İçim sıkılıyor..

Esila_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
476
0
0
Ankara
Merhabalar size çok uzun zamandır aklıma takılan bi arkadasımı, artık geçmişte kalan bi insandan bahsedecegim lütfen objektif bi şekilde bana fikirleriniz söyleyin..

Ben yurtta kalıyorum bu arkadas ta geçen yıl yurda geldi. Kendisiyle ortak bi arkadas vasıtasıyla tanıştık . Geçen yıl okulu cok rahattı, nerdeyse her akşam odalarına gider arkadasımla saatlerce otururduk . O zmnlar da kızardım, ne sınav anlardı ne bişey saatlerce bırakmazdı, ama cok keyifli vakit geçirirdik cok eglenirdik. yurtta aynı bölümden bi arkadasım daha var bizi hep çok sevdigini söylerdi bölümdeki arkadasım yurtta cok vakit geçirmedigi için zamanla benimle daha cok vakit geçirmeye basladı..

Önce bizi tanıstıran arkadasla arası bozuldu bitirmedi bi türlü üsütünden vakit geçti geldi gitti aynı şeyleri anlattı ne ders calısmamı ne yorgun olmamı umursadı. Yaptıgı yorumlar da cok agırdır küfürde eder kişiliginede laf söyler herseyi söyler. Oldugu gibi kabul etmeye çalıştım daha net oldum yorgunsam yorgunum dedim bunları konusmamızın ne sana ne bana faydası var bosver umursama dedim, hosgördüm..

Sonra bu yıl geldi son yılı, cok yogun, cok calışıyor uyuyacak vakti yok .. oda arkadasıyla arası bozuldu cok samimilerdi,bu sefer onu anlatmaya basladı ama bu sefer oda hatalıydı ben artık sabredemedim onu eleştirmeye basladım mesela güleryüzle her türlü şeyi halledebilecegini söyledim içinden gelmesede kendin için böyle davranmalısın dedim baktım anlıyor haklsıın diyor oh dedim dünya varmış.. Bu arada oda arkadasıda bana anlatmaya basladı arada ciddi farklar vardı 3. arkadaslarıda bana anlatmaya basladı aglama duvarına döndüm ama her defasında arkadasımın yalanlarını bencilligini fark ediyordum .

bu arada her gelişinde benden bişey istiyordu giden geri gelmiyordu bi gün staja giderken acil lazım oldu şemsiyemi aldı aradan kaç ay geçti,bi gün bi yerden geliyoruz, şemsiye yanımızda benim cantam büyük oldugu için bana verdi cantamdaydı.. hava yagmurlu ve ben sinüzit için antibiyotik kullanıyorum. yurda gelmeden önce bi yere ugrayacaktı benden şemsiyemi istedi ben ne yapacagım bak ilaç kullanıyorum dedim ben ne yapacagım peki dedi al ben taksiyle cıkarım dedim sonra 3 gün sonra odasına gidip istemiştim ne bi özür ne teşekür ne bişey olay sadece o an işini halledebilmesiymiş ihtiyacını gidermesiymiş ..

Bunun gibi birsürü olay oldu param yok dedi borç verdim daha dogrusu cüzdanımdan kendi istedgi kadar aldı 3 gün sonra 7 si,kredi yatıo vericem dedi tamam dedim bendede yok bak unutma 1,5 ay sonra zor aldım benden borc aldı ertesi gün bana zorla tatlı ısmarlattı
Annem bi tanıdıgımızdan bal almıstı banada 1,5 kilo yolladı yarısını ona verdim kase kase her defasında unutuyorum ya diyordu, yogun die, hasta olmasın die veriodum cidden severek isteyerek veriyordum sonra bi gün ben nie marketten bal alayım ki ordaki sırf seker sekere vercek param yok dedi sok oldum madem iyisini bul al diemio insan işte

daha aklıma gelmeyen birsürü şey var gidip keyfi olarak alısveriş yapıyordu geziyordu fakat ne meyve alıyordu ne kahvaltılık ne baska bişey ben meyvesiz durmam yalnız yemektense onlarla gülüp konusup yemeyi bin kat tercih ederim çilek alır giderdim dondurma alırdım hiç bişeyimi sakınmadım.. fakat bana durup durup ben artık babamın parasını harcayamıorum cok içime batıo maasımı almak istiorum ay size hediye alamadım dedikçe tuhaf olmaya basladım ben ondan hediyemi istedim harcayamadıgı parayıda nereye harcadıgını gayet net görüyordum sinemaya gidebiliyor yemege gidebiliyor ama bana harcayamıorum dior..

bu arada geldi gitti anlattı x böyle yaptı çekmeceyi böyle carptı dusta su kadar kaldı su kadar telefonla konustu x in sevgilisi cok iyi x hiç onu haketmio bitmedi x in yaptıkları..

