- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Kolejen ne kullandınız?Ben kolojen ictim uzun sure, birde at kili sampuan var sac uzatan adi "Mane'n Tale" onunla yikadim haftada 2(bence muazzam uzatiyor saci bu sampuan). Saclarim suan belimde ve inanilmaz dolgun. Sampuan reklamlarindan firlamis gibi. Sonuk ve ince telli sacim varken ne ara bu kadar havali saclarim oldu anlamadim, Allah mi yuzume guldu yoksa kullandigim seylerden mi inan bilmiyorum. Sac yikamamida haftada 3-4 ten, 2 ye dusurdum. Kuru sampuan yerine bebe pudrasi kullandim bu donemlerde. Simdide biberiye yagi yapiyorum ama ona 1-2 haftadir basladim iyi geliyormus. Herkes kolojenden oturu diyor cevremdeki herkes kullanmaya basladi ama bilimsel bisi degil bu. Belkide iyi baktim saclarima. Bilmiyorum ama bunlari dene bakalim faydasini gorursun umarim.
Biberiye yi ben de duydum çok iyi geliyormuş.Nasil kullaniliyorBen kolojen ictim uzun sure, birde at kili sampuan var sac uzatan adi "Mane'n Tale" onunla yikadim haftada 2(bence muazzam uzatiyor saci bu sampuan). Saclarim suan belimde ve inanilmaz dolgun. Sampuan reklamlarindan firlamis gibi. Sonuk ve ince telli sacim varken ne ara bu kadar havali saclarim oldu anlamadim, Allah mi yuzume guldu yoksa kullandigim seylerden mi inan bilmiyorum. Sac yikamamida haftada 3-4 ten, 2 ye dusurdum. Kuru sampuan yerine bebe pudrasi kullandim bu donemlerde. Simdide biberiye yagi yapiyorum ama ona 1-2 haftadir basladim iyi geliyormus. Herkes kolojenden oturu diyor cevremdeki herkes kullanmaya basladi ama bilimsel bisi degil bu. Belkide iyi baktim saclarima. Bilmiyorum ama bunlari dene bakalim faydasini gorursun umarim.
3-4 ayda birde uclarindan aldirdim.Ben kolojen ictim uzun sure, birde at kili sampuan var sac uzatan adi "Mane'n Tale" onunla yikadim haftada 2(bence muazzam uzatiyor saci bu sampuan). Saclarim suan belimde ve inanilmaz dolgun. Sampuan reklamlarindan firlamis gibi. Sonuk ve ince telli sacim varken ne ara bu kadar havali saclarim oldu anlamadim, Allah mi yuzume guldu yoksa kullandigim seylerden mi inan bilmiyorum. Sac yikamamida haftada 3-4 ten, 2 ye dusurdum. Kuru sampuan yerine bebe pudrasi kullandim bu donemlerde. Simdide biberiye yagi yapiyorum ama ona 1-2 haftadir basladim iyi geliyormus. Herkes kolojenden oturu diyor cevremdeki herkes kullanmaya basladi ama bilimsel bisi degil bu. Belkide iyi baktim saclarima. Bilmiyorum ama bunlari dene bakalim faydasini gorursun umarim.
Peki sonra çıkartmak için çok fazla şampuan yapmak gerekmiyor mu?Ben biberiyeyi yatmadan sacima suruyorum ama dustan 1-2 saat onceside yetiyormus. Kokusu cok keskin yalniz kizlar. Ben Sacimin ustlerine diplerine 3-5 sikip tariyorum sonra havluya sarip yatiyorum.
yoo oyle bocalamiyorum bir sampuanla geciyor. Cok yogun bir yag degil en azindan benim kullandigim. Rosemary diyede geciyor.Peki sonra çıkartmak için çok fazla şampuan yapmak gerekmiyor mu?
Çok teşekkür ederim bende deneyiyim bunlarıyoo oyle bocalamiyorum bir sampuanla geciyor. Cok yogun bir yag degil en azindan benim kullandigim. Rosemary diyede geciyor.
kırık aldırırsan uzamaz3-4 ayda birde uclarindan aldirdim.
Tuzsuz şampuan kullan sürekli fön masa vs kullanıyorsan onları bırak, iki ayda bir düzenli minik minik uçlarından aldır cok değil. Uzun yıllar önce saçımı kısa kestirip pişman olmuştum soğan suyu buldum intden haşlayıp suyunu son durulamada döküyordum onuda deneyebilirsinBen kolojen ictim uzun sure, birde at kili sampuan var sac uzatan adi "Mane'n Tale" onunla yikadim haftada 2(bence muazzam uzatiyor saci bu sampuan). Saclarim suan belimde ve inanilmaz dolgun. Sampuan reklamlarindan firlamis gibi. Sonuk ve ince telli sacim varken ne ara bu kadar havali saclarim oldu anlamadim, Allah mi yuzume guldu yoksa kullandigim seylerden mi inan bilmiyorum. Sac yikamamida haftada 3-4 ten, 2 ye dusurdum. Kuru sampuan yerine bebe pudrasi kullandim bu donemlerde. Simdide biberiye yagi yapiyorum ama ona 1-2 haftadir basladim iyi geliyormus. Herkes kolojenden oturu diyor cevremdeki herkes kullanmaya basladi ama bilimsel bisi degil bu. Belkide iyi baktim saclarima. Bilmiyorum ama bunlari dene bakalim faydasini gorursun umarim.
İyi geceler kızlar.Az önce elimi gene saçıma attım bi avuç geldi döküldü neredeyse. Kendimi bildim bileli saçlarım azla uzamadi omuz boyunu geçmedi. Öyle özeniyorum ki saci uzun olanlara.Uzamasini geçtim bu dökülme nasıl bir şey anlamıyorum avuç avuç gidiyor saçlarım.Kel kalmadigima hayret ediyorum. Kan değerlerime baktırdım normal ben napicam şaşırdım bu saclar uzar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?