- Konu Sahibi sufisentir
Bence kendinizi cirkin gibi bir seyler hissediyorsunuz karşınızdaki insanların kendilerine güvenleri bir sure sonra sizi eziyor.kendiniz olamiyorsunuz onların yanında ve bu da size sonradan sıkıntı yapiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sizin bakış açınız elbette.ama hiç öyle hissetmiyorum ben kendimi yani dünya güzeli değilim tabi de çirkin de sayılmam:)Bence kendinizi cirkin gibi bir seyler hissediyorsunuz karşınızdaki insanların kendilerine güvenleri bir sure sonra sizi eziyor.kendiniz olamiyorsunuz onların yanında ve bu da size sonradan sıkıntı yapiyor
Ay evet sormayın neyse ki böyle çok müdahaleci saygısız insanlar değiller de rahatım o konuda :)6 elti 2 görümce, 1 de sizin eşiniz 9 kardeş mi eşiniz?
Bence ya size nazar değdiriyorlar, ya da kıskanıp negatif enerji yolluyorlar. Cevşen takın, bir de her gittiklerinde okuyup üfleyin evin her yerine. Benim nenem sonra da eline tespih alır mırıl mırıl dua okur Allahın adını anardı iç sıkıntısı geçsin diye.
Bir de çaydanlığa portakal, limon ya da mandalina kabuğu rendeleyip kaynatın hem de ev mis gibi kokar içinizi açar belki.
hediye almaktan ciğerim soldu gülmekten alamadım kendimi kusura bakmaya aslında ortalama olarak yazdım görüşme zamanlarını yoksa o kadar sık görüşmüyoruz.ama tabi sayı çok olunca her sene iki üç düğün var kafadan hep bir etkinlik hali yok doğum günü yok diş buğdayı.hediye almaktan ciğerim soldu zaten.
neyse yine de allah eksikliklerini göstermesin tabi kötü şeyler için bir araya getirmesin.
Merhaba hoş geldin aramıza :) yeni olduğun için hatırlatma yapayım hemen sana büyü üç harfliler hoca vs. tarzı konuları açmak ve yorum yapmak yasak bilgin olsun benim yüzümden ceza almanı istemem.Canım merhaba. Benzer durum akrabalarda benim de başıma geldi maalesef. Ve sonra üzerimden aileye yapılmış bir büyü olduğu ortaya çıktı. Sizinki tabii ki bu kadar büyük değildir muhtemelen, onlar gelmeden önce korunma duaları oku belki nazarları değiyordur. Umarım en kısa zamanda geçer.
o zaman sıkıntı dediğiniz seyi abartıyorsunuz.Bu sizin bakış açınız elbette.ama hiç öyle hissetmiyorum ben kendimi yani dünya güzeli değilim tabi de çirkin de sayılmam:)
kendim gibiyim tamamen yani başka türlüsü elimden gelmez zaten.ki eğitim statü olarak da onlardan düşük olma gibi bi durumum yok.
ama son zamanlarda büyük eltim sürekli gelinini şikayet ediyor ve durmadan hastalığını anlatıyor.gelini de kv yi şikayet ediyor ve ben arada kalmaktan nefret ediyorum ikisine de yorumsuz kalıyorum he diyip geçiyorum.hatta bu nedenle çok az görüşmeye başladım artık bahane buluyorum sürekli.yani son zamanlarda bunun negatifliği var biraz da düşününce buna yoruyorum.
Aynen ben de tercüman olmasına banaBen anladım nasıl bir his olduğunu.
Bende daha çok öyle kalabalık ortamlardan çıkınca, ya birine hakettiği cevabı veremediğimin pişmanlığıyla ya da kendimle ilgili çok detaylı bir bilgi paylaştıysam, gereksiz konuştuğumun pişmanlığıyla olur. Biraz ketum bir yapım var çünkü.
O his de bende huzursuz bir psikoloji ortaya çıkarıyor düşünüp duruyorum sonra.
Rahatlamanın yolu elini yüzünü soğuk suyla yıka elektriğini alsın. Sonra dua oku ve çok düşünme geç.
Kuzum sende sıkıntı olmayacaktı Bizde mi olacak dünyanın bütün eltisini bünyende toplamissin ayy ne kadar kalabalık...Kızlar herkese iyi akşamlar.
6 eltim 2 görümcem bolca yeğen var eşim hem dayı hem amca.
Kv ve kp vefat etmişler.
Şimdi benim derdim şu arkadaşlar:Ben 1.5 yıllık evliyim 2 seneye yakında nişanlılık dönemi var.
Yani nerdeyse 3.5 yıldır eşimin ailesiyle görüşüyoruz oturup kalkıyoruz vs. haliyle.
Her görüşmeden sonra içime sanki bir öküz oturuyor böyle tuhaf bi sıkıntı çöküyor içime ertesi güne kadar da geçmiyor.
Aramın kötü olduğu kimse yok herkes düzeyli, saygılı, güzel muhabbetler ediyoruz ben onları çağırıyorum onlar beni zaten çoğu farklı şehirde burda olanlarla da ayda bir iki kez falan görüşüyoruz diğerleriyle de 3 4 ayda bir diyebilirim kısaca.
Yani bir aradayken negatif bi enerji almıyorum ben ama vedalaşıp evlere gidince dediğim gibi içime anlam veremediğim bi sıkıntı çöküyor.
Tanışmaya gelme,isteme,nişan,düğün,normal oturma vs. hepsinde böyle hissettim.Başta heyecandan alışma sürecinden filan diye düşündüm.
Ama yok geçmiyor az önce büyük eltim oğlu ve gelini bizdelerdi.Gene aynı şey oldu sıkıntıyla oturuyorum buraya yazmak istedim neden oluyor olabilir sizce ?
Ben alışkın olmadığınız o kalabalık, curcuna halinden bunalmışsınız gibi hissettim.Yok aslında hiç heyecanlı değilim soğukkanlı ve sakin bir yapım vardır.En başta oldu tanışma safhasında heyecan filan.
Bizde de çok akraba yok eşiminkiler cidden çok fazla yani hele bazen düğünler nişanlar art arda geliyor cidden bunalıyorum.o nedenle bahaneler üretip az görüşüyorum zaten son zamanlarda.uzun süre bu sıkıntı devam edince bi yazayım buraya dedim insanların fikrini merak ettim.Öyle yani bakalım sonraki görüşmelerde nasıl hissedeceğim merak ediyorum.
Sana laf getiriyorlarsa illaki senin lafını da onlara götürüyorlardir.Benim kv yok vefat etmiş.Laf taşıma durumu oldu eltiler arasında birkaç kez ben önemsemedim duymazdan geldim ya komik geliyor bana böyle şeyler zaten.
Ama 3senedir kalbim ruhum daralıyor açıkçası artık arkamdan konuştuklarını düşünmeye başladım.
Kendimi sorguluyorum bi hatam oldu mu falan diye yani hep olması gerektiği gibi davrandım her zaman.
Bilemiyorum ya böyle laf taşıma falan hiç hoş şeyler değil sen de kurtulmuşsun onlardan böylece boşver.