• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İçim içimi yiyor kızlar bi bakar mısınız?🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tgce000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
21
9
1
İyi geceler kızlar 🌸 Benim Bat normalde 27 ekim de görünüyordu programa göre ama 22 ekimde ovülasyon testinde pik gördüm o günleri değerlendirdik hâlâ adet olmadım ama gebelik testlerim de negatif çıkıyor hamilelik ihtimalim var mıdır sizce içim içimi yiyor..

canım zaten adetin geçmemiş ki olmaman normal geç yumurtlamışsın 5 ya da 6 sını geçer hala olmazsan yap testi

Hiç geç yumurtlama olmazdı hep 30 günde bir adet oluyorum canım normal mi peki geç yumurtlama olması
canım olabiliyor ben 40 yaşındayım ömrümde ilk defa geçen ay 18. günde yumurtladım normalde 12 ile 14 gün arası olurdu bir de normal yumurtlaman gereken günlerde ovulasyon testi yaptın mı nasıldı 2. kere pik görüyorsan hamile olma ihtimalinde var hayırlısı olsun hakkında

canım olabiliyor ben 40 yaşındayım ömrümde ilk defa geçen ay 18. günde yumurtladım normalde 12 ile 14 gün arası olurdu bir de normal yumurtlaman gereken günlerde ovulasyon testi yaptın mı nasıldı 2. kere pik görüyorsan hamile olma ihtimalinde var hayırlısı olsun hakkında
[/QUOTE Amin canım benim, yumurtlamam gereken günlerde test yapamadım belki de dediğin gibi geç yumurtlamadır

Back