Dogum günümü bildigi halde bile bile kutlamadı unuttum dedi yine özür dilemedi önemsemese geçen yılda özenmezdi gecen hafta bölümden arkadasımın dogum günüydü öncesinde hediye almıştım onu gördü ben yokum bak o gün unutma dedim onunkinide kutlamamış onuda önemsemese geçen yıl kutlamazdık günlerce hediye aramazdı..

odada biraz iyi oldugunda beni unutuyordu ne aramak ne sormak .. koridorda karsılastıgımda surat etmeye basladı meger baska bişeyeymiş böylede bi huyu var neye kızdı anlamazsın senden cıkarır..

bi gün cok bunaldım bölümden arkadasımla bi sorunum vardı biraz bahsettim dayanamadım yapmayacaktım aslında hata ettim.. ama dayanamadım.. onu denedim birazda sanırım .. ne yaptı biliormusunuz gitti arkadasıma anlattı.. beni odadaki arkadasıyla ilgili konusurken azarlamaya basladı.. tamamen değişti tamamen..

bahsetmedigim birsürü olay daha var şu an selamı zor veriyoruz.. ben haftasonu memlekete dönüyorum tek istedigim hayatımdan tamamen cıkması.. konusmadan görüşmeden dönmek istiyorum.. sessizlik hakkımı kullanıyorum.. onun yapamadıgı tek sey.. maymun gözünü actı resmen klava:

bir daha konusma sende onunla.. israr ederde gelirse yanina acikca soyle yuzune vur ha iyi bir sekilde ha sert bir sekilde ben olsam icimde tutamazdim

o kdr çirkef bi insanki konusmanın hiç bi anlamı yok daha da sinirlenirim azarlanırım, biraz dertleştim hemen sımardı istedigim tek sey hayatımdan cıkması ama bundada ben suclu olucam noldugunu anlamayacak arkamdan söylenecek sayacak tıpkı 2 senedir bana yaptıgı gibi..

Evet arkadaşın zaten sömürücü bir kişilikmiş ve sizi de elinden geldiği kadar sömürmeye çalışmış. En iyisi uzak durmak böyle insanlardan, acımaya gelmezler mesela sen ona acıyıp yemeğini paylaşırken onun aklından geçenler ohh saolsun arkadaşım çok iyi kalpli biri demek değildir de senin üzerinden çıkar sağladığını bu öğünü de beleşden geçirdiğini düşünmektir, bir de üstüne kendilerini zeki zanneder bunlar. Sen de ona aynısını yap diyeceğim ama kız belliki rolü başkasına devretmeye hiç de niyeti yok. En iyisi uzak durmak...

bu o kdr ince bi çizgiki dile vursam sanki yediginin içtiginin peşindeymişim gibi olacak içim sıkılıyor durdurgum yerde duramıyorum önemsemeye degmez aslında elimde degil buna mı üzüldüm diyecegimi biliyorum .. ben cok sert duruyorum eminim suna bak nasıl bakıyor nasıl davranıyor diordur ama içimdekileri kimse bilmiyor yabancı gibi olduk cıktık bi kahvenin hatrı yokmuş arkasından cogu kişi gitsin dior ne kdr kötü gün sayıyor herkes ben uzun bi süre yorgunluguna verdim iyi niyetli dedim maymun gözünü cok geç açtı şımardı şımardı tepeme çıktı adam oldum sandı

çok bile dayanmışsın canım
ben olsam daha önce patlardım
Doğru olan kararı vermişsin
Ben insan kaybetmek kolaydır kazanmak önemli olan der dururum
Ama böyleleri için iyi bir ders gerekiyor
Vereceğin en iyi ders onu hayatından tamamen çıkarmak
Allah karşına arkadaşlığını hak eden kişiler çıkarsın

Çok sagol deryacık .. biraz içim rahatladı..
iyi veya kötü beni cok yordu ben artık tükendim istemiyorum su kalan günleri de geçirip gitmek istiyorum.. umarım karsıma cıkmaz..

