Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇokEvet canım var istiyormuydun gebelik ?
3 4 saat sonraEvet çizgi görünüyor kaç dakikada çıktı?
4 5 sonra gördüm benEvet çizgi görünüyor kaç dakikada çıktı?
İlk 10 dk önemli ama4 5 sonra gördüm ben
Markasını hatırlamıyorum çatlatma iğnesinden 12 gün sonra bu sonucu verirmiEvet çizgi var. Testin markası nedir? Bebe time bu şekilde sonuç veriyor o yüzden sordum![]()
Evet! sonra garanti yokİlk 10 dk önemli ama![]()
Geçersiz mi buİlk 10 dk önemli ama![]()
Bir daha yap ama ilk 10 dakika da çıkarsa hamilesin daha sonra bazı testlerde böyle hayali çizgi çıkabiliyorGeçersiz mi bu
Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem fakat 10 dakika sonrası dikkate alınmamalı3 4 saat sonra
Çatlatma iğnesinden 12 gun sonra yaptm iğnenın etkiside olabilir miBir daha yap ama ilk 10 dakika da çıkarsa hamilesin daha sonra bazı testlerde böyle hayali çizgi çıkabiliyor
Bana cuma günü iğne yapılacak tam bilmiyordun ama 12. Günde çıkabiliyomuşMarkasını hatırlamıyorum çatlatma iğnesinden 12 gün sonra bu sonucu verirmi
İyi oldu bunu öğrenmem boşuna umutlanmam en azındanSizi hayal kırıklığına uğratmak istemem fakat 10 dakika sonrası dikkate alınmamalıtestlerin çoğunda bekleyince böyle oluyor çünkü.
Testin varsa yarında yap canımÇatlatma iğnesinden 12 gun sonra yaptm iğnenın etkiside olabilir mi
Doktor bna en az 15 gün son cıkar dediBana cuma günü iğne yapılacak tam bilmiyordun ama 12. Günde çıkabiliyomuş
yarın gidip kan testi yapmayı duşunuyormTestin varsa yarında yap canım