Acil doktora gürün ve Felak nas sureleri oku derim canimYaklaşık 20 yaşlarındayım. Birkaç yıldır bir ses duyduğumda sanki daha önceden duymuş da şimdi unutmuş gibi hissediyordum ve orada dikilip kalıyordum. Umursamadım. Günler geçtikçe kafamda biri bana sesleniyor gibi hissetmeye başladım. Özellikle kalabalık ortamlarda. Bir gece kafamda biri bana hiç durmadan sordular yağdırdı. Hiç susmuyordu. En son bayıldım ve uyandığımda ağlıyordum. O günden sonra biri vücudumu ele geçiriyor gibi hissettim çoğu zaman. Bazen evimde en sevdiğim eşyalarımı kaybetmiş ya da kopuk buluyorum. Bazen arkadaşlarımla olan mesajlaşmalarımı silinmiş buluyorum bazen de benim yazmadığım mesajlar. Psikolojik bir şey olduğunu düşünüyorum. Bilenler nedenini söylesin, lütfen.
DuaYaklaşık 20 yaşlarındayım. Birkaç yıldır bir ses duyduğumda sanki daha önceden duymuş da şimdi unutmuş gibi hissediyordum ve orada dikilip kalıyordum. Umursamadım. Günler geçtikçe kafamda biri bana sesleniyor gibi hissetmeye başladım. Özellikle kalabalık ortamlarda. Bir gece kafamda biri bana hiç durmadan sordular yağdırdı. Hiç susmuyordu. En son bayıldım ve uyandığımda ağlıyordum. O günden sonra biri vücudumu ele geçiriyor gibi hissettim çoğu zaman. Bazen evimde en sevdiğim eşyalarımı kaybetmiş ya da kopuk buluyorum. Bazen arkadaşlarımla olan mesajlaşmalarımı silinmiş buluyorum bazen de benim yazmadığım mesajlar. Psikolojik bir şey olduğunu düşünüyorum. Bilenler nedenini söylesin, lütfen.
Dua okumayı denedinmi hiç canimYaklaşık 20 yaşlarındayım. Birkaç yıldır bir ses duyduğumda sanki daha önceden duymuş da şimdi unutmuş gibi hissediyordum ve orada dikilip kalıyordum. Umursamadım. Günler geçtikçe kafamda biri bana sesleniyor gibi hissetmeye başladım. Özellikle kalabalık ortamlarda. Bir gece kafamda biri bana hiç durmadan sordular yağdırdı. Hiç susmuyordu. En son bayıldım ve uyandığımda ağlıyordum. O günden sonra biri vücudumu ele geçiriyor gibi hissettim çoğu zaman. Bazen evimde en sevdiğim eşyalarımı kaybetmiş ya da kopuk buluyorum. Bazen arkadaşlarımla olan mesajlaşmalarımı silinmiş buluyorum bazen de benim yazmadığım mesajlar. Psikolojik bir şey olduğunu düşünüyorum. Bilenler nedenini söylesin, lütfen.
Belki de siz yapiyorsunuz o dediklerinizi farkinda olmadan.Yaklaşık 20 yaşlarındayım. Birkaç yıldır bir ses duyduğumda sanki daha önceden duymuş da şimdi unutmuş gibi hissediyordum ve orada dikilip kalıyordum. Umursamadım. Günler geçtikçe kafamda biri bana sesleniyor gibi hissetmeye başladım. Özellikle kalabalık ortamlarda. Bir gece kafamda biri bana hiç durmadan sordular yağdırdı. Hiç susmuyordu. En son bayıldım ve uyandığımda ağlıyordum. O günden sonra biri vücudumu ele geçiriyor gibi hissettim çoğu zaman. Bazen evimde en sevdiğim eşyalarımı kaybetmiş ya da kopuk buluyorum. Bazen arkadaşlarımla olan mesajlaşmalarımı silinmiş buluyorum bazen de benim yazmadığım mesajlar. Psikolojik bir şey olduğunu düşünüyorum. Bilenler nedenini söylesin, lütfen.
Teşekkürler...ileri derecede şizofreni hastalarında var bu durum.. mutlaka doktora gidin ve yazdığınız şeffaflıkta anlatın.. geçmiş olsun.. allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?