Sen şimdi ne ders ne sınav dinliyodu ha bire bişeyler anlatıyodu dedin ya seni çok iyi anladım yani... Çünkü benim de eski ev arkadasım aynen böyle davranırdı. Sadece kendisi anlatırdı. Ben ders çalışırken pat diye odama girer saatlerce çıkmazdı. Bana bi gün olsun sen nasılsın ya da bugun ne yaptın demişliği yoktur... O midesinden rahatsızdı mesela sık sık mide ağrısı çekerdi,o zamanlar ben etrafında dönerdim. Ama ben hastalandığımda illa yapacak bişeyler bulur evden kaçar, canın bişey istiyo mu yapayım mı diye sormaz, bi de gelip sen hasta mısın diye sorardı yatarken falan görünce... Yani gerçekten var böyle insanlar. Sen sessizliğini koru,asla onun seviyesine de inme.

esila cım hayatta az çok herkesin karşısına çıkıyor bu tüp insanlar
iyiniyetli olanlar darbe alır ama zamanla kendini kullandırtmamayı öğretir insana
benim de çıktı karşıma hem de iki kez
bana da iyi ders oldu insanlara mesafe koymayı hayır demeyi öğrendim

Benim ilişkim cok daha karmasık aslında tam olarak kötü niyetli de diyemiorum arada cok kızsamda..
Mesela geçen yıl sürekli onların odasında çay içer kahvaltı yapardık ama hiç bi zaman elimiz boş gitmedik.. Çogunlukla insanlara nasılsın die sorma alışkanlıgı yoktur kendini anlatır anlatır ama keyfi yerindeyse ondan neşelisi yoktur,gülüp eglenirsiniz.. yada derdini anlatır bitirmez ama ben ona bişey dedigimde kabul eder hatasını napim elimde deil fln dedigi olmuştur bu ayrıntılar cok kafama takılıoo
Görmek istemiorum dedikçe karşıma cıkıyor, yemekhanede gördüm daha bi masum bakıodu yüzüme hiç yüz vermedim afiyet olsun dedi kafamı salladım geçtim.. sonra bi arkadasımın odasında karsılastık arkadas noldu size aranızmı bozuk dedi bak burda kim var dio yoo dedim vakit yoktu görüşmedik pek sınavlar fln nası samimi bakıo gülüo fln hadi ben gidiorum dedim ben kızdıgım insanların yüzüne bakamam cıktım gittim ders calısmaya gidiorum dedim düşünüyorum düşünüyorum kalbim cok kırık ben haklı haksız aramıyorum ama beni cok yordu onu göresim yok istemiyorum hayatımda bugün özür dilese yarın dert olacak yine

Bunları düşündüğüme inanamıyorum gercekten nelerle ilgileniyorum en iyisi tamamen bırakmak artık
Birde en cok üzüldügüm nokta bana olan etkisi ztn kolay acılamam insanlara şimdi dahada mesafe koymak istemiyorum kimsenin sucunu kimse cekemezki karsımdaki belki cok baska olacak tamamen unutmak istiorum onu

Dün yanıma geldi neyin var diye.. Benim için gelmemiş tavır koyunca kendi için gelmiş resmen yediremediği için.. Çok sert konuştum önce konuyu kapatmaya çalıştım baktım sadece daracık bi pencereden kendi için bakıyor çok sert konustum bende.. İçim ona karsı rahat ama böyle olsun istemedim.. hiç istemedim.. kötüyüm.. İnsanlar nie böyle sert bencil özür dilerken karsıdakini daha cok kırabiliyor.. ne olacak bilmiyorum.. cezaya kalan benim resmen ...

taviz verme seninle ayni durumdayiz ve ben arkadasimi daha yeni sildim ben kurtuldum gerci
ama senin durumun baska bence selam falan da verme uzak dur konusma bile konustuguna bile degmez
ztn yapabilirsen bunu o da ümidi keser ztn sert bir tutuma karsi ne kadar yilisik davranabilir
okulu bitirmene daha ne kdr zmn var ?

o mezun oluo bu yıl önce mezun oluo die cok ciddiye almamaya calıstım bi seviyede kalsın ztn görüşmeyecegiz dedim.. ben gitmeyi kestim o gelmedi.. beni yolda gördü slm verdi geçti .. noluyoruz dedim ben kırgınken belli etmiorum madem öyle o düşünsün dedim.. ben onun basına bi iş mi geldi die düşünmeliymişim.. ama o yogunmuş sınavlardan gelememiş.. ne zmn geldiki, işi düşmediği sürece karnı acıkmadıgı sürece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…