- 12 Mart 2020
- 9.697
- 20.748
cenin de yiyolarmış ya zatenHeee şu mesele yakında bizi de yerler onlar
beddua ediyom amin deyin bi elin nesi var iki duanın sesi varCocom bunlara fransız mı kaldınmucize coşmuş
kıyır kıyır çerez gibi yiyolaryok canım bize gelene kadar ülkede ne kadar uçan kaçan böcek var onların neslini bitirirler
Amin amin hahahahacenin de yiyolarmış ya zaten
beddua ediyom amin deyin bi elin nesi var iki duanın sesi var
kıyır kıyır çerez gibi yiyolar
He ya ben Lö FransızCocom bunlara fransız mı kaldınmucize coşmuş
Onlar illaki bitecekyok canım bize gelene kadar ülkede ne kadar uçan kaçan böcek var onların neslini bitirirler
Ayy içim kalktı sus kızcenin de yiyolarmış ya zaten
beddua ediyom amin deyin bi elin nesi var iki duanın sesi var
kıyır kıyır çerez gibi yiyolar
Bizimde dün kazak atışması oldu. Kazak bulamıyormuş yıkamıyormuymuşum
Hahah dur deme
Evet ya en güzeli pişirilmiş ya da fırını dışarı atcanben bi ara hamsi yaptım da en son evi kökten yakmayı planlıyordum
Ohooo günaydın mı kaldı uykuculae
Ahh kuzum saçını çok çektim herhaldeelinden kaydı düştü
Ohh valla iyimiş ya. Bende ne yapayım garip halim gömlekleri saklamakta buluyor çareyi
Oo süper kuzum Rabbim zihin açıklığı versin inşallah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsinseviom seni
istiyorlar ki dedikleri hemen o anda olsun ama olmuyorBizimde dün kazak atışması oldu. Kazak bulamıyormuş yıkamıyormuymuşum
Ya 2 kişiyiz makine dolmadan çalıştırıyorum makineyi hep. Dediydim biraz bekleteyim biriksin. E yıkananlarda hemen kurumuyor bu havalarda
Çok bilmişler kız vallaistiyorlar ki dedikleri hemen o anda olsun ama olmuyor
öyleÇok bilmişler kız valla
Sorma sorma valla asla bizim kadar cesaretli değiller bazı konulardaöylecanları da pek kıymetli
Yok bacım ben bedduaya tövbeliyimbeddua ediyom amin deyin bi elin nesi var iki duanın sesi var
Sende kurutma makinesi iste madem hemen kuruyacak mecburBizimde dün kazak atışması oldu. Kazak bulamıyormuş yıkamıyormuymuşum
Ya 2 kişiyiz makine dolmadan çalıştırıyorum makineyi hep. Dediydim biraz bekleteyim biriksin. E yıkananlarda hemen kurumuyor bu havalarda
Dile getiriyorum zatende hadi çocuk olana kadar zorlamıyorum. Ama olunca şart kurabişim çünkü benim balkonumda yokSende kurutma makinesi iste madem hemen kuruyacak mecburkışın başka çare yok
AslskddjksdşYok bacım ben bedduaya tövbeliyimen son birine Allah cezanı versin dedim. Benim cezamı verdi
Oo o zaman şart kuzum ama dikkat et kullanırken geçen birinin çamaşırları küçücük kalmış kimdi unuttumDile getiriyorum zatende hadi çocuk olana kadar zorlamıyorum. Ama olunca şart kurabişim çünkü benim balkonumda yok
Hey Allahm tipe yaa
Çok memnun olab varda olmayanda var canım ya bende o yüzden biraz soğudum. Mesela her camaşırı aramıyormuşsun. Herşeui ayrı ayrı atabiliyormuşum falan dedilerOo o zaman şart kuzum ama dikkat et kullanırken geçen birinin çamaşırları küçücük kalmış kimdi unuttum
Aminnnn kuzum beniiim birGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Bugün kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla kabul etsin Rabbim