- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Olsun kız coşalımbende de var o ama fazla da coşmıyım diyorummm makul olsun
dimi nolcak canım hayal kurmakta mı paraylaOlsun kız coşalımbelli mi olur. Başka zaman ağzımızdan çıkan kabul oluyor belki bunda da denk gelir
Hiç valladimi nolcak canım hayal kurmakta mı paraylaolmuşken müstail evimiz 2 katlı büyük olsun bahçeside güzel olsun yazın bahçemizde kahve keyfi yapalım
Canım benimm herşey dayanamam sanaİnşaAllah hayırlısıyla olsun kuzum. İlacın dozunu artırdı mı aynen devam mı. Belli olmaz kuzum istenilen kalınlığa ulaşırsa bu ay kavuşursun belki. Ne olursa olsun hayırlısıyla olsun sonunda sevinç çığlıkları atmana vesile olsunçok duygusaljm bak bugün seninle sarılıp ağlaşırız
Bilmem mi kuzumm bilmem mi o bekleyişi. Üçüncü kez gidişimde yine transferi erteleme kararı alınca nasıl ağladım o gün. Tamam diyordum böylesi daha iyi olacak ama içeride bir yerlere söz geçmiyordu ki. Cami avlusunda hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.Canım benimm herşey dayanamam sanahayırlısı kuzum bekliyoruz sonunda sağlıkla tutunup sağlıkla gelsin de beklerim ben daha aricaklar kuzum muhtemelen artırır diye düşünüyorum
Gönlüm çok hasret kaldı biliyor musun
Kıyamam sana benBilmem mi kuzumm bilmem mi o bekleyişi. Üçüncü kez gidişimde yine transferi erteleme kararı alınca nasıl ağladım o gün. Tamam diyordum böylesi daha iyi olacak ama içeride bir yerlere söz geçmiyordu ki. Cami avlusunda hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.
Artık sona yaklaşınca daha fazla koyuyor insana bir an evvel kavuşmak istiyorsun. İnşaAllah sonu güzel olsun kuzum sağlıkla gelsin inşallah
Hayırlı cumalar canlarım@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@çatlak-kurabiye
BlueBerry4268
@Cemoos
@Cevizli tarçınlı kek
mavikelebek34
coconatt
@madammor
@Buralardutluuglu
@karamel Latte
@PeRRiRier
@Bir mucize
@Fatmazell
@timiminihaniim
@N u r
Eki Görüntüle 2983368
Aminn aminn kuzum benim ben hep diyorum Rabbim kimseyi tüp bebeğe muhtaç etmesin eğer tedavi görüyorsa da eli boş çevirmesinKıyamam sana ben
Çok şükür kıymetlim seninle inşallah sağlıkla da kucağına gelecek biiznillah
Rabbim darısı başımıza etsin inşallah
Tüp süreci kesinlikle daha stresli ve yorucu Rabbim tüm çabalayanların yardımcısı olsun
Senin yumurta fazla toplandıysa ondan olabilir belkiAminn aminn kuzum benim ben hep diyorum Rabbim kimseyi tüp bebeğe muhtaç etmesin eğer tedavi görüyorsa da eli boş çevirmesin
Opu falan öyle fenaydı ki insanın her noktası ağrır mı ya. Kaç gün kendime gelemedim. Tabi bunları opu olacaklara demiyorum erkenden stres yaşamasınlar. Sorana yok çokta sıkıntılı değil diyordum
Hayırlı cumalar parem@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@çatlak-kurabiye
BlueBerry4268
@Cemoos
@Cevizli tarçınlı kek
mavikelebek34
coconatt
@madammor
@Buralardutluuglu
@karamel Latte
@PeRRiRier
@Bir mucize
@Fatmazell
@timiminihaniim
@N u r
Eki Görüntüle 2983368
Noli kız dünde gördüm sanki ben bu gönderini@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
@madammor
@Buralardutluuugdu
@karamel Latte
@PeRRieR
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@N u r
Bu şarkı dün boşa gitmişti bugün yine sizler.icin göndereyim
Kesinlikle kuzum Rabbim kolaylaştırsin inşallah cümlemizin yolunuSenin yumurta fazla toplandıysa ondan olabilir belki
Benim o kadar ağrılı olmadı leke bile Bi hastanede geldi sayılır
Amin kuzum
Ama varya tüpte çözülecek sorunları olsun tek yani büyük Bi imkan sebepsizler için falan dimi
Rabbim isteyen herkese kolaylaştırsın ama
Beybim gormedim ufaklik pizza istedi onunla ugrasiyordumSimurgp gelsene nerdesin hu hu pinaaa
Hoşgeldin eline sağlık pinacimBeybim gormedim ufaklik pizza istedi onunla ugrasiyordum
Dünde gördüm doğru ama.etiketler nede öyle şimdi duzelttimHayırlı cumalar parem
Noli kız dünde gördüm sanki ben bu gönderini
Parişim ben gene geriden geliyorum anacımm teşekkür ederim@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
@madammor
@Buralardutluuugdu
@karamel Latte
@PeRRieR
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@N u r
Bu şarkı dün boşa gitmişti bugün yine sizler.icin göndereyim
Oooo muhteşem görünüyor ellerine sağlık bitanem
Olsun sende geç geliverParişim ben gene geriden geliyorum anacımm teşekkür ederim
Teşekkür ederim paremmmOooo muhteşem görünüyor ellerine sağlık bitanem
Teşekkürler canım benimHoşgeldin eline sağlık pinacim