İki çocukla nasıl yapacak bir şey bulamayıp, sikiliyorsunuz bravo valla. Zira benim iki çocukla kendime ayıracak vaktim bile olmuyor
Bende ona sarıyorum.oda düş yakamdan diyor şükret haline diyor.Eşim gelince ona sarıyorum ben artık. Bunun tek çözümü işe gitmek ya da kursa falan yazılmak.
Bakın böyle daha açıklayıcı oldu. Ben çocuklarla yapılacak, gidilecek aktiviteler buluyorum çok da eğleniyorum onlarla birlikte.Evet bende onu demek istiyorum zaten.kendime ayıracak vaktim yok.bu durum epeydir bunalıma sürükledi beni.sadece evde orayı burayı toplamakla yemek yapmakla geçiyor günlerim.konusmayi bile unuttum.sifir çevre.gurbet.vs.
Yemin ederim hergun parktayim.ve bakıyorum insanlara.kimse yanasmiyor malum devir kotu ondan heralde diyorum.bende de sikinti olabilir.ic durumum disima yansimis olabilir.cozemedim onu da.sans mi desem hic komsumda yok.bilerwk siteye tasindim.olur birileri diye.ama yok iste bir kapimi calan.yada benim bir kahveye gidebilecegim biri.bursada yaşıyorum.Neden arkadasin yok?
Ben cocugu haftada 2-3 sefer parka goturuyorim bir suru kisi ile arkadaslik kuruyorum. Daha sık gitsem. Daha samimi arkadasliklar kurabilirim. Gercekten hic arkadasim yok diyen insanlari anlayamiyorim. İletisimde mi sıkıntı var yoksa hayıflanmak daha mı hoşa gidiyor?
bu ben değilim kendime yabancılastim.oto boka sinirlenir laf söyler oldum.herseyi ufacık şeyleri kafaya takar oldum.mutsuzum arkadaşlarYaa huuu iki çocuk, bir koca, nasıl sıkılacak, depresyona girecek vakit buluyorsunuz Allasen.? Biz ne yapalım? Sadece iş, ev, yalnızlık. Yine de depresyonda değiliz, dert yanmıyoruz, yaşamaya anı çabalıyoruz. Öldük de haberimiz mi yok zaarr, elinizdekilerin kıymetini bilin mutlu olmaya bakın..
Yapı olarak hic arkadas canlisi birisi degilim ama parka gittigimde oradaki butun kadinlarla muhabbet kurarim. İlk adimi baskalarindan mj bekliyorsun hep. Gelsinler benimle konussunlar diye. Komsularin neden durduk yere kapini calsin. Ortak alanda biraz muhabbet kur. Diyorum ya. Ne arkadas canlisiyim ne de cok giriskenim ama yine de bulundugum ortamdaki insanlarin yuzdeni sekseni ile iletisime gecerim. Cekingensin sanirim.Yemin ederim hergun parktayim.ve bakıyorum insanlara.kimse yanasmiyor malum devir kotu ondan heralde diyorum.bende de sikinti olabilir.ic durumum disima yansimis olabilir.cozemedim onu da.sans mi desem hic komsumda yok.bilerwk siteye tasindim.olur birileri diye.ama yok iste bir kapimi calan.yada benim bir kahveye gidebilecegim biri.bursada yaşıyorum.
O zaman sorunu bul gerçi bence sorun da yok, mevsim geçişi sadece elindekilerin kıymetini bil, her gün sabah uyanır uyanmaz güne şükürle başla.. İnan faydası oluyor..bu ben değilim kendime yabancıların.oto boka sinirlenir laf söyler oldum.herseyi ufacık şeyleri kafaya takar oldum.mutsuzum arkadaşlar
Ben aslında iyi biriyim.sicakkanliyim.herzaman selam veririm.kimseyi sıkmam.cocuklarima çok iyi bakarım.tum işim gücüm onlar zaten.hic mi olmaz bir kadın çıkmaz benim de anlaşabilecegim yada benle arkadaşlık kurmak isteyen.biraz dik olduğumu söylerler.ama geçimli ve komik olduğumuda.eski dostlarım.simdi bilmiyorum niye böyle tek bildiğim nefes alamıyorum bazen.Güler yüzlü olun çok meraklı olmayın insanlara çok biliyormuş imajı çizip akıl verici konuşmayın. Parklara gidin gidip geldikçe selam vermeye hal hatır sormaya havanın güzelliğinden bahsedin. Güzel olumlu konular açın. İnsanlar bıkmış. Yalnızlaşmış. Çok irdeleyeni özele gireni çok akıl verenden yüz çeviriyorlar. Bilinçli ve iyi niyetli yaklaşın. İnşallah gönlünüze göre arkadaşlar edinirsiniz.
Inaniyorum dediklerinize Zamanla dogru güzel arkadasliklar kurabildceginiz insanlar cikar insallah karsiniza.Ben aslında iyi biriyim.sicakkanliyim.herzaman selam veririm.kimseyi sıkmam.cocuklarima çok iyi bakarım.tum işim gücüm onlar zaten.hic mi olmaz bir kadın çıkmaz benim de anlaşabilecegim yada benle arkadaşlık kurmak isteyen.biraz dik olduğumu söylerler.ama geçimli ve komik olduğumuda.eski dostlarım.simdi bilmiyorum niye böyle tek bildiğim nefes alamıyorum bazen.
Bayıldım yorumunuzu hayran kaldimGüler yüzlü olun çok meraklı olmayın insanlara çok biliyormuş imajı çizip akıl verici konuşmayın. Parklara gidin gidip geldikçe selam vermeye hal hatır sormaya havanın güzelliğinden bahsedin. Güzel olumlu konular açın. İnsanlar bıkmış. Yalnızlaşmış. Çok irdeleyeni özele gireni çok akıl verenden yüz çeviriyorlar. Bilinçli ve iyi niyetli yaklaşın. İnşallah gönlünüze göre arkadaşlar edinirsiniz.
İnş.4 yıldır bu durumdayım.daha doğrusu evlendikten sonraInaniyorum dediklerinize Zamanla dogru güzel arkadasliklar kurabildceginiz insanlar cikar insallah karsiniza.