Sürekli tek çizgi görmekten umudum tükendi korkuyorum yine tek çizgi çıkar diyeErken gebelik testinde çıkar yarın sabah yap
Çok erken test yapmışsın Pazar ya da Pazartesi yap 12-13 gün sonra çok silik çıkıyorSürekli tek çizgi görmekten umudum tükendi korkuyorum yine tek çizgi çıkar diye
Hiç geç yumurtlama olmazdı hep 30 günde bir adet oluyorum canım normal mi peki geç yumurtlama olmasıcanım zaten adetin geçmemiş ki olmaman normal geç yumurtlamışsın 5 ya da 6 sını geçer hala olmazsan yap testi
Peki canım çok teşekkür ederimÇok erken test yapmışsın Pazar ya da Pazartesi yap 12-13 gün sonra çok silik çıkıyor
Bu ay ben de geç ovulasyon oldu. 21 inde Pazartesi yi bekliyorumPeki canım çok teşekkür ederim
Hayırlısı olsun tatlım istiyorsan inşallah iyi haberler alırsınBu ay ben de geç ovulasyon oldu. 21 inde Pazartesi yi bekliyorum
Bugün 4 gün geçti. Bekliyorum ben aylardır olsun diye uğraşıyorum ama olmadı. İnşallah hamileyizdirHayırlısı olsun tatlım istiyorsan inşallah iyi haberler alırsın
En hayırlı zamanda gelir içimizi ferah tutalım..(tutmaya çalışalım desek daha doğru galiba )Bugün 4 gün geçti. Bekliyorum ben aylardır olsun diye uğraşıyorum ama olmadı. İnşallah hamileyizdir
Evet çok zor oluyor ama yapabileceğimiz hiç bişey yok bekliycezEn hayırlı zamanda gelir içimizi ferah tutalım..(tutmaya çalışalım desek daha doğru galiba )
canım olabiliyor ben 40 yaşındayım ömrümde ilk defa geçen ay 18. günde yumurtladım normalde 12 ile 14 gün arası olurdu bir de normal yumurtlaman gereken günlerde ovulasyon testi yaptın mı nasıldı 2. kere pik görüyorsan hamile olma ihtimalinde var hayırlısı olsun hakkındaHiç geç yumurtlama olmazdı hep 30 günde bir adet oluyorum canım normal mi peki geç yumurtlama olması
canım olabiliyor ben 40 yaşındayım ömrümde ilk defa geçen ay 18. günde yumurtladım normalde 12 ile 14 gün arası olurdu bir de normal yumurtlaman gereken günlerde ovulasyon testi yaptın mı nasıldı 2. kere pik görüyorsan hamile olma ihtimalinde var hayırlısı olsun hakkında
[/QUOTE Amin canım benim, yumurtlamam gereken günlerde test yapamadım belki de dediğin gibi geç yumurtlamadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?