• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim yanıyor

nalanbilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
288
1
68
Eskişehir
hikayemi kısaca anlatmak istiyorum amacım benim yaptığım hataları başkaları yapmasın biliyorum kimse bana destek olmayacak ama ben yine de içimdekileri dökücem. bundan bir sene önce herşeyden cok sevdiğimi sandığım insanla tanıstım onu kendimden cok sevdim . aileme yalan söyledim evden para çaldım onun için işe girdim çalıştım tatile gidebilmek için sırf. en özel şeyi ona hediye sundum birlikte olduk. ben mutlu olur sanırken o da istemesene rağmen beni azarladı kırdı kalbimi. her kavgada ağlattı ben hep özür diledim ne derse yaptım en ufak kötü sözüm olmadı . bir kere bıraktım tam anlamıyla pişman oldu ağladı kıymetini kaybedince anladım dedi. dedim ki senin yerine kim olsa mumla arar beni. ama kıyamadım ben o gözyaşlarına affettim. daha sonra ailesiyle tanıstım evlerine gidip gelmeye basladım annesiyle cok iyi anlaşıyordum ayağı kırılmıştı ona baktım yemek yaptım okuldan cıkıp akşama kadar evlerinde oturdum.her neyse bu yaptıklarımdan pişman değilim aslında pişmanlığım çok sonra. bu insan her türlü beni ve ailemi eleştirmeye başladı . dıs görünüşüm olsun aile yapım olsun ağzına söyler hale geldi kırıldım içime attım ve birgün patladım. artık herşey bitti gözüyle bakıyordum son olay burnuma piercing taktırmam oldu . gördüğü anda iğrencsin sen zaten çirkinsin iyice kötü olmuşsun gibi laflar söyledi. sustum evet sadece sustum ... amacım anne babamınki gibi mutsuz bir evlilik değildi ben mutlu olacaktım cocuklarımı cok güzel yetiştirecektim. bu kişi ünv hazırlıkta ben 2. sınıfım ve öğretmen olucam Allah izin verirse hem kişilik yönünden bana uygun değil hem gelecek. ben 4 yıl doğuya gidicem onun için çırpınıcam herşeyi ben yapıcam o hep hazıra konacak . bunu ona söyledim sen benim kocam olacak kişi değilsin dedim.
beni üzen asıl hikaye tam da burda baslıyor. gel-gitlerimin olduğu sıralar faceden biri ekledi . beni geçen seneden tanıyormus suan öğretmen ve baska şehirde.hep izlemiş beğenmiş beni derken konusmaya basladık bundan sonraki yasamında ciddi birşeyler aradığından bahsetti. günlerce konustuk sohbet ettik ve birbirimizden hoslandık zaten sallantıda olan hali hazırdaki ilişkimi bitirdim sahte gözyaşlarına bu sefer kanmadım tamam herseyi onla yasadım ama onun kölesi değildim.
öğretmen dediğim bekaret konularna önem veren biriydi onun için olmazsa olmazdı beni cok kıskanıyordu eski sevgilimle elele tutusmus olma ihtimalim bile onu çileden çıkarıyordu . ona bakir olduğumu söyledim evlenirken diktiririm dedim. daha sonra yine birgün eski sevgililerimden bahsederken cok bunaldığımı bitirmek istediğimi söyledim. çünkü ben daha herşeyi ayan beyan anlatmadan sinirlenip trip yapıyordu . ben sadece su kadar cıktık duzgun bırıydı ama anlaşamadık demekle yetinmeme rağmen....
sonra bu ilişkiyi de noktaladım daha basındayken dön dedim kendime. o ısrarla beni sevdiğini vazgeçmeyeceğini söyledi ve ben ona onun istediği gibi biri olmadığımı onun karısı olmaya layık olmadığımı söyledim çünkü o da kimseyle birlikte olmadığını söylemişti. inanamadı önce. yalan bu olamaz sen soğutmak için yapıyorsun dedi . keşke yalan olsa dedim ve en yakın arkadasımı arayıp sordu o da anlatmıs. arkadasım da onaylayınca yıkıldı perişan oldu vazgeçemem belki kabullenirim dedi . sen istesen de ben istemem ben yaşadığım şeyin bedelini ödemeye mahkumum dedim.
ve arkadasımı arayıp onla daha da konusmus benim kültürümde böyle birşey yok bunu kabullenemem demiş bugun msn e çağırdı kamera açtık seni seviyorum ama yapamam dedi bende haklısın dedim ve o da bakir olmadığını itiraf etti. senin gibi geniş düşünen biri olacak seni sevecek üzülme senin üzgün olduğunu bilmek beni mahvediyor dedi . ne diyebilirdim ki... bu şubat tatilinde yaşadığım şehire gelicekti beni görmek için ailesinin yanında durmayıp benim için gelecekti onca yolu. olmadı ... ona atkı örüyordum annem bile benim için böyle birşey yapmamıştı dedi. ama ben onu gerçek hayatta bir kere bile göremedim .
azıcık görüşmemize rağmen sanki mutluluğu hakediyormusum gibi hissettir şarkılar söyledi gözlerime baka baka. mesafeler önemli değildi ben ona sadık olacaktım. karısı olacaktım okulum biter bitmez evlenecektik. ileriyi düşündük.ama olmadı. sizce onu yine de görmeli miyim . benim yaşadığım şehire gelse atkısını versem düzgünce anlatsam herşeyi nasıl geçmişim olduğunu sadece sevdiğimle olduğumu yanlıs birşey olmadığını bundan sonra düzelmek istediğimi pişman olduğumu gözlerine bakıp söylemeli miyim ne olur bir akıl verin :(
istiyorum ki görsün gözlerimde mahvolmus bir hayatı elimden tutsun kaldırsın yada dönüp gittiğinde o gözleri bir daha unutamasın....

