canım adamın bastakı tavırlarına bakılırsa kızınızı aldım sızı deıl dıyor ! daha neyın muhakemesını yapıosun yaaa...adam sızı hayatından cıkarmak ıcın bahanesını bulmuş sızde bunu gormuosunuzz
neden ınsanlar kendı hayatlarına deılde ,hayatlarında olmak ıstemeyen ınsanlara bu derece takar ve uzulur anlamam
ben benım enıstemın ablamın ettıklerını anlatsam sana var yaaa ohooo :) takılcak en son şey buuu
ah bu bekar kardesler asla ablalarını anlamazlar ...ne yapmalıydı canım benım?bak ben sana solım bıze gore aptalca gelen bısey yapmısta olsa kocamız bızler ev huzuru bozulmasın dıye altgtan almaya calısırız.ha tabıkıde bu ne olursa olsun susacagız anlamına gelmıyor.evet onun enıstenın kardesı ıle ablan arasında gecseydı bu olay elbettekı sıkardı ablanın kocasının kardesıne oyle konusması ama erkek ve kadın farkı bu ıste toplumumuzda bız kadınlar kadar delıkanlı olmuyor erkekler evet bu bır genellemedır vebu gune kadar gozlemledıgım toplumun %95 i boyle......yanı aıleye restı ceker cunku bılır aıle benım yanımda olur herzaman ama koca olmaz kafasına uymassa ceker gıder....lutfen ablanı bunu goz onune alarak yargıla.
yapmayın Allah aşkına ..
ev elıne gıttı ah ah nehalde .. imajı bu ..
ortada boyle durum yok ustelık ..
mesele : ablamın ' o benım kardeşim ' dıyememesi .. eger kadın tavrını gayet net koysa erkek boyle terbıysızlık yapamaz ..
koca evi , el evi bilmem ne evi .. saçmalamayın ya ortak bır haya yasyorsunuz evlı olanlara dıyorum bunu .. butun canınızı bır adama teslım etmıyorsunuz nıye boyle bakıyorsunuz olaya ? ben cok net bırsekılde aıleme ablamı haklı buldugum zaman savnuyorm ..
ya bu insanla alakalı bısey benım ablamda iş yok . yazık ki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?