- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
- Konu Sahibi sufisentir
Nasıl başlamışsa öyle gidermiş hesabı sizinki,geçer inşallah yakında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sormayın en az 2çocuk var hepsinde.Zaten hep bi curcuna oluyor bir araya gelince oturduğumuzdan da bişey anlamıyoruz.O çocuk sayısını düşününce benim bile içime öküz oturdu.
Ya şöyle ben kendisiyle dalga geçebilen her durumda eğlenmeye çalışan biriyim.icten ice kendinizi onlara yakıştıramiyo olabilirmisiniz...kùltùr olarak, yetistirilme tarzı veya dùnyaya bakış açısı olarak...
Bazen gereksiz yere laf sokmalar oluyor büyükler deyip yav he he diyorum.acaba onların yanında ne kadar size karşı yaptıkları negatif bir şey olmasada saygılı olmak adına kendinizi fazlaca geriyorsunuz onlar gidincede bu gerginliğin sıkıntısı mı çöküyor.bir de eşinizin ailesi olduğu için mecburiyet durumu var bu gidip gelmeler illa ki olacak ,o mecburiyet duygusu sizi sıkıyor olabilir mi
Evet benim de uyuyana kadar devam ediyor sonra geçiyor.Bazi ortamlarda banada oluyor.Garip hissediyorum.Boyle degisik bi sikinti.uyuyunca geciyor sonra neden oluyir acaba
Yani olumsuzluk oldu illaki ama buradaki pek çok açılan konuya bakarak benim sorunlarım ufacık kalır açıkçası.Baslardaki heyecandan sonra sartlanma durumu olmus olabilir mi? Bi olumsuzluk yasamadigina emin misin? Esinle nasilsiniz?
Inancin varsa, bolca Ayetelkursi, Felak, Nas, Fatiha, Ihlas, İnşirah okumani oneririm.. Allah in izniyle cok ferahlarsin..
Ya inanın kötü düşünmek istemiyorum ki kötü insanlar da değiller kesinlikle.Arkadan kötü konuşulması ya da nazar diye düşünmezdim ben olsam.
Çok kalabalık oldukları için yorgunluktan sessizleşmişimdir derdim ben.
Aynen biz de kalabalık ailelerle içiçe olduğumuzdan tam olarak hissettiğim bu yorgunluk...Ya inanın kötü düşünmek istemiyorum ki kötü insanlar da değiller kesinlikle.
Ama çok uzun yıllar en baştan beri böyle hissedince artık çok sorgulamaya başladım bu durumu ve kendi kendine teori üretmeye başladım.
Ama tabi yanlış düşünüyor ve insanların da günahını alıyor olabilirim elbette ama hissettiğim tam olarak bu.
Yok sanırım ben kendimi tam ifade edemedim.Aynen biz de kalabalık ailelerle içiçe olduğumuzdan tam olarak hissettiğim bu yorgunluk...
Sorgulamak niye?
Yorulursun,dinlenince unutursun.
Bu insanlar senin hakkında kötü düşünüyorlardır.Fesat işte.Bende aynı senin gibi düşünüyordum elti bana kv nin ağır laflarını getirdi;kv de taşıdı.Şimdi ikisi yağlı ballı beni bertaraf ettiler kendilerince.Ama inan bende senin gibi hissediyordım şimdi anladım..Yani şöyle iyi insanlar tabi bi sorunum yok ama o kadar da sevmiyorum galiba ya.farklı bi bakış açısı oldu bu.
Benim kv yok vefat etmiş.Laf taşıma durumu oldu eltiler arasında birkaç kez ben önemsemedim duymazdan geldim ya komik geliyor bana böyle şeyler zaten.Bu insanlar senin hakkında kötü düşünüyorlardır.Fesat işte.Bende aynı senin gibi düşünüyordum elti bana kv nin ağır laflarını getirdi;kv de taşıdı.Şimdi ikisi yağlı ballı beni bertaraf ettiler kendilerince.Ama inan bende senin gibi hissediyordım şimdi anladım..
Benimde hatam yok hatalı eltim geçen sızlanıyordu hatta kv ama o yarıyorBenim kv yok vefat etmiş.Laf taşıma durumu oldu eltiler arasında birkaç kez ben önemsemedim duymazdan geldim ya komik geliyor bana böyle şeyler zaten.
Ama 3senedir kalbim ruhum daralıyor açıkçası artık arkamdan konuştuklarını düşünmeye başladım.
