Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OH ya valla çok sevindim bunu medyaya veren o ahlaksız allah kahretsin üzüntüden mahvoldu çook sevindimÇiseren Korkut Koç adında bir doğum fotoğrafçısının 2012 Ekim ayında şahit olduğu ve fotoğrafladığı bir doğum hikayesi. Anne ve bebek oldukça sağlıklı bir sezeryan doğum geçiriyor, hatta o kadar sağlıklı ki sıkça yaşanmayan bir şey yapıyor ve bebeği kanını bile temizlemeden önce babaya veriyor. Bu kucaklaşma Çiseren Hanım tarafından fotoğraflanıyor. Sonrasında doktor bebeği annesine götürüyor ve o an anne mutluluktan ağlıyor. Paylaşılan fotoğrafta işte o anın fotoğrafı.
bebek sağlıklı, annesi de :) Güzeller güzeli bir de ablası var...
4 kişilik mutlu sağlıklı bir aile...
Bu sahte ve ahlaksız paylaşım özellikle son zamanlarda oldukça yayıldı. Fotoğrafın üzerinde ki web sitesi adresini farkedince sahte olduğunu anladım. Hemen arkasından Çiseren Hanımın paylaşımını gördüm ve yazmak için izin istedim. Bundan memnun olacağını söylediği için şu an bu yazıyı yazıyorum...
Çiseren Hanım sosyal medyada şöyle yazmış;
"Bu son derece ahlaksız ve saçma paylaşım için bugun bir sürü mesaj aldım.. Daha önce başka gruplarda farklı hikayelerle daha da çok kişi tarafından paylaşılmıştı ama bunu paylaşan adam kimse bu sefer bu gerçek mi, sizin mi diye soran çok. Evet fotograf benim, üzerinde göze girecek kadar da www.ciseren.com yazıyor.. Çok sevdiğim bir aileye ait, ve onların gorup uzulecek olmalarından, bu iğrenç uydurma hikayeyle diken diken olacaklarından ötürü çok üzülüyorum.. Allah bebeğe, annesine, ailesine uzun uzun ömürler versin, hatta bu saçmalığı yazanların ziyan omurlerine göre de kıyaslayıp aileye bonkor davransın inşallah.. Bu fotografım 5 senedir onume cıktıgı halde paylaşmıyordum. Önüne geçemiyorum bu fotograf senelerdir türlü garip hikayelerle facebookta milyonlarca kere paylaşıldı. Ancak hiç bu kadar iğrençleşilmemişti hikaye.. instagramlara kadar dustu, herkes paylaşıyor... dini gruplarda afganistanlı anne olarak anılıyor..Altında dualar, ağlaşmalar.. Şaka gibi. Amaç nedir bilmiyorum, ne yapacagımı da şaşırdım. Lütfen bu senin mi diye mesaj atmayın, içim fenalaştı artık.."
Bana diyorsanız benim suçum yok ben çok üzüldüm kahroldum çok şükür iyilermiş..Acıdan beslenen insanlar midemi bulandırıyor. Birimizin kalbine inse mutlu olacaklar sanırım.
Size demedim, yanlış anlamayın lütfen. Bu haberleri çarpıtıp, sosyal medyaya süren dengesizlere lafım. Ellerine ne geçiyor anlamak zor.Bana diyorsanız benim suçum yok ben çok üzüldüm kahroldum çok şükür iyilermiş..
Teşekkür ederim lütfen bana kimse kızmasın 2çocuk annesiyim dayanamadım 2 gündür ağlıyorum allah razı olsun açıklayan arkadaş yalan dedi içime sular serpildi çok rahatladım bunu lanse eden arkadaşa yazıklar olsunSize demedim, yanlış anlamayın lütfen. Bu haberleri çarpıtıp, sosyal medyaya süren dengesizlere lafım. Ellerine ne geçiyor anlamak zor.
Çiseren Korkut Koç adında bir doğum fotoğrafçısının 2012 Ekim ayında şahit olduğu ve fotoğrafladığı bir doğum hikayesi. Anne ve bebek oldukça sağlıklı bir sezeryan doğum geçiriyor, hatta o kadar sağlıklı ki sıkça yaşanmayan bir şey yapıyor ve bebeği kanını bile temizlemeden önce babaya veriyor. Bu kucaklaşma Çiseren Hanım tarafından fotoğraflanıyor. Sonrasında doktor bebeği annesine götürüyor ve o an anne mutluluktan ağlıyor. Paylaşılan fotoğrafta işte o anın fotoğrafı.
bebek sağlıklı, annesi de :) Güzeller güzeli bir de ablası var...
4 kişilik mutlu sağlıklı bir aile...
Bu sahte ve ahlaksız paylaşım özellikle son zamanlarda oldukça yayıldı. Fotoğrafın üzerinde ki web sitesi adresini farkedince sahte olduğunu anladım. Hemen arkasından Çiseren Hanımın paylaşımını gördüm ve yazmak için izin istedim. Bundan memnun olacağını söylediği için şu an bu yazıyı yazıyorum...
Çiseren Hanım sosyal medyada şöyle yazmış;
"Bu son derece ahlaksız ve saçma paylaşım için bugun bir sürü mesaj aldım.. Daha önce başka gruplarda farklı hikayelerle daha da çok kişi tarafından paylaşılmıştı ama bunu paylaşan adam kimse bu sefer bu gerçek mi, sizin mi diye soran çok. Evet fotograf benim, üzerinde göze girecek kadar da www.ciseren.com yazıyor.. Çok sevdiğim bir aileye ait, ve onların gorup uzulecek olmalarından, bu iğrenç uydurma hikayeyle diken diken olacaklarından ötürü çok üzülüyorum.. Allah bebeğe, annesine, ailesine uzun uzun ömürler versin, hatta bu saçmalığı yazanların ziyan omurlerine göre de kıyaslayıp aileye bonkor davransın inşallah.. Bu fotografım 5 senedir onume cıktıgı halde paylaşmıyordum. Önüne geçemiyorum bu fotograf senelerdir türlü garip hikayelerle facebookta milyonlarca kere paylaşıldı. Ancak hiç bu kadar iğrençleşilmemişti hikaye.. instagramlara kadar dustu, herkes paylaşıyor... dini gruplarda afganistanlı anne olarak anılıyor..Altında dualar, ağlaşmalar.. Şaka gibi. Amaç nedir bilmiyorum, ne yapacagımı da şaşırdım. Lütfen bu senin mi diye mesaj atmayın, içim fenalaştı artık.."