İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

dimi nolcak canım hayal kurmakta mı parayla olmuşken müstail evimiz 2 katlı büyük olsun bahçeside güzel olsun yazın bahçemizde kahve keyfi yapalım
Hiç valla geniş bir veranda off ben katya da istiyorum o kadar kocaman evi ben mi temizleyim yani hıhhh
Bizde bahçede şu modda

Canım benimm herşey dayanamam sana hayırlısı kuzum bekliyoruz sonunda sağlıkla tutunup sağlıkla gelsin de beklerim ben daha aricaklar kuzum muhtemelen artırır diye düşünüyorum
Gönlüm çok hasret kaldı biliyor musun

Bilmem mi kuzumm bilmem mi o bekleyişi. Üçüncü kez gidişimde yine transferi erteleme kararı alınca nasıl ağladım o gün. Tamam diyordum böylesi daha iyi olacak ama içeride bir yerlere söz geçmiyordu ki. Cami avlusunda hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.
Artık sona yaklaşınca daha fazla koyuyor insana bir an evvel kavuşmak istiyorsun. İnşaAllah sonu güzel olsun kuzum sağlıkla gelsin inşallah

Kıyamam sana ben
Çok şükür kıymetlim seninle inşallah sağlıkla da kucağına gelecek biiznillah
Rabbim darısı başımıza etsin inşallah

Tüp süreci kesinlikle daha stresli ve yorucu Rabbim tüm çabalayanların yardımcısı olsun

Aminn aminn kuzum benim ben hep diyorum Rabbim kimseyi tüp bebeğe muhtaç etmesin eğer tedavi görüyorsa da eli boş çevirmesin
Opu falan öyle fenaydı ki insanın her noktası ağrır mı ya. Kaç gün kendime gelemedim. Tabi bunları opu olacaklara demiyorum erkenden stres yaşamasınlar. Sorana yok çokta sıkıntılı değil diyordum

Senin yumurta fazla toplandıysa ondan olabilir belki
Benim o kadar ağrılı olmadı leke bile Bi hastanede geldi sayılır
Amin kuzum
Ama varya tüpte çözülecek sorunları olsun tek yani büyük Bi imkan sebepsizler için falan dimi
Rabbim isteyen herkese kolaylaştırsın ama

Kesinlikle kuzum Rabbim kolaylaştırsin inşallah cümlemizin yolunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…