- 14 Kasım 2018
- 62
- 16
Erikli de oturuyorum.Bursa nin neresindesin?
2 yaş bebeği nereye bırakıyorsun peki.burda kurslar vs.spor salonları almıyor.Bursadan kocaleine evlendim ve inan kimsem yok cidden yok eşim sağ sola tek göndermez heryere birlikte gideriz U ni arkadaşlarımla evlenince iletiismimde kesildi eşim sayesinde 2 yaşında oğlum var deizm ne oluyoruz ya çünkü cidden pskolojik bozuldu u 4 duvar arasında dedim sen bu değilsin kendine gel hayatın oğlum ve eşin olmuş peki bubhaytin sen tam neresindensin die bakarkennben bitmişim bn benlikten çıkmışım so n ra kursa gittim ilk önce sonra spor salonuna yazıldım eşimde gördü halimi sıkı fiji dostlukların yok ama yinede mutluyum çünkü kendime ait bir hayatım var eşim beni çok bunalmıştı sende kendine vakit ayır derim
Çok güzel fikirler.tesekkur ederim.biri 4 diğeri 1.5 yaşında çocuklarımkursa almıyorlar onları.esim vardiyalı çalışıyor.hep evde olduğum için bizim için yemek yemek alt değiştirmekte bı aktiviteye oyuna dönüyor.Eşin kisitliyor mu? Disari cikman etmen problem olur mu? Olmaz diyorsan bi kursa yazıl madem, belediyelerin hobi kursları guzel, gidebildigin kadar gidersin.. Evde degisik hobilerle uğraşabilirsin yetenegin varsa.. Belli kitaplari siraya dizip okuyabilirsin.. Instagramdan filan arastirip cocuklarin icin ilginc, egitici ve eğlenceli etkinlikler hazirlayabilirsin.. Ki bence en guzeli bu olur.. Onu yapamam bunu yapamam dersen zaten cozum bulamazsin..
Bende çalışmak istiyorum.cocugu kime bıraktın.ben kıyamıyorum küçüğe ama oda bir 4 yaşına gelsin çalışacak gibi geliyor.esim istemesede.Anne olan her kadının ortak sorunu değişen hayatla sosyalliğin kalmaması sanırım, herkes bizim gibi değil tabii. Çok arkadaşım var birbirlerinde toplanıyorlar.Çevre çok önemli benimde yok. Arkadaşlarımla farklı semtlerde oturuyoruz 3 vesait yapacağım da çocukla, zaten oğlumzor bir çocuktu, ağlamasının ne zaman nerede tutacağı belli olmaz, gidemezdim bende.
Komşuları tanımam, çoğu çalışıyor zaten bir tane komşumla samimiyeti ilerletmiştik baya bana da iyi gelmişti, o da acayip sosyal bir insandı akşam instagram da butikte gördüğü kazağı sabah 9 da kalkar üşenmez gidip alır. Genelde dışarıdaydı. Yakalamak zor oluyordu evde :)
Çalışmaya başlamak her anlamda tek iyi gelen şey oldu bana.
Cocuklara ilginc oyunlar hazirlamakla ugrasirken zaten epey zaman geçer..Çok güzel fikirler.tesekkur ederim.biri 4 diğeri 1.5 yaşında çocuklarımkursa almıyorlar onları.esim vardiyalı çalışıyor.hep evde olduğum için bizim için yemek yemek alt değiştirmekte bı aktiviteye oyuna dönüyor.
Bursaliyim osmangazi kocaeline evlendimBursa nin neresindesin?
Bence arkadas ondan sikilmis . Bende 2 cocukla surekli ayni seyleri yapmaktan çocuk bakmaktan ev isi koca vs vs sıkılmış belliİki çocukla nasıl yapacak bir şey bulamayıp, sikiliyorsunuz bravo valla. Zira benim iki çocukla kendime ayıracak vaktim bile olmuyor
Erikli çok canlı bi yer aslında,biraz dışarı falan çıksanız iyi gelecektirErikli de oturuyorum.
Canlı mi? Marketler kafeler var.Erikli çok canlı bi yer aslında,biraz dışarı falan çıksanız iyi gelecektir
Evet bazen yemek yapmak bile büyük angarya geliyor.Bence arkadas ondan sikilmis . Bende 2 cocukla surekli ayni seyleri yapmaktan çocuk bakmaktan ev isi koca vs vs sıkılmış belli
ayni durumdayiz konu sahibi yanliz degilsiniz
Evet bende onu demek istiyorum zaten.kendime ayıracak vaktim yok.bu durum epeydir bunalıma sürükledi beni.sadece evde orayı burayı toplamakla yemek yapmakla geçiyor günlerim.konusmayi bile unuttum.sifir çevre.gurbet.vs.