- 23 Mart 2015
- 5.714
- 12.037
- 248
- Konu Sahibi sufisentir
-
Benim aklıma gelmemişti ama mantıklı.belki nazar değdiriyolardır size
Yok olmuyor zaten ben istekli olarak gidip geliyorum onları davet ediyorum vs. yani olumsuz bi durum olmuyor illaki arada oluyordur ama genel anlamda saygılı insanlar.Onlar varkendemi oluyor bu sıkıntı yoksa gittiklerinde mi.belki gittikleri için ev sessislestgi için olabilir.ama varkende öyleyse bisy diyemicen
Bilemiyorum ki yani uzun süredir böyle olunca insan bi garip hissediyo gerçekten.Olabilir mantıklı söylediğiniz.belki nazar değdiriyolardır size
Hiç yapmamıştım deneyeceğim teşekkür ederim uzun süredir dua etmediğimi fark ettim zaten .Evinize gelenler gittikten sonra bildiğiniz duaları okuyup evinize üfleyin rahatlarsınız
Hiç yapmamıştım deneyeceğim teşekkür ederim uzun süredir dua etmediğimi fark ettim zaten .
Demek ki onları çok seviyosunuz gittiklerinde üzülüyosunuz sıkılıyosunuz
Baslardaki heyecandan sonra sartlanma durumu olmus olabilir mi? Bi olumsuzluk yasamadigina emin misin? Esinle nasilsiniz?Kızlar herkese iyi akşamlar.
6 eltim 2 görümcem bolca yeğen var eşim hem dayı hem amca.
Kv ve kp vefat etmişler.
Şimdi benim derdim şu arkadaşlar:Ben 1.5 yıllık evliyim 2 seneye yakında nişanlılık dönemi var.
Yani nerdeyse 3.5 yıldır eşimin ailesiyle görüşüyoruz oturup kalkıyoruz vs. haliyle.
Her görüşmeden sonra içime sanki bir öküz oturuyor böyle tuhaf bi sıkıntı çöküyor içime ertesi güne kadar da geçmiyor.
Aramın kötü olduğu kimse yok herkes düzeyli, saygılı, güzel muhabbetler ediyoruz ben onları çağırıyorum onlar beni zaten çoğu farklı şehirde burda olanlarla da ayda bir iki kez falan görüşüyoruz diğerleriyle de 3 4 ayda bir diyebilirim kısaca.
Yani bir aradayken negatif bi enerji almıyorum ben ama vedalaşıp evlere gidince dediğim gibi içime anlam veremediğim bi sıkıntı çöküyor.
Tanışmaya gelme,isteme,nişan,düğün,normal oturma vs. hepsinde böyle hissettim.Başta heyecandan alışma sürecinden filan diye düşündüm.
Ama yok geçmiyor az önce büyük eltim oğlu ve gelini bizdelerdi.Gene aynı şey oldu sıkıntıyla oturuyorum buraya yazmak istedim neden oluyor olabilir sizce ?
Kotu gozle bakmalari sart degil, annenin bile cocuguna nazari degebilirmis.. Nazar degdiginde insana bi durgunluk bi agirlik gelebilir.. Peygamberimiz (asm) felak nas ayetelkursi fatiha ihlas okur avucuna ufler vucudunu sivazlarmis, internetten tam yapilisini okuyup uygulayabilirsin..Yok olmuyor zaten ben istekli olarak gidip geliyorum onları davet ediyorum vs. yani olumsuz bi durum olmuyor illaki arada oluyordur ama genel anlamda saygılı insanlar.
Bilemedim ki ben de çok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?