Evet canım Eskişehir Kütahya arasında bı KöycukCemoos
geçen gün trt belgeselde sizin orda şeyi seyrttim kıvanç kasabalı şehirden uzakta
ay ne güzel bi yer koyunları gezmeye götürüyolar ama çamlar dağlar peripacası gibi bayıldımmmm
Ben tarçın koymayı unuttum
Ahahahahaha dutun topiğe yapmıştın etiketiYa sorma ahhh benim ne işlerim var etiketle ilgili
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Bi anlatsa neler neler yaptım
Bir başka topuğun etiketini nereye yaptığımı hahha vay be ne günlerdi
bayıldımmmm yaaEvet canım Eskişehir Kütahya arasında bı Köycuk
Bizde yoldan gelip geçerken görüyoruz uzaktan gördüm mağaralar falan var.
Tam Eskişehir'de değil ama yakınlarında böyle çok güzel yerler var ya
Bende unutuyorum tarçınıBen tarçın koymayı unuttum
Gayette güzel oldu begendiler
Birde 1 elma değil 3 elmayla üstünü kapladım
Şeftali daha yumuşak ya olur mu acaba çıksın da deneyelimBende unutuyorum tarçınışeftali de güzel olur ha bu keke
AynenŞeftali daha yumuşak ya olur mu acaba çıksın da deneyelim
canını yerimmYaz olunca gel
Hem kahve içeriz
Geceleri daha güzel kızcanını yerimm
geçen ay gece geçtik içinden öyle bile çok beğendim gündüz nasıl güzeldir
eskişehir öğrenci şehri
bu günler de geçer inşallah kuzum sağlık olsunGeceleri daha güzel kız
Gündüz sevmiyorum ben ama gezilecek çok yer var.
Tabii biz pandemi diye hep evdeyiz 2 senedir gezemedik
İnşallah canım ya çok sıkıldık artık keşke normale dönsekbu günler de geçer inşallah kuzum sağlık olsun
Aynen yaaa insanın içi kıpır kıpır oluyoİnşallah canım ya çