- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 36
-
- Konu Sahibi leylunehar
Ben kürtajdan korkuyordumAllah razı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin.Aminn çok aminn.
sen neden kendi kendine düşürmek zorunda kaldın ki? Çok zor bir an. Sana da çok geçmişlet olsun. En kısa zmanda hayırla sağlıkla Rabbim kollarımızı doldursun tekrardan..
Çok sevindim senin adına seni çok iyi anlıyorum. Benimde bir oğlum var çok şükür 2011 doğumlu oda çok üzülüyor. Rabbim onun yüzüne baksın inşallah. Cinsiyetiniz ne?Ben kürtajdan korkuyordum
doktorum doğalcı bi tipti böyle daha sağlıklı dedi ama çok zor oldu benim için 2014 teyid benim ki 2016 da oğlum oldu şimdi sürpriz ikinci yolda
İnş seninde en kısa zamanda tekrar olur üzme kendini
Yarın öğreneceğim inş erkek gibi geliyor bakalım sağlıklı sıhhatle gelsin deÇok sevindim senin adına seni çok iyi anlıyorum. Benimde bir oğlum var çok şükür 2011 doğumlu oda çok üzülüyor. Rabbim onun yüzüne baksın inşallah. Cinsiyetiniz ne?
Aminn.Yarın öğreneceğim inş erkek gibi geliyor bakalım sağlıklı sıhhatle gelsin de
Aminn inşallah sağolun.Basın sağolsun
Allah en kısa zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun ins
Neden sonlandirdiniz bebeginizi nesi vardiÇok geçmiş olsun bende yaşayanlardanım 18.haftamda kızımı suni sancıyla doğurdum sonrası kürtaj insan alışıyo karnındaki bebeğine sizden alınınca da ne yemek yiyebiliyosunuz ne bişey yapabiliyosunuz çok büyük bi boşluk oluyo hayat duruyo... Ama inanın ki daha sonralardan geçıyo kendinize zaman tanıyın tekrardan geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Canimm basin sagolsunn seni cok cok iyi anliyorum benimde elim karnimda hep keske Allah bizede yol acsaydi ama yinede hamdolsun dedigin gibi bak bir de gebesin Allah bunu sag salim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsinHerkese merhabalar. Kısmette buraya yazmak da varmış. Rabbim beterinden esirgesin hamd olsun halimize. İki gün önce bebeğimin kalbi durduğu için suni sancıyla düşük ve sonrasında kürtaj oldum. Bebeğimde kistik higroma varmış. İlk başta gebeliği sonlandırmamız lazım dediler hamd olsun Rabbim bize bir yol açtı ve kalbi kendiliğinden durdu. Hakkımızda hayırlısı buydu demek ki..Amenna.. Ama ben şuanda çok üzülüyorum. Belki daha çok yeni olduğundandır bilemiyorum. Uzun zamandır beklediğim bir bebekti 11 haftalık olmuştu artık. Düştüğünde baktım parmaklarına kadar oluşmuş bir erkek bebekti. Yahya Asaf koyduk adını. İsmi olursa bize ahirette şefaatçi olacağını okumuştum çünkü. Şimdi ona dair aklıma gelen herşey gözlerimi dolduruyor. Bu bizim intihanımız inşallah Rabbim sabrını sonunda da tekrar mükafatını verir. İçim karnım bomboş elim sürekli karnıma gidiyor. Böyle bir acıyı hiç kimsenin ve beraberinde benim birdaha hiç yaşamamamız dileğiyle.. Hoşçakal bebeğim seni şimdiden çok özledim.
Eski konunu hortlatmislar canım aklım çıktı yaa çok şükür eski konuymusHerkese merhabalar. Kısmette buraya yazmak da varmış. Rabbim beterinden esirgesin hamd olsun halimize. İki gün önce bebeğimin kalbi durduğu için suni sancıyla düşük ve sonrasında kürtaj oldum. Bebeğimde kistik higroma varmış. İlk başta gebeliği sonlandırmamız lazım dediler hamd olsun Rabbim bize bir yol açtı ve kalbi kendiliğinden durdu. Hakkımızda hayırlısı buydu demek ki..Amenna.. Ama ben şuanda çok üzülüyorum. Belki daha çok yeni olduğundandır bilemiyorum. Uzun zamandır beklediğim bir bebekti 11 haftalık olmuştu artık. Düştüğünde baktım parmaklarına kadar oluşmuş bir erkek bebekti. Yahya Asaf koyduk adını. İsmi olursa bize ahirette şefaatçi olacağını okumuştum çünkü. Şimdi ona dair aklıma gelen herşey gözlerimi dolduruyor. Bu bizim intihanımız inşallah Rabbim sabrını sonunda da tekrar mükafatını verir. İçim karnım bomboş elim sürekli karnıma gidiyor. Böyle bir acıyı hiç kimsenin ve beraberinde benim birdaha hiç yaşamamamız dileğiyle.. Hoşçakal bebeğim seni şimdiden çok özledim.
Herkese merhabalar. Kısmette buraya yazmak da varmış. Rabbim beterinden esirgesin hamd olsun halimize. İki gün önce bebeğimin kalbi durduğu için suni sancıyla düşük ve sonrasında kürtaj oldum. Bebeğimde kistik higroma varmış. İlk başta gebeliği sonlandırmamız lazım dediler hamd olsun Rabbim bize bir yol açtı ve kalbi kendiliğinden durdu. Hakkımızda hayırlısı buydu demek ki..Amenna.. Ama ben şuanda çok üzülüyorum. Belki daha çok yeni olduğundandır bilemiyorum. Uzun zamandır beklediğim bir bebekti 11 haftalık olmuştu artık. Düştüğünde baktım parmaklarına kadar oluşmuş bir erkek bebekti. Yahya Asaf koyduk adını. İsmi olursa bize ahirette şefaatçi olacağını okumuştum çünkü. Şimdi ona dair aklıma gelen herşey gözlerimi dolduruyor. Bu bizim intihanımız inşallah Rabbim sabrını sonunda da tekrar mükafatını verir. İçim karnım bomboş elim sürekli karnıma gidiyor. Böyle bir acıyı hiç kimsenin ve beraberinde benim birdaha hiç yaşamamamız dileğiyle.. Hoşçakal bebeğim seni şimdiden çok özledim.
Evet canım çok şükür..Eski konunu hortlatmislar canım aklım çıktı yaa çok şükür eski konuymus
Amin.. Allah razı olsun..Rabbim hiç bir anneye böyle bir acıyı yaşatmasın inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle Rabbim meleginizi nasip eder size .