İçim içimi yiyor

Gelartik00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
442
174
18
Kızlar merhaba ...size bir şeyler anlatacağım.
Siz olsaydınız ne yapardınız??
Şimdi şöyle anlatayım. Ben neredeyse 3 yıllık evliyim ve bebis istiyoruz.pko var diye olmadı daha işte istiyoruz diye sosyal medyada ne kadar sayfa varsa beğenmiştim. Arada yorum beğeni falan yapıyordum. Bir gün bir mesaj geldi bir bayan atmış (önce öyle sanıyordum) işte bende de pko var falan filan ben şunu kullandım bilmem kim bunu kullandı hamile kaldı yazmış. Öyle bir iki defa konuştuk kür 'lerden bahsetti baya. Bildiğiniz kadın gibi konuştu. Sonra ben bir gün dedim ki sen tanıdığım birisin galiba. Beni isletiyorsun dedim. Hayır dedi messengerden aradım açan erkek !!!!!!!
Saydirdim kapattım.sonra fotoğraf atmış gerçekten erkek. Yani karışık gelebilir ama anlayacağınız kadın gibi konuştu erkek çıktı ve eşimin bundan haberi yok.ben hemen hesabımı kapattım. Yeni bir hesap açtım ve o kişiyi engelledim.baska bir isimle mesaj attı yine. Saçmaladi bende ben evliyim eşim seni bulur mahveder dedim.inanmadi bende eşimle ikimizin beraber olduğu bir fotoğraf attım. Tamam bir daha rahatsız etmem dedi. Engelledim onu. yeni açtığım kendi hesabımi da kapattım. Buraya kadar her şey iyi güzel ama bu olanlardan eşimin hala haberi yok. İçim içimi yiyor söylemek için ama tepkisi ne olur bilmiyorum. çok karışık olabilir kusura bakmayın siz olsanız ne yapardınız soylermiydiniz ??
Tanımadığın insanla işin ne demeyin lütfen. Bu bebis işi yüzünden konuştum. Erkek olduğunu bilsem konusmazdim

Ee iyi konustun neden arama geregi duydun? Hadi emin olmak istedin aradin, erkek kapadin sildin engelledin farkli bi hesap actin ee yine nasil buldu seni farkli hesaptan? ? Hadi buldu diyelim neden yazdin cvp verdin tekrar? hadi onu gectim neden inandirma geregi duyup fotografinizi atiyorsunuz tanimadiginiz kisiye Internet ortaminda? ?

Zaten hesaplarınızı kapatmıssınız. Bir daha rahatsız edeceğini sanmam. Ben olsam eşime bahsetmezdim herhalde. Sosyal medyada birçok kişi mesaj atıyor birbirine. Ama işim garibi çocuk sahibi olmak için sayfalarda yorum yapıyorsunuz ve adam sizin evli olduğunuza inanmıyor. Bu garip geldi

Soylemenizi gerektirecek bir durum yok gibi ben olsam gereksiz bir konu der geçerim üzerinde çok durmam

Ya işte neyin kafası bilmiyorum.tipki burası gibi erkekler kabul edilmiyor bayan ismiyle geliyorlar.tabi orda banlanma yok.defalarca söyledim fotoğrafı başkasının dedi . Söylemeyeyim mı yani ?

Niye eşine söylemekten çekiniyorsun anlamadım senlik bişey yok sonuçta!

Bir arkadaşım beni işletiyor sandım emin olmak için aradım.ikinci hesabı da aynı isimle açınca buldu galiba.cevap vermedikce engelledikce farkli hesaptan yazarim dedi.bende kapatsin çenesini diye attım. O fotoğraf zaten esiminde paylaştığı bir fotoğraf. Sorun olmaz diye düşündüm.

Valla hi ben asla saklayamazdım yarın bırgun duyar gorur soylemedın dıye haklıyken haksız duruma dusersin soyliyim.
Ben k.k uyelik aldıgımı bıle soyledım. İyi takılırsın ıste dedı bana ne soyluyonn gibisinden ama napıyım saklayamıyorum

Fazla kiskanc biri beni yanlış anlarsa diye.
İstediği kadar kıskanç olsun söyle en fazla takılma gruplarda der olur biter. Ama o kapattığın eski hesabını aç ve konuşmaları da göster kadın gibi konuştuğunu görsün

Yeni hep aciyorsaniz farkli isimle acicaktiniz ayrica yazsin yazsin dursun okuyup silerdiniz net uzerinde nekadar sizi taciz edebilirdiki ?? Siz cok buyuk hata yapmissiniz esinizle beraber olan fotonuzda olsa atarak cunku photosop diye bisi var yani esiniz o kareden kolayca cikartilabilir.. lutfen siz onleminizi alip esinize söyleyin bilgisi olsun herseyin erkenden. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…