- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Seni de izliomBakınıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni de izliomBakınıyorum :)
Hayrlisi olsun hakknda canm sende haklsn oyle bi noktaya getiryorlar ki ins duzelir ama araniz yaÖff bi öyle bi böyleydi neyse en son sonlandırmaya karar verdim psikolojik olarak cok etkilendim çünkü
Tmm cnmOlur bende izlicem:)
İyi uykular canımBnmde uykum geldi siz takilin bn sabah buraya yazarım devam ederiz
Sağol tatlım sen de izlemedesinİyi uykular canım
Senin için de hayırlısı olsun ama ben düzelmesini istemiyorum artık :)Hayrlisi olsun hakknda canm sende haklsn oyle bi noktaya getiryorlar ki ins duzelir ama araniz ya
Grs cnmKızlar bende kaçtım iyi geceler görüşürüz
Siz ikiniz dertlesin optumSenin için de hayırlısı olsun ama ben düzelmesini istemiyorum artık :)
Böylesi daha iyi olacak
İyi geceler görüşürüz canımKızlar bende kaçtım iyi geceler görüşürüz
Sen daha iyi bilirsn tabi cnm hakknda hayrlisi olsun ama uzulme olurmu:)Senin için de hayırlısı olsun ama ben düzelmesini istemiyorum artık :)
Böylesi daha iyi olacak
Zaman her şeyin ilacı buna inanıyorum geçicek hayırlısıyla..Sen daha iyi bilirsn tabi cnm hakknda hayrlisi olsun ama uzulme olurmu:)
Yok canım biraz kafa dağıtayım dedim balkona cıkıp oturdum
İy
Şimdi nasilsin balım?Yok canım biraz kafa dağıtayım dedim balkona cıkıp oturdum
İyi değilim biraz :)
Aksam knsrzSelam kızlar :)
Bugün çook isim var.malumunuz üzere bayram temizliği. Giremeyebilirim sürekli topiciğimize
Eses07 şekerim takibimde değilsin
TamamAksam knsrz
Şimdi iyiyim biraz daha. Uyumak iyi geldi :)Şimdi nasilsin balım?
Iyiyim bebeğim.hava kötu ama ben iyiyim enteresan bir şekilde temizlikle uğraşıyorum. Kolay gelsin sana daaŞimdi iyiyim biraz daha. Uyumak iyi geldi :)
Sen nasılsın canım kolay gelsin bu arada ben de uğraşıyorum temizlik falan