İçim içimi yiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ekea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ekea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
73
24
3
29
Selam kızlar çatlatma iğnesi sonrası 18-19 gün sonra geçtiğimiz pazartesi günü kan verdim değerim 52.1 çıktı yani çok erken öğrenmiş oldum henüz 2 haftalık hamileyim çok sevindim mutluluktan ağladım Dr um hayırlı olsun ama Perşembe de kan ver bu tek başına yetmez değerine bı bakalım diyince içime kurt düştü sonra burda sayfalarca kimyasal, boş dış vs vs gebelik yazıları gördüm içimi korku saldı kokuya karşı duyarliligim arttı bel ağrısı kasik batması yaşıyorum persembe yine kan vericem ama çok korkuyorum ilk gebeligim olacak kimyasal veya boş olduğunu nasıl anladınız yasayanlariniz varsa... Lütfen yardımcı olun kafamı koyduğum yerde uyuyakaliyorum bunların bı anlamı var mi

Eklentiler

• Screenshot_20250414-153444.webp
    Screenshot_20250414-153444.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 22
Daha cok yeni 2 güne bir düzenli artış olması lazım gönlünğ ferah tut
Ben 24 değerle öğerndm şimdi 15 haftalığız sende iyi düşün

Hiç kafana takma ancak değer %60dan fazla artmamışsa birşeylere işaret olabilir. Kafsnı koyduğın yerde uyuyorsan da bence iyiye işaret. Beta değeri yükselnce böyle belirtiler ortaya cıkıyor genelde 🤍

Hiç kafana takma ancak değer %60dan fazla artmamışsa birşeylere işaret olabilir. Kafsnı koyduğın yerde uyuyorsan da bence iyiye işaret. Beta değeri yükselnce böyle belirtiler ortaya cıkıyor genelde 🤍
Ahhh gerçekten mi bugün iş yerinde iki kere uyuyakaldim bide horlamama uyandım yani bilgisayar başında çalışıyorum da

Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama rahatlatamiyorum kendimi
En az % 60 artış yeterli senin için 24 ile öğrendim 58 117 şeklinde ilerledi

En az % 60 artış yeterli senin için 24 ile öğrendim 58 117 şeklinde ilerledi
İnşallah benimde artar ya insallah

Back
X