Yaklaşık 20 yaşlarındayım. Birkaç yıldır bir ses duyduğumda sanki daha önceden duymuş da şimdi unutmuş gibi hissediyordum ve orada dikilip kalıyordum. Umursamadım. Günler geçtikçe kafamda biri bana sesleniyor gibi hissetmeye başladım. Özellikle kalabalık ortamlarda. Bir gece kafamda biri bana hiç durmadan sordular yağdırdı. Hiç susmuyordu. En son bayıldım ve uyandığımda ağlıyordum. O günden sonra biri vücudumu ele geçiriyor gibi hissettim çoğu zaman. Bazen evimde en sevdiğim eşyalarımı kaybetmiş ya da kopuk buluyorum. Bazen arkadaşlarımla olan mesajlaşmalarımı silinmiş buluyorum bazen de benim yazmadığım mesajlar. Psikolojik bir şey olduğunu düşünüyorum. Bilenler nedenini söylesin, lütfen.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İçimde biri var.
- Konu Sahibi GiYon
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yardıma ihtiyacım var
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
merhaba;
Dissosiyatif kimlik bozukluğu olabilir.Psikiyatrist ile görüşmelisiniz.Daha fazla bilgi için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.
http://www.dpsikiyatri.com/DISSOSIYATIFKIMLIKBOZUKLUGU.asp
Dissosiyatif kimlik bozukluğu olabilir.Psikiyatrist ile görüşmelisiniz.Daha fazla bilgi için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.
http://www.dpsikiyatri.com/DISSOSIYATIFKIMLIKBOZUKLUGU.asp
- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
Acil doktora gürün ve Felak nas sureleri oku derim canimYaklaşık 20 yaşlarındayım. Birkaç yıldır bir ses duyduğumda sanki daha önceden duymuş da şimdi unutmuş gibi hissediyordum ve orada dikilip kalıyordum. Umursamadım. Günler geçtikçe kafamda biri bana sesleniyor gibi hissetmeye başladım. Özellikle kalabalık ortamlarda. Bir gece kafamda biri bana hiç durmadan sordular yağdırdı. Hiç susmuyordu. En son bayıldım ve uyandığımda ağlıyordum. O günden sonra biri vücudumu ele geçiriyor gibi hissettim çoğu zaman. Bazen evimde en sevdiğim eşyalarımı kaybetmiş ya da kopuk buluyorum. Bazen arkadaşlarımla olan mesajlaşmalarımı silinmiş buluyorum bazen de benim yazmadığım mesajlar. Psikolojik bir şey olduğunu düşünüyorum. Bilenler nedenini söylesin, lütfen.
- 21 Mayıs 2014
- 408
- 402
- 313
- 30
- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.314
- 133
- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- 30 Kasım 2016
- 995
- 900
- 53
- 28
DuaYaklaşık 20 yaşlarındayım. Birkaç yıldır bir ses duyduğumda sanki daha önceden duymuş da şimdi unutmuş gibi hissediyordum ve orada dikilip kalıyordum. Umursamadım. Günler geçtikçe kafamda biri bana sesleniyor gibi hissetmeye başladım. Özellikle kalabalık ortamlarda. Bir gece kafamda biri bana hiç durmadan sordular yağdırdı. Hiç susmuyordu. En son bayıldım ve uyandığımda ağlıyordum. O günden sonra biri vücudumu ele geçiriyor gibi hissettim çoğu zaman. Bazen evimde en sevdiğim eşyalarımı kaybetmiş ya da kopuk buluyorum. Bazen arkadaşlarımla olan mesajlaşmalarımı silinmiş buluyorum bazen de benim yazmadığım mesajlar. Psikolojik bir şey olduğunu düşünüyorum. Bilenler nedenini söylesin, lütfen.
Dua okumayı denedinmi hiç canimYaklaşık 20 yaşlarındayım. Birkaç yıldır bir ses duyduğumda sanki daha önceden duymuş da şimdi unutmuş gibi hissediyordum ve orada dikilip kalıyordum. Umursamadım. Günler geçtikçe kafamda biri bana sesleniyor gibi hissetmeye başladım. Özellikle kalabalık ortamlarda. Bir gece kafamda biri bana hiç durmadan sordular yağdırdı. Hiç susmuyordu. En son bayıldım ve uyandığımda ağlıyordum. O günden sonra biri vücudumu ele geçiriyor gibi hissettim çoğu zaman. Bazen evimde en sevdiğim eşyalarımı kaybetmiş ya da kopuk buluyorum. Bazen arkadaşlarımla olan mesajlaşmalarımı silinmiş buluyorum bazen de benim yazmadığım mesajlar. Psikolojik bir şey olduğunu düşünüyorum. Bilenler nedenini söylesin, lütfen.
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Belki de siz yapiyorsunuz o dediklerinizi farkinda olmadan.Yaklaşık 20 yaşlarındayım. Birkaç yıldır bir ses duyduğumda sanki daha önceden duymuş da şimdi unutmuş gibi hissediyordum ve orada dikilip kalıyordum. Umursamadım. Günler geçtikçe kafamda biri bana sesleniyor gibi hissetmeye başladım. Özellikle kalabalık ortamlarda. Bir gece kafamda biri bana hiç durmadan sordular yağdırdı. Hiç susmuyordu. En son bayıldım ve uyandığımda ağlıyordum. O günden sonra biri vücudumu ele geçiriyor gibi hissettim çoğu zaman. Bazen evimde en sevdiğim eşyalarımı kaybetmiş ya da kopuk buluyorum. Bazen arkadaşlarımla olan mesajlaşmalarımı silinmiş buluyorum bazen de benim yazmadığım mesajlar. Psikolojik bir şey olduğunu düşünüyorum. Bilenler nedenini söylesin, lütfen.
- 12 Temmuz 2006
- 56.117
- 215.780
- 1.223
- 52
Hanımlar,
lütfen konuya dini içerik yazılmasın, durum tümüyle psikolojik.
Konu sahibesi,
çocukken veya ergenlik döneminde yaşadığınız bir travma, aşırı baskı sonucu oluşan bir sorun olabilir veya genetik faktörlere bağlı bir rahatsızlık olabilir, en kısa zamanda uzman yardımı almanızı tavsiye ederim.
lütfen konuya dini içerik yazılmasın, durum tümüyle psikolojik.
Konu sahibesi,
çocukken veya ergenlik döneminde yaşadığınız bir travma, aşırı baskı sonucu oluşan bir sorun olabilir veya genetik faktörlere bağlı bir rahatsızlık olabilir, en kısa zamanda uzman yardımı almanızı tavsiye ederim.
Tamamen psikolojik..mesajlarım siliniyor vs dediğin şeyleri aslında sen yapıyorsun ama unutuyorsun..bunun psikolojide bir adı var ama unuttum suan.kafanın içindeki seslerde kişilik bozukluğu yada bipolar gibi bir hastalık olabilir..en güzelinde bunun farkında olman.şizofren olsan farkında olmazdın.bir an önce psikiyatriye gitmelisin
Teşekkürler...ileri derecede şizofreni hastalarında var bu durum.. mutlaka doktora gidin ve yazdığınız şeffaflıkta anlatın.. geçmiş olsun.. allah yardımcınız olsun..