İçimde garip bir his var..

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.485
208
Meraba arkadaşlar ..
Geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz ama 1 ay önce benim isteğimle prezervatif aldık Ve öyle korunduk. Gözle görülür bir yırtık felan olmadı. Zaten adet de gördüm ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum. Bir diyorum saçmalama adet oldun Ne gebeliği diye.. Ama içimdeki bu ses hiç susmuyor. Halsizlik sürekli uyku hali göğüslerimde hassasiyet var ama konduramıyorum. Korunduk Ve adet oldum sonuçta. Sizce test yapmalı mıyım?

Ilk defa prezervatf kullandiginiz icin garipsemissin :) yirtik falanda yok dedin hic kafana takma bence bana gore olma olasiligin hic yok

Ilk defa prezervatf kullandiginiz icin garipsemissin :) yirtik falanda yok dedin hic kafana takma bence bana gore olma olasiligin hic yok
Teşekkür ederim olabilir.. Benim şaşırdığım bebek beklediğinde böyle şüpheler olabiliyor ama beklemediğim halde bu düşüncelere kapılınca acaba mı dedim :))

Ama bu şekilde de kuruntu yapıyorsun:) mantığı çözemedim.
İşte onu diyorum ya :) hep böyle kuruntu yaparım yaptığımda da bişey çıkmaz ona sinir olurum. Bir keresinde adet olmuşum hamileyim düşük yapıyorum sandım hastaneye gittim ağladım bir de bebeğim düşüyor diye

O zaman sakin ol ve elindeki silahı yavaşça yere bırak pampa.

Bence gebelik istiyorsun ictenice ondan böyle hisler doğuyor istiyor musun gerçekten bir oturup kararınızı verin derim

Bence gebelik istiyorsun ictenice ondan böyle hisler doğuyor istiyor musun gerçekten bir oturup kararınızı verin derim
Evet bir evladımız var ikinciyi de istiyoruz da biraz bekleyelim demiştik bakalım hayırlısı haklı olabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…