Kendimi sorguluyorum bi hatam oldu mu falan diye yani hep olması gerektiği gibi davrandım her zaman.
Bilemiyorum ya böyle laf taşıma falan hiç hoş şeyler değil sen de kurtulmuşsun onlardan böylece boşver.
Yok sanırım ben kendimi tam ifade edemedim.
Hani böyle kalbim sıkışıyor içim daralıyor.
Yoksa fiziksel bi yorgunluk değil.tanışmadan itibaren böyle hissediyorum sizce de bu tuhaf değil mi bana tuhaf geliyor böyle hissetmek istemiyorum.
Üstelik de ortada bi sorun mesele yokken böyle hissetmek daha da tuhaf geliyor.
Ya sormayın en az 2çocuk var hepsinde.Zaten hep bi curcuna oluyor bir araya gelince oturduğumuzdan da bişey anlamıyoruz.
Ben yapı olarak ketumum diyemem ama tabi kalabalık ortama da çok alışık değilim.Başta sıkıyordum kendimi saçma bi laf etmiyim filan diye ama zamanla alıştım tabi.Bakalım bidahakii görüşmede daha dikkatli gözlemleyeceğim kendimi ve dediğini uygulayacağım teşekkür ederim.Ben anladım nasıl bir his olduğunu.
Bende daha çok öyle kalabalık ortamlardan çıkınca, ya birine hakettiği cevabı veremediğimin pişmanlığıyla ya da kendimle ilgili çok detaylı bir bilgi paylaştıysam, gereksiz konuştuğumun pişmanlığıyla olur. Biraz ketum bir yapım var çünkü.
O his de bende huzursuz bir psikoloji ortaya çıkarıyor düşünüp duruyorum sonra.
Rahatlamanın yolu elini yüzünü soğuk suyla yıka elektriğini alsın. Sonra dua oku ve çok düşünme geç.
Yok aslında hiç heyecanlı değilim soğukkanlı ve sakin bir yapım vardır.En başta oldu tanışma safhasında heyecan filan.Enerjiniz çabuk biter mi ? Ruhen heyecanlı biri misiniz ? Çünkü bu dedikleriniz ailemle bir araya gelince bana olan şeyler, enerjim bitiyor sanki pilim tükeniyor. Ki annem ve babam belki bir iki akraba yani.
hay maşşallah ben okuyunca darlandım sen haydi haydi darlanırsınKızlar herkese iyi akşamlar.
6 eltim 2 görümcem bolca yeğen var eşim hem dayı hem amca.
Kv ve kp vefat etmişler.
Şimdi benim derdim şu arkadaşlar:Ben 1.5 yıllık evliyim 2 seneye yakında nişanlılık dönemi var.
Yani nerdeyse 3.5 yıldır eşimin ailesiyle görüşüyoruz oturup kalkıyoruz vs. haliyle.
Her görüşmeden sonra içime sanki bir öküz oturuyor böyle tuhaf bi sıkıntı çöküyor içime ertesi güne kadar da geçmiyor.
Aramın kötü olduğu kimse yok herkes düzeyli, saygılı, güzel muhabbetler ediyoruz ben onları çağırıyorum onlar beni zaten çoğu farklı şehirde burda olanlarla da ayda bir iki kez falan görüşüyoruz diğerleriyle de 3 4 ayda bir diyebilirim kısaca.
Yani bir aradayken negatif bi enerji almıyorum ben ama vedalaşıp evlere gidince dediğim gibi içime anlam veremediğim bi sıkıntı çöküyor.
Tanışmaya gelme,isteme,nişan,düğün,normal oturma vs. hepsinde böyle hissettim.Başta heyecandan alışma sürecinden filan diye düşündüm.
Ama yok geçmiyor az önce büyük eltim oğlu ve gelini bizdelerdi.Gene aynı şey oldu sıkıntıyla oturuyorum buraya yazmak istedim neden oluyor olabilir sizce ?
süperdi6 elti ve 2 görümceyle insanın içine hippopotamus oturur yahu...
ya aslında ortalama olarak yazdım görüşme zamanlarını yoksa o kadar sık görüşmüyoruz.ama tabi sayı çok olunca her sene iki üç düğün var kafadan hep bir etkinlik hali yok doğum günü yok diş buğdayı.hediye almaktan ciğerim soldu zaten.hay maşşallah ben okuyunca darlandım sen haydi haydi darlanırsın