• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde oluşan manasız sıkıntı ?

sufisentir

İnsandan örülmüş duvarlar içindeyim.
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
5.707
12.016
248
Kızlar herkese iyi akşamlar.

6 eltim 2 görümcem bolca yeğen var eşim hem dayı hem amca.
Kv ve kp vefat etmişler.
Şimdi benim derdim şu arkadaşlar:Ben 1.5 yıllık evliyim 2 seneye yakında nişanlılık dönemi var.
Yani nerdeyse 3.5 yıldır eşimin ailesiyle görüşüyoruz oturup kalkıyoruz vs. haliyle.
Her görüşmeden sonra içime sanki bir öküz oturuyor böyle tuhaf bi sıkıntı çöküyor içime ertesi güne kadar da geçmiyor.
Aramın kötü olduğu kimse yok herkes düzeyli, saygılı, güzel muhabbetler ediyoruz ben onları çağırıyorum onlar beni zaten çoğu farklı şehirde burda olanlarla da ayda bir iki kez falan görüşüyoruz diğerleriyle de 3 4 ayda bir diyebilirim kısaca.
Yani bir aradayken negatif bi enerji almıyorum ben ama vedalaşıp evlere gidince dediğim gibi içime anlam veremediğim bi sıkıntı çöküyor.
Tanışmaya gelme,isteme,nişan,düğün,normal oturma vs. hepsinde böyle hissettim.Başta heyecandan alışma sürecinden filan diye düşündüm.
Ama yok geçmiyor az önce büyük eltim oğlu ve gelini bizdelerdi.Gene aynı şey oldu sıkıntıyla oturuyorum buraya yazmak istedim neden oluyor olabilir sizce ?

Onlar varkendemi oluyor bu sıkıntı yoksa gittiklerinde mi.belki gittikleri için ev sessislestgi için olabilir.ama varkende öyleyse bisy diyemicen

Onlar varkendemi oluyor bu sıkıntı yoksa gittiklerinde mi.belki gittikleri için ev sessislestgi için olabilir.ama varkende öyleyse bisy diyemicen
Yok olmuyor zaten ben istekli olarak gidip geliyorum onları davet ediyorum vs. yani olumsuz bi durum olmuyor illaki arada oluyordur ama genel anlamda saygılı insanlar.
Bilemedim ki ben de çok tuhaf :110:

acaba onların yanında ne kadar size karşı yaptıkları negatif bir şey olmasada saygılı olmak adına kendinizi fazlaca geriyorsunuz onlar gidincede bu gerginliğin sıkıntısı mı çöküyor.bir de eşinizin ailesi olduğu için mecburiyet durumu var bu gidip gelmeler illa ki olacak ,o mecburiyet duygusu sizi sıkıyor olabilir mi

Kızlar herkese iyi akşamlar.

6 eltim 2 görümcem bolca yeğen var eşim hem dayı hem amca.
Kv ve kp vefat etmişler.
Şimdi benim derdim şu arkadaşlar:Ben 1.5 yıllık evliyim 2 seneye yakında nişanlılık dönemi var.
Yani nerdeyse 3.5 yıldır eşimin ailesiyle görüşüyoruz oturup kalkıyoruz vs. haliyle.
Her görüşmeden sonra içime sanki bir öküz oturuyor böyle tuhaf bi sıkıntı çöküyor içime ertesi güne kadar da geçmiyor.
Aramın kötü olduğu kimse yok herkes düzeyli, saygılı, güzel muhabbetler ediyoruz ben onları çağırıyorum onlar beni zaten çoğu farklı şehirde burda olanlarla da ayda bir iki kez falan görüşüyoruz diğerleriyle de 3 4 ayda bir diyebilirim kısaca.
Yani bir aradayken negatif bi enerji almıyorum ben ama vedalaşıp evlere gidince dediğim gibi içime anlam veremediğim bi sıkıntı çöküyor.
Tanışmaya gelme,isteme,nişan,düğün,normal oturma vs. hepsinde böyle hissettim.Başta heyecandan alışma sürecinden filan diye düşündüm.
Ama yok geçmiyor az önce büyük eltim oğlu ve gelini bizdelerdi.Gene aynı şey oldu sıkıntıyla oturuyorum buraya yazmak istedim neden oluyor olabilir sizce ?
Baslardaki heyecandan sonra sartlanma durumu olmus olabilir mi? Bi olumsuzluk yasamadigina emin misin? Esinle nasilsiniz?
Inancin varsa, bolca Ayetelkursi, Felak, Nas, Fatiha, Ihlas, İnşirah okumani oneririm.. Allah in izniyle cok ferahlarsin..

Yok olmuyor zaten ben istekli olarak gidip geliyorum onları davet ediyorum vs. yani olumsuz bi durum olmuyor illaki arada oluyordur ama genel anlamda saygılı insanlar.
Bilemedim ki ben de çok tuhaf :110:
Kotu gozle bakmalari sart degil, annenin bile cocuguna nazari degebilirmis.. Nazar degdiginde insana bi durgunluk bi agirlik gelebilir.. Peygamberimiz (asm) felak nas ayetelkursi fatiha ihlas okur avucuna ufler vucudunu sivazlarmis, internetten tam yapilisini okuyup uygulayabilirsin..

Back