- 6 Mart 2024
- 9.866
- 8.444
- 113
- 29
- Konu Sahibi YapmaBacim
-
Ben olsam bırakmazdım 78 alan biraz daha çalışıp atanacak puanı alır vazgeçmemek lazım.İstanbul üniversitesi ilahiyat fakültesi mezunuyum. Alanda çok yığılma (60 bin) olduğu için yüksek puanla atama oluyor. Bu yıl 78 aldım ama atanamayacağım.
Branş neydi :')4 yıl boyunca her yıl girdiğim sınavda atanamadım. kontenjanla aramda çok az fark olmasına rağmen pes etmemeye calistim. benden bir yıl önce girip 67 ile atananlar varken ben 73-74lerle atanamadım. bu ülkede hala kpssye güveni olan varsa helal olsun diyorum benbu yıl da sınava kayıt yapıp girmedim. öyle hevesim kalmadı. daha sıfır aldığım tüm kpss kitaplarımı da ücretsiz verdim.
Test kitaplarının başında kambur büyütürken hayatı kaçırıyormuşum gibi hissediyorum :')Ben olsam bırakmazdım 78 alan biraz daha çalışıp atanacak puanı alır vazgeçmemek lazım.
ingilizceBranş neydi :')
:')ingilizce
valla tek kelime ingilizce konusamayan sınıf arkadasim bu sene doğu görevini bitirdi
Ya ben de böyle şeylere çok şahit oldum can sıkıyor hakikaten :') test insanı değiliz diyelimvalla tek kelime ingilizce konusamayan sınıf arkadasim bu sene doğu görevini bitirdiben onur öğrencisi olarak mezun oldum ama kpss yüzüme gülmedi he su an bakınca iyi ki olmadı diyorum
Alanımda iyiyim ve devlet bursuyla 5 yıl okul okudum, çok iyi hocalardan ders aldım. Yetişmiş öğretmenim artık. Ticaret yaparsam bu kadar emek çöp olacak.Bence şöyle düşünmelisiniz bır yılımı daha harcayacagım ve sonrasında hayal ettıgım seyı yanı meslegımı hakkıyla yapabılecegım calısırkende sızın her zaman motıve kaynagınız bu olmalı calışmayıp borakırsanız seceneklerınız ne tıcaret demıssınız sermayenız var mı guzel bır iş fikriniz varmı varsa zaten memurlukla vakıt kaybetmeyın tıcarette gayet guzel kazanc var ama boyle bır secenegınız yoksa bı ıkı ay mola verıp tekrar derslere asılın derım hazır temelınızde olusmusken kendınızı motıve edıp hırslandırmalısınız kpss calısan herkes bu yasadıklarınızı az cok yasamıstır cok kez mola verdıgım 10-20 gun kıtap acmadıgım oldu benımde onemlo olan tekrar devam etmek dıye dusunuyorum yaparsınız neden yapamayasınız 78 alabılen uzerıne 10 soru daha yapar 80 uzerı alır hıc bısey kacırmıyorsunuz kac yasındasınız bılmıyorum ama
Hıc oyle dusunmeyın bence ogretmenlık yaparak sabıt bırr maasla omur gecırmektense tıcarette yukselerek hayatınızı yasamak daha mantıklı aldıgınız egıtımler yanınıza kar kalır yıne dedıgınız gıbı hayır anlamında devam edersınız ulkemızın geldıgı durumda malesefkı işe başlayıp tecrube edındıkce bakış acısı degısıyor hakıınızda hayırlısı olsunAlanımda iyiyim ve devlet bursuyla 5 yıl okul okudum, çok iyi hocalardan ders aldım. Yetişmiş öğretmenim artık. Ticaret yaparsam bu kadar emek çöp olacak.
Olsunn bırakma sakın çok yaklaşmıssın atanma puanına biraz daha sabırTest kitaplarının başında kambur büyütürken hayatı kaçırıyormuşum gibi hissediyorum :')
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?