- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
- Konu Sahibi Gelartik00
-
Ya işte neyin kafası bilmiyorum.tipki burası gibi erkekler kabul edilmiyor bayan ismiyle geliyorlar.tabi orda banlanma yok.defalarca söyledim fotoğrafı başkasının dedi . Söylemeyeyim mı yani ?Zaten hesaplarınızı kapatmıssınız. Bir daha rahatsız edeceğini sanmam. Ben olsam eşime bahsetmezdim herhalde. Sosyal medyada birçok kişi mesaj atıyor birbirine. Ama işim garibi çocuk sahibi olmak için sayfalarda yorum yapıyorsunuz ve adam sizin evli olduğunuza inanmıyor. Bu garip geldi
Bir arkadaşım beni işletiyor sandım emin olmak için aradım.ikinci hesabı da aynı isimle açınca buldu galiba.cevap vermedikce engelledikce farkli hesaptan yazarim dedi.bende kapatsin çenesini diye attım. O fotoğraf zaten esiminde paylaştığı bir fotoğraf. Sorun olmaz diye düşündüm.Ee iyi konustun neden arama geregi duydun? Hadi emin olmak istedin aradin, erkek kapadin sildin engelledin farkli bi hesap actin ee yine nasil buldu seni farkli hesaptan? ? Hadi buldu diyelim neden yazdin cvp verdin tekrar? hadi onu gectim neden inandirma geregi duyup fotografinizi atiyorsunuz tanimadiginiz kisiye Internet ortaminda? ?
Fazla kiskanc biri beni yanlış anlarsa diye.Niye eşine söylemekten çekiniyorsun anlamadım senlik bişey yok sonuçta!
İstediği kadar kıskanç olsun söyle en fazla takılma gruplarda der olur biter. Ama o kapattığın eski hesabını aç ve konuşmaları da göster kadın gibi konuştuğunu görsünFazla kiskanc biri beni yanlış anlarsa diye.
Yeni hep aciyorsaniz farkli isimle acicaktiniz ayrica yazsin yazsin dursun okuyup silerdiniz net uzerinde nekadar sizi taciz edebilirdiki ?? Siz cok buyuk hata yapmissiniz esinizle beraber olan fotonuzda olsa atarak cunku photosop diye bisi var yani esiniz o kareden kolayca cikartilabilir.. lutfen siz onleminizi alip esinize söyleyin bilgisi olsun herseyin erkenden. ..Bir arkadaşım beni işletiyor sandım emin olmak için aradım.ikinci hesabı da aynı isimle açınca buldu galiba.cevap vermedikce engelledikce farkli hesaptan yazarim dedi.bende kapatsin çenesini diye attım. O fotoğraf zaten esiminde paylaştığı bir fotoğraf. Sorun olmaz diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?