İçim çok dolu

iyki varsiniz. Ogretmenler cok kiymetli ama otizmli cocuklar icin dahada kiymetli. Kendi oglumdan biliyorum . Ogretmeni sevdiyse kosa kosa gider okula terapi ye ama sevmediyse kapisindan gecmez kac kres degistirdim ben biliyorum kotu olduklari icin degil oglum elektrik alamadigi icin. Dedigim gibi iyki varsiniz

Şaşkın dediniz ben oğluma hep şaşkın ördek derim çünkü hep şaşkın sürekli birsey denilsede ben sasirsam modunda sanırım hepsi ayni o konuda
Oysa ki biz yetişkinler artık hiçbir şeye şaşırmıyoruz. Her şey mümkün. Ama onlar öyle mi? Hep bir şaşırma hep bir normali garipseme o halleri beni çok güldürüyor.

Ayy insallah şu uç sorunu assak geriye bisi kalmicak onun dışında her konuda cok iyi oğlum.kalabalkk ortamlar sanirim onu çok etkiliyor
Maşallah oğluşuna.. Biraz daha zamana ihtiyacınız var daha daha iyi olacaksınız. Sen de biraz rahatlamak için destek alsan nasıl olur

Maşallah oğluşuna.. Biraz daha zamana ihtiyacınız var daha daha iyi olacaksınız. Sen de biraz rahatlamak için destek alsan nasıl olur
İiii iii hastane yüzü görmek istemiyorum. Sen bakma bana arada bi gelirler giderler bak konuyu nasil açtım simdi mune duymasin geyik yapıyoruz resmen saskin ordekler diye

Canimmm arkadaşım benim
Ben oğlunun da senin de bütün zorlukları aştığınız gibi bunun da üstesinden geleceğinize eminim
En güzel en huzurlu zamanlariniz da gelecek azıcık daha sabır canım.
Senin de eşimde sabrına sabır versin Allah'ım,güç versin kuvvet versin

Bitanecik cemosuumm iyiki varsin sağol kuzum. İyi geliyosunuz bana benim de dualarim seninle herşey ikimiz içinde cok iyi olucak ben inanıyorum sende inan

Valla ben o elektriği tutmayan öğretmenlerdenim maalesef. Beni pek sevmezler huylarına gitmiyorum her dediklerini yapmıyorum diye. Genelde ikinci öğretmeni severlerdi. İki ayda da tutmazsa o enerji işte o zaman sıkıntı var derdim ben velime. Gerçekten her çocuk her öğretmende öğrenemiyor ben elektrik durumuna hele ki özel çocuklarda çok inanıyorum. Kimse vakit kaybetmesin diye(ki onların her seneleri çok önemli) durumu açıklardım.

Ama zamanla onlar beni ben onları anlayınca tatlı sert geçip giderdi günler. Sevmezler ama bana çok güvenirlerdi. Mesela başka öğretmenler ile şarkı söyler gülerlerdi ama tuvalet becerisi mi yemek yeme becerisi mi dil konuşma dediniz mi kimsenin elinden blr bardak su içmezler asla o klozete oturmazlardı ama bende sorunsuz sıkıntısız hallederdik. Beni velilerim anlardı sağolsunlar

Yazdıgınız şeyler otizmli bir çocuk için degil inanın o detayı yazmasınız bu otizm yüzünden oluyor vs diye düşünmem yani çocukların geneli bu şekilde zaten avm vs gidip de böyle olaylar yaşamadan çıkan ebeveyn çok azdır diye düşünüyorum bizde de tren sıkıntı oluyor gördügü zaman sizin araba mevzusu gibi yaşıyoruz herşeyi yaşına göre normal şeyler degil mi bunlar her çocuk biraz böyle siz hiç üzülmeyin zamanla aşılacak hepsi bide insanların bakışları umurunuzda olmasın onlar herşeye bakıyor o an orada çocugunuzu aglayarak çıkardınız diye kötü anne olmuyorsunuz o insanlar size kötü bakmış olması önemsiz şeyler böyle durumlarda insanları umursamak anneyi daha çok stres eden şeyler ve stresi çocuklar hisseder daha da agresif olurlar ben genelde kapatıyorum kendimi dışarıya çocuga odaklanıyorum böyle bişey otobüste yaşadım oglum 15 aylıkken en son otobüste yere oturdum herkese sırtımı dönüp çocugumla ilgilendim çünkü biliyorum insanlar bakıyor diye umursarsam o stresle çocuguma dogru yaklaşamam yanlış yapar aradaki baga zarar verebilirim

Bakin ne guzel soylemissiniz; konusuyor her sey yolunda diye. Zamanla aşilmaz diye düşündugunuz seyler de kendiliginden yoluna girecek. Eminim ki siz bu yolu yine en guzel.sekilde aşacaksiniz. Yazinin başında ki enerjinizden bile hissediyor insan. Disarida gelen bakislara aldirmayin hic. Butun anneler o bakislara maruz kaliyor.

Evet katılıyorum ben de arkadasin yazdigina. 2 gun once oyun parkında yere yatip aglayan oglumun basida dakikalarca bekledim
Kendini yerden yere atti. O an anlamsiz kaldim oyle durdum.

Otizmli olsa da olmasa da bu tarz davranan çok çocuk var,benim oğlum da bunlardan biriydi,4,5 yaşa kadar hiç avmye götürmedim,kapalı alan kalabalığına girmedim. Şimdi 7 yaşında her yerde beraberiz. Hepsi geçiyor sadece sabır ve zaman.

İnşallah keske o bakislara maruz kalmasak daha cok stres oluyoruz. ama onada yapicak bisi yok hersey yoluna girsinde gerisi onemli.degil

Allah yardımcınız olsun.Bu da geçecektir.Allah çaresiz dert vermesin.Öyle kötü hastalıklar öyle dertler var ki.hayatta herkesin bir sınavı var.Varsin sizinkisi de bu olsun.Evine gelince kapıyı açalım desin herseyi unutursunuz zaten.Sevgiler

Evet katılıyorum ben de arkadasin yazdigina. 2 gun once oyun parkında yere yatip aglayan oglumun basida dakikalarca bekledim
Kendini yerden yere atti. O an anlamsiz kaldim oyle durdum.
Ayy nebilim kizlar benim rastladigim cocuklar kendi kendine oynuyordu ne güzel ben denk gelmedim heralde ne yalan söyleyim bi yandanda rahatladim sayilir yalniz degilim

Sen cok guclu ve cok tatli bi annesin, cok da guzel bakiyorsun ogluna, neticede 1,5 anne olmak bunu gerektirir di mi

Avm icin acele etme, benimkiler de avm’ye girince ipinden bosanmis gibi oluyorlar daha tenha yerlerde yavas yavas alistir kalabaliga bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…