Büyük harf yasakSİZE GÜNAH ÇIKARIYORSUNUZ DEMEDİM HERKESİN Bİ DERDİ VAR BENİMDE DERDİM BU YARDIMCI OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN YORUM YAPMAK ZORUNDADA DEĞİLSİN.YİNEDE SAĞOL.
OyLe samimi ve icten yazmissin ki...hepimiz gecmisti buyuk, kucuk hatalar yaptik.yas ilerledikce hatalarimizi anladik.yuce yaradanin af kapisi olmasa nolur halimiz.cok gunahkarim diyip kalbini sikistirma, ortunmeyi gunahlarinin kefareti olarak dusunurek mecburluk hissi olarak yapma.ne guzel namaz kiliyosun, dua ediyosun...dua et Allaha sigin.kalbini sikma guzellikler seninle olsun...SİZE GÜNAH ÇIKARIYORSUNUZ DEMEDİM HERKESİN Bİ DERDİ VAR BENİMDE DERDİM BU YARDIMCI OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN YORUM YAPMAK ZORUNDADA DEĞİLSİN.YİNEDE SAĞOL.
İçinden gelen buysa kimseyi dinleme derim.. Namazlarına devam et tövbelerine devam et, ahirette hesabını sen vereceksin ne annen ne çevren yardımcı mı olacak, günahlarından sen sorumlusun sonuçta.. Kapanmak istiyosan kapan..içini hangisi rahatlatacaksa onu yap.. Affedilen kullardan olman dileğiyle
Kapanmasının ana baba rızası ile ne alakası varanne baba rızası olmadan yaptığın hiç bir işin anlamı yoktur
Helal istekler için ana babaya itaat edilir,haram istekler için değil.. netten araştırın.. bu konu dini zaten kapanır birazdan..anne baba rızası olmadan yaptığın hiç bir işin anlamı yoktur
Kapanmasının ana baba rızası ile ne alakası var
O dinimizin emri
Arkadaşım sende sıkma canını herkesin hatası var belki çok daha fazlası
rabbim affedici
tövbe edip tekrarını yapmasan inşallah kabul olur af dilemen
Kapanma konusunda sen bilirsin kimseyi dinleme içinden ne gelirse onu yap