İçim Bomboş...

Ben kürtajdan korkuyordum
doktorum doğalcı bi tipti böyle daha sağlıklı dedi ama çok zor oldu benim için 2014 teyid benim ki 2016 da oğlum oldu şimdi sürpriz ikinci yolda
İnş seninde en kısa zamanda tekrar olur üzme kendini

Çok sevindim senin adına seni çok iyi anlıyorum. Benimde bir oğlum var çok şükür 2011 doğumlu oda çok üzülüyor. Rabbim onun yüzüne baksın inşallah. Cinsiyetiniz ne?

Neden sonlandirdiniz bebeginizi nesi vardi

Canimm basin sagolsunn seni cok cok iyi anliyorum benimde elim karnimda hep keske Allah bizede yol acsaydi ama yinede hamdolsun dedigin gibi bak bir de gebesin Allah bunu sag salim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin

Eski konunu hortlatmislar canım aklım çıktı yaa çok şükür eski konuymus

Rabbim hiç bir anneye böyle bir acıyı yaşatmasın inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle Rabbim meleginizi nasip eder size .

16 haftalık bebegımın kalbını ılacla sonlandırdılar, bundan tam 5 sene once. Eğer olmasaydı böyle bır kac gun ıcınde 5 yasına gırecektı.
Sızde yenıden hamıleymıssınız , Allah saglıkla kavusmayı nasıp etsın ınsallah

Basiniz saolsun ins bi daki bebeginizi sağlıkla kucaginiza alirsiniz onun içinde üzülmeyin yaşayıp günahkar olmadan cennete gitti melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…