonu olmaz.ilgiye doyum olmaz.. bu yüzden ilgi gösterse ne göstermese ne hep fazlasını isteriz.. amann boşver demeyi bilmeli insan..

Kendini sevmeyi öğrenmelisin kendini sevdin mi başkalarının sevgisine ihtiyacın kalmaz, birini sevdiğin zaman karşılık beklemeden seversin zaten birini sevmek ilgi görmek için yapılacak bir şey değil

Keske oyle olacagini bilsem sanki ben arayip sormasam gidip gelmesem hepten unutucakmis gibi geliyor sabretmeye kendimi zorlamaya calisiyorum en fazla tum gun gitmeden dayanabiliyorum cikarken bi napiyorsun diye ugruyorum

Bu sefer inşallah basarabilirim cok denedin fakat hef seferinde iradesizligim agir basiyor

Ilgi, sevgiyi gördükçe daha çok istersin.. bunun sonu olmaz.ilgiye doyum olmaz.. bu yüzden ilgi gösterse ne göstermese ne hep fazlasını isteriz.. amann boşver demeyi bilmeli insan..
O kadarini yapabilsem belki ne kimseyle nede kendimle sorunum olmazdi insanlafin gozlerinde bana karsi sevgi dmmaresi vsr mi diye aranmazdim

Kendini sevmeyi öğrenmelisin kendini sevdin mi başkalarının sevgisine ihtiyacın kalmaz, birini sevdiğin zaman karşılık beklemeden seversin zaten birini sevmek ilgi görmek için yapılacak bir şey değil
Kendimi sevemiyorum ne yazik ki ozguven problemiyle alskali degil ama aynada kendimi gormekten rahagsiz okan bir tipim

Kendimi sevemiyorum ne yazik ki ozguven problemiyle alskali degil ama aynada kendimi gormekten rahagsiz okan bir tipim
O zaman bu tip şeyler yaşamanız normal. Aynada kendini görmekten rahatsız oluyorsan bu özgüvene de yansır aslında.kendini görmekten neden rahatsız oluyorsun tipini mi beğenmiyorsun yoksa geçmişle mi alakalı? Tipini beğenmiyorsan tipini değiştir geçmişle ilgili problemlerin varsa kabul et onları kendini niye sevmediğini bulup bir şekilde çözmen lazım

Aslında insanın en çok kendi sevgisine ihtiyacı var. Başkalarının seni sevmesi, değer vermesi, sarılması, güven sağlaması vs bunlar tabi ki insanın temel ihtiyacı ama önce sen kendini sev ki başkalarının seni nasıl sevmesini istediğine dair bir fikrin olsun. Öbür türlü senin deyiminle kara delik gibi tüketir durursun ilgiyi, sevgiyi.

Biz ilgi gostermedigimizde gidecek insanlar cokta onemli degiller aslinda :) ah birde gercege gecirebilsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…