Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden olmasın dedim ve yaptım teşekkür ederim fıstığımKrep pastası olmuş,rengarenk Ellerine sağlık canım,bol şanslar
Rica ederim tatlım,olmuş tabiiNeden olmasın dedim ve yaptım teşekkür ederim fıstığım
Bu neydi şimdi benim 1. Lik hayal oldu peri dedik bağrimiza bastık bu bana yapilirmi
Birinciliği bilmemde karnım doyduya oda güzelEllerine sağlık yarışmada bol şans diliyorum perim 1. Lik getirir diye düşünüyorum ben ikincilik için çabalayayım artık kimseye deme ben seni tutuyorum
Teşekkür ederim canım benimEline sağlık ,çok renkli olmuş gerçekten
Teşekkür ederim canımsın fasillemmmEllerine sağlık canım. Rengarenk süslü bir pasta olmuş
Yarışmada başarılar dilerim
Allah iyiliğini versin kız gören çoğu öyle mi diyo acepAaaa pastanın üzerine hıyar koymuş dedim
Sonra bakınca anladım ki
Ellerine sağlık, harika görünüyor
Çokmu güzeldi bigun bende yiycem
Birinciliği bilmemde karnım doyduya oda güzel
Canimsiiiiiiiin
Çokmu güzeldi bigun bende yiycem
Acaba tadı nasıldı dedim aklıma bu geldiAyy uzulme emojisimi koysam gulmemi bilemedim sadece beğendimçok izlerdim bunu üzülürdüm bu yavruya. Kiiz nasılda buldun Allah iyiliğini versin
Tuzlu canım bu hafta tuzlu kategorisi olunca böyle değişik bişey yapmak istedim bi firlamalik isteDeğişik bir krep olmuş eline sağlık
Bu tatlı mi tuzlu mu?
Aklını seveyim senin kız gayet güzeldiAcaba tadı nasıldı dedim aklıma bu geldi
Pancara patatese şekerde ne yakışırdıTuzlu canım bu hafta tuzlu kategorisi olunca böyle değişik bişey yapmak istedim bi firlamalik iste
Cağnımsannnn biraz tebessüm edelim didimAklını seveyim senin kız gayet güzeldi
Belki biara onuda yaparız herşeyi yapmiyormuyuz sankimPancara patatese şekerde ne yakışırdı
Ettirdin vallaCağnımsannnn biraz tebessüm edelim didim
Ne mutlu bana tebessüm sadakadir başımın gözümün sadakasi olsun 1. OlimEttirdin valla
Bakyaaa cakkaaal niyete gel niyeteNe mutlu bana tebessüm sadakadir başımın gözümün sadakasi olsun 1. Olim