İçim Rahatladı

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37
Bir aydır ayrı olduğum sevgilim in sebepsiz yere yapamıyoruz uyuşamıyoruz ama sen çok iyisin diyerek ayrılmasından sonra,1ayrdır hep dua ediyordum anlayamıyordum çünkü sebebini benı fecabooktan felan silmiş engellemişti yaptıklarınıda göremıyordum çünkü rabbim gözümü açtı bende arkadasımın facebook undan girdim baktım eski sevgilisi ile yorumlaşmışlar kız bunun kapak fotografını almış kendı kapak fotografı yapmış felan orada anladım ikimizide aynı anda idare etti sonra beni şutladı ama salak kız benimle çıktıgınıda biliyor yani benden ayrılırken onunlada görüştüğünü biliyor kesin kız şimdi benı bırakıp ona gittiğini biliyor... uyanık ya 25 yasımdayım lise gençlerinin yaşadıgı şeyleri yaşadım resmen bende aradım adamı özelden açmaz diye riske atmak istemedim...dedim sana ikiçift lafım var birincisi şüheda ile beni aynı anda idare etmişsin çok başarılıydın tebrik ederim dedim ses yok dinliyor ikincisi dedim volume ü yükselttim "ömrü hayatımda hiç o . ç . görmemiştim sayende onuda gördüm dedim" iki saniye baktım şok oludugu için cevap veremedim kapattım suratına sebebi çünkü ben küfürden nefret ederim!!

çok mutluyum çok huzurluyum pislik herifin ne mal oldugunu öğrendim allah yardım etti çok şükür aptal herif bide beni kandırıyor allah yardım eder işte böyle ooohhh sefam olsun çok mutşuyum iyikide yaptım canıma deysın salak degilim çok şükür

mutlu olduysan ohh sefan olsun canım bırak zaten adam olmazmış mal herif ne bu ergenler gibi faceden engelleyip 2 kişiyi aynı anda idare etmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…