karısık anlattığım için özür dilerim okuyanlara teşekkür ederim

hikayemi kısaca anlatmak istiyorum amacım benim yaptığım hataları başkaları yapmasın biliyorum kimse bana destek olmayacak ama ben yine de içimdekileri dökücem. bundan bir sene önce herşeyden cok sevdiğimi sandığım insanla tanıstım onu kendimden cok sevdim . aileme yalan söyledim evden para çaldım onun için işe girdim çalıştım tatile gidebilmek için sırf. en özel şeyi ona hediye sundum birlikte olduk. ben mutlu olur sanırken o da istemesene rağmen beni azarladı kırdı kalbimi. her kavgada ağlattı ben hep özür diledim ne derse yaptım en ufak kötü sözüm olmadı . bir kere bıraktım tam anlamıyla pişman oldu ağladı kıymetini kaybedince anladım dedi. dedim ki senin yerine kim olsa mumla arar beni. ama kıyamadım ben o gözyaşlarına affettim. daha sonra ailesiyle tanıstım evlerine gidip gelmeye basladım annesiyle cok iyi anlaşıyordum ayağı kırılmıştı ona baktım yemek yaptım okuldan cıkıp akşama kadar evlerinde oturdum.her neyse bu yaptıklarımdan pişman değilim aslında pişmanlığım çok sonra. bu insan her türlü beni ve ailemi eleştirmeye başladı . dıs görünüşüm olsun aile yapım olsun ağzına söyler hale geldi kırıldım içime attım ve birgün patladım. artık herşey bitti gözüyle bakıyordum son olay burnuma piercing taktırmam oldu . gördüğü anda iğrencsin sen zaten çirkinsin iyice kötü olmuşsun gibi laflar söyledi. sustum evet sadece sustum ... amacım anne babamınki gibi mutsuz bir evlilik değildi ben mutlu olacaktım cocuklarımı cok güzel yetiştirecektim. bu kişi ünv hazırlıkta ben 2. sınıfım ve öğretmen olucam Allah izin verirse hem kişilik yönünden bana uygun değil hem gelecek. ben 4 yıl doğuya gidicem onun için çırpınıcam herşeyi ben yapıcam o hep hazıra konacak . bunu ona söyledim sen benim kocam olacak kişi değilsin dedim.
beni üzen asıl hikaye tam da burda baslıyor. gel-gitlerimin olduğu sıralar faceden biri ekledi . beni geçen seneden tanıyormus suan öğretmen ve baska şehirde.hep izlemiş beğenmiş beni derken konusmaya basladık bundan sonraki yasamında ciddi birşeyler aradığından bahsetti. günlerce konustuk sohbet ettik ve birbirimizden hoslandık zaten sallantıda olan hali hazırdaki ilişkimi bitirdim sahte gözyaşlarına bu sefer kanmadım tamam herseyi onla yasadım ama onun kölesi değildim.
öğretmen dediğim bekaret konularna önem veren biriydi onun için olmazsa olmazdı beni cok kıskanıyordu eski sevgilimle elele tutusmus olma ihtimalim bile onu çileden çıkarıyordu . ona bakir olduğumu söyledim evlenirken diktiririm dedim. daha sonra yine birgün eski sevgililerimden bahsederken cok bunaldığımı bitirmek istediğimi söyledim. çünkü ben daha herşeyi ayan beyan anlatmadan sinirlenip trip yapıyordu . ben sadece su kadar cıktık duzgun bırıydı ama anlaşamadık demekle yetinmeme rağmen....
sonra bu ilişkiyi de noktaladım daha basındayken dön dedim kendime. o ısrarla beni sevdiğini vazgeçmeyeceğini söyledi ve ben ona onun istediği gibi biri olmadığımı onun karısı olmaya layık olmadığımı söyledim çünkü o da kimseyle birlikte olmadığını söylemişti. inanamadı önce. yalan bu olamaz sen soğutmak için yapıyorsun dedi . keşke yalan olsa dedim ve en yakın arkadasımı arayıp sordu o da anlatmıs. arkadasım da onaylayınca yıkıldı perişan oldu vazgeçemem belki kabullenirim dedi . sen istesen de ben istemem ben yaşadığım şeyin bedelini ödemeye mahkumum dedim.
ve arkadasımı arayıp onla daha da konusmus benim kültürümde böyle birşey yok bunu kabullenemem demiş bugun msn e çağırdı kamera açtık seni seviyorum ama yapamam dedi bende haklısın dedim ve o da bakir olmadığını itiraf etti. senin gibi geniş düşünen biri olacak seni sevecek üzülme senin üzgün olduğunu bilmek beni mahvediyor dedi . ne diyebilirdim ki... bu şubat tatilinde yaşadığım şehire gelicekti beni görmek için ailesinin yanında durmayıp benim için gelecekti onca yolu. olmadı ... ona atkı örüyordum annem bile benim için böyle birşey yapmamıştı dedi. ama ben onu gerçek hayatta bir kere bile göremedim .
azıcık görüşmemize rağmen sanki mutluluğu hakediyormusum gibi hissettir şarkılar söyledi gözlerime baka baka. mesafeler önemli değildi ben ona sadık olacaktım. karısı olacaktım okulum biter bitmez evlenecektik. ileriyi düşündük.ama olmadı. sizce onu yine de görmeli miyim . benim yaşadığım şehire gelse atkısını versem düzgünce anlatsam herşeyi nasıl geçmişim olduğunu sadece sevdiğimle olduğumu yanlıs birşey olmadığını bundan sonra düzelmek istediğimi pişman olduğumu gözlerine bakıp söylemeli miyim ne olur bir akıl verin :(
istiyorum ki görsün gözlerimde mahvolmus bir hayatı elimden tutsun kaldırsın yada dönüp gittiğinde o gözleri bir daha unutamasın....

karısık anlattığım için özür dilerim okuyanlara teşekkür ederim

Buyrun bir çifte standart daha!

Kendisi bakir degil ama, el degmemiş bakire kız istiyor...
Evet keşke söylemeseydin diktirseydin, bu erkeklere müstehak bu!

Eger ki ögrendikten sonra sana yine adım atarsa bil ki amacı bambaşka olacak...

Sakın, yine aynı hataya düşme, çıkar hayatından gitsin...

Konuş elbet içinde kalmasın bişey. Ama emin olmadan bi yola çıkmayacaksan git konuş..
Hadi çıktın diyelim keşke diyebilme ihtimalini göze alabiliyosan git konuş..

Ben bugün herkesin aşk acısına ortak oldum :( benim sana tek söyleyebileceğim şu öğretmen olan kişiyle görüşüp yüzyüze atkısını versen konuşsanız ne olacak?tamam çok iyi anlaştınız çok hoşlandınız ilerlettiniz arkadaşlığı ve evlendiniz diyelim nolcak biliyomusun senin yüzüne vuracak zaten kabul edemem demiş ya başta bunu aranız iyiken unutçak ama aklına gelcek seni çok yıpratçak çünkü çevremde bu olayları yaşayan arkadaşlarım var evet çok seviliyorlar ama bir an geliyo çocuk bunu yüzüne vuruyo ve iki tarafta mutsuz oluyor istersen hiç görüşme senin üzülmeni istemem hep üzülen kızlar oluyo zaten :(

Buyrun bir çifte standart daha!

Kendisi bakir degil ama, el degmemiş bakire kız istiyor...
Evet keşke söylemeseydin diktirseydin, bu erkeklere müstehak bu!

Eger ki ögrendikten sonra sana yine adım atarsa bil ki amacı bambaşka olacak...

Sakın, yine aynı hataya düşme, çıkar hayatından gitsin...

ben de aynı şeyden şüphelendim seni bir kere de olsa görmek benim hakkım değil mi dedim gelmesini istedim .daha da kötü olmayacak mısın dedı . ben güçlüyüm dedim .o gün karşısına cıkıp basit bir kız olmadığımı bir kişiyle oldu diyip zevkimin peşine düşmediğimi göstermek istiyorum. benim gibi birini kaçırdığı için ömründe pişman olmasını istiyorum. olayların farklı geliştiğini de bilsin istiyorum her insan hata yapar benımkı sevmek ve güvenmek oldu. ben annemin bile yüzüne bakarken vicdan azabı çekiyorum keşke ona da itiraf edebilsem o zaman rahatlarım. bu kişiye de benden uzaklaşsın diye itiraf etmiştim ama bana belki kabullenirim nolur deneyelim gitme demesi ümit verdi birgün sonra da ben düşündüm olmaz dedi.

Ben bugün herkesin aşk acısına ortak oldum :( benim sana tek söyleyebileceğim şu öğretmen olan kişiyle görüşüp yüzyüze atkısını versen konuşsanız ne olacak?tamam çok iyi anlaştınız çok hoşlandınız ilerlettiniz arkadaşlığı ve evlendiniz diyelim nolcak biliyomusun senin yüzüne vuracak zaten kabul edemem demiş ya başta bunu aranız iyiken unutçak ama aklına gelcek seni çok yıpratçak çünkü çevremde bu olayları yaşayan arkadaşlarım var evet çok seviliyorlar ama bir an geliyo çocuk bunu yüzüne vuruyo ve iki tarafta mutsuz oluyor istersen hiç görüşme senin üzülmeni istemem hep üzülen kızlar oluyo zaten :(

biliyorum o yüzden itiraf ettim ve ayrılmak istedim beni kabullen pişmanım affet diye bir söz geçmedi ağzımdan senın istediğin standartlarda bir kız değilim o yüzden sen istesen de ben yapamam yüzüme vurucaksın karsında boynum bükük durcak biri değilim dedim. görüşme niyetim de benim kötü biri olmadığımı aslında neler kaçırdığını görmesini istediğimden. sadece iki saat görüşüp içimi dökmek istiyorum o kırk takla da atsa benım için dönüşü yok . içimdekileri döküp onun beni unutamamasını istiyorum :(

umarım fake değildir bu aralar bu tarz durumlar arttı yorum yapmak zor geliyor artık.bu zar diktirme mevzusu da bazı yerlerde dalga konusu malumunuz umarım boşa akit harcamıyoruzdur cevriye cabbar arkadaşımız için

Yalanlar üzerine kurulmuş önce.
Bakirim demiş ama bakir değilmiş.
Sen de bakire değildin ve diktirmeyi onu kandırmayı düşündün.
Ama sonra dürüstlüğü seçtin ve anlattın.
Herkesin görüşüne saygı duymak gerek.Duymazsak o insanlardan farkımız kalmaz.
Kimi namus kavramını et parçası olarak görür.
Kimi ise kişiliğe karaktere bakar onu esas alır.
Herkes farklı işte.
Bu delikanlı da bakire istiyor ama kendi bakir değil.
Ne denilebilir ki...Erkeğe göre elinin kiri kadına gelince başka oluyor adı...
Ne yaman bir eşitsizlik öyle değil mi...

Senin gibi geniş düşünen biri çıkar karsına mı dedi
Yuhhhhh diyorum
O da bakir değilmiş o zaman Onun karsına da insallah geniş düşünen biri çıkar ne diyelim
Bence kurtulduğuna sevinmelisin

Belki kabullenirim vs ile iş yürümez tabiki.sen bilirsin görüşüp görüşmemek sana kalmış ama hani çok sevdim ve böyle oldu diye mağdur gibi anlatma onu ilgilendirmez ve kendini hiç mağdur duruma düşürme sen atkı örmüşsün madem onun için ver muhabbetini et arkadaş gibi bitsin gitsin ya bazı insanlar fırsatçı olabiliyor anlatabiliyomuyum hani sevgili gibi olmaya çalışıp o anlamda bi yakınlaşmayıda bekleyebilir aman diyim sen zaten aklı başında birisine benziyosun bunları yazmak bile saçma.Umarım herşey iyi olur senin için ve tüm aptal erkekler yüzünden üzülenler için

umarım fake değildir bu aralar bu tarz durumlar arttı yorum yapmak zor geliyor artık.bu zar diktirme mevzusu da bazı yerlerde dalga konusu malumunuz umarım boşa akit harcamıyoruzdur cevriye cabbar arkadaşımız için

hayır birşey yaşadım arkasında dururum diyordum ama onunla tanısınca tam da düzgün biri dedim ve belki mutlu olmak adına bu yalanı sürdürürüm dedim.
sonradan vicdanım rahat etmedi beni böyle kabul edecekse ederdi bu dünyada kandırırdım ya sonrası ben eşimle her dünyada da birlikte olmak istediğimden bu yalanı sürdürmedim. diktirmek filan benim harcım değil öyle yoğrulmadım ben

unutulmak herkese ağır gelir tabiki canım kimse istemez de bir gün senin de başka bir hayatın olacak,inşallah huzurlu günlerin olacak..o zaman unutmuş-unutmamış olması çok da önemli olmayack senin için... o günlerin erken gelmesini dilerim

bukadar özel bır konuyu arkadaşına onaylatması bana hiç hoş gelmedı ön yargılar kolayca silinmıyor nekadarda görüşseniz bence onun fıkırlerı değişmiycek dvm etsede buyuk htimalle bir beklentı içine giricek ama ciddi düşünmiycek tabı varsayımlarla ve çevrede gördüklerimmle söyluyorum ama genelde böyle olur bence ne ara ne sor unut gitsin

Yalanlar üzerine kurulmuş önce.
Bakirim demiş ama bakir değilmiş.
Sen de bakire değildin ve diktirmeyi onu kandırmayı düşündün.
Ama sonra dürüstlüğü seçtin ve anlattın.
Herkesin görüşüne saygı duymak gerek.Duymazsak o insanlardan farkımız kalmaz.
Kimi namus kavramını et parçası olarak görür.
Kimi ise kişiliğe karaktere bakar onu esas alır.
Herkes farklı işte.
Bu delikanlı da bakire istiyor ama kendi bakir değil.
Ne denilebilir ki...Erkeğe göre elinin kiri kadına gelince başka oluyor adı...
Ne yaman bir eşitsizlik öyle değil mi...

ben sana asla söylemeyecektim çünkü bendeki öbür dünyada ortaya çıkacaktı allah size bu dünyada belli olsun onu koruyun diye zar vermiş diyor. onunki normal yani ona göre. eşitsizlik evet ama ona saygı duymaktan baska çarem yok bu ilişki olsun da demiyorum hayırlısı yani sadece benım umudum kırıldı acaba herkes mi böyle düşünüyor herkes mi aşağılayacak beni

hayır birşey yaşadım arkasında dururum diyordum ama onunla tanısınca tam da düzgün biri dedim ve belki mutlu olmak adına bu yalanı sürdürürüm dedim.
sonradan vicdanım rahat etmedi beni böyle kabul edecekse ederdi bu dünyada kandırırdım ya sonrası ben eşimle her dünyada da birlikte olmak istediğimden bu yalanı sürdürmedim. diktirmek filan benim harcım değil öyle yoğrulmadım ben
ok çok fazla detay var nedense kafam karıştı

bukadar özel bır konuyu arkadaşına onaylatması bana hiç hoş gelmedı ön yargılar kolayca silinmıyor nekadarda görüşseniz bence onun fıkırlerı değişmiycek dvm etsede buyuk htimalle bir beklentı içine giricek ama ciddi düşünmiycek tabı varsayımlarla ve çevrede gördüklerimmle söyluyorum ama genelde böyle olur bence ne ara ne sor unut gitsin

onun düşünceleri değişsin istemiyorum zaten böyle bir şeye benım gucum yetmez . bir ilişkide kesinlikle istemiyorum sadece içimdekileri dökmek istiyorum ister pişman olsun ister unutsun ister unutmasın onunla sonram yok hersey bıttı .

ben sana asla söylemeyecektim çünkü bendeki öbür dünyada ortaya çıkacaktı allah size bu dünyada belli olsun onu koruyun diye zar vermiş diyor. onunki normal yani ona göre. eşitsizlik evet ama ona saygı duymaktan baska çarem yok bu ilişki olsun da demiyorum hayırlısı yani sadece benım umudum kırıldı acaba herkes mi böyle düşünüyor herkes mi aşağılayacak beni

Herkes böyle düşünmüyor elbet.:45:
Kimi dar görüşlüdür kimi geniş.
Senin korkun başka birinin seni olduğun gibi kabul etmemesi...
İçini ferah tut.:34:
Birsüre kafanı dinle.Bırak hiç çıkma karşısına da.
Buara fotoğraflarını gördüm pek de güzelsin arkadaşım.:nazar:
Elini sallasan ellisi boşversene sen...:13:

Siz bir kadin olarak yaptiginiz seyi hata olarak görüyorsunuz.

benim yaşadığım şehire gelse atkısını versem düzgünce anlatsam herşeyi nasıl geçmişim olduğunu sadece sevdiğimle olduğumu yanlıs birşey olmadığını bundan sonra düzelmek istediğimi pişman olduğumu gözlerine bakıp söylemeli miyim ne olur bir akıl verin :(

Su yazdiklariniza bakin!
" mahvolmus bir hayat"...." bundan sonra düzgün yasayacagim"....
Kullandiginiz kelimeler bunlar.
Siz kendinizi suclu ilan etmissiniz.
Madem yaptiginiz sey size göre suctu neden yaptiniz?
Madem yaptiniz neden " amann diktiririm" diyorsunuz?

Önce yaptiginiz seyi siz kabullenin!
NAsil bir yasam sürmek istediginize siz karar verin.
" hem pastam dursun, hem karnim doysun" gibi birsey yok.
Hayati sizin, ailenizin, kabul edecegi sekilde yasayin.
Yani hem pastaniz durup, hem karniniz doymaz, yok öyle birsey.
Madem bu yaptiklariniz düzgün degildi ( sizin söyleminiz bu) yaptiginiz seyi önce siz kabul edecek, sonrada sizi öyle sevecek birini bulacaksiniz.
Yani herseyi yasayayim, sonra bakire isteyen biri ile evleneceksem diktiririm diyemezsiniz!
Ayrica " kendileri bakire deil, bakire kiz istiyorlar, bizde diktirelimde gösünler" gibi bir düsünce, yanlizca kisinin kendini kandirmasidir.
Adam herseyi yasarda bakire ile evlenmek ister sanane! herkesin kendi tercihi sonucta. onun böyle bir istegi olmasi senin onu kandirman icin gecerli sebep degildir.
Sen, seni oldugun gibi kabul edenle evlen, seni oldugun gibi kabul etmeyeni neden kandiriyorsun!
Ayrica onun bakire olmayip, seni kandirmaya calismasida ayrica kabul edilemez bir durum.
Ne bu böyle evlilik mi yapiyorsunuz, yalan rüzgari dizisimi cekiyorsunuz?
Önce bir kendinizle ve yasadiginiz hayatla barisin yahu!
Kendi kalibi olmayip her kaliba girmeye calisanin hayati hep vasattir.

Son düzenleme:
Herkes böyle düşünmüyor elbet.:45:
Kimi dar görüşlüdür kimi geniş.
Senin korkun başka birinin seni olduğun gibi kabul etmemesi...
İçini ferah tut.:34:
Birsüre kafanı dinle.Bırak hiç çıkma karşısına da.
Buara fotoğraflarını gördüm pek de güzelsin arkadaşım.:nazar:
Elini sallasan ellisi boşversene sen...:13:

belki de en mantıklısı irtibatı kesmek ve unutmak dediğiniz gibi. zamanın herşeye ilaç olmasını istiyorum :(

yuzyuze gorussen ne olacak. sen aklinca dusunuyorsun beni gorecek asik olacak herseyi kabul edecek evlenecegiz mutlu olacagiz.
bu cocuk senin yasadigin sehre gelse bile bir sey icin gelecek, seninle beraber olacak arkasina bakmadan gidecek
sen o zman daha kotu olacaksin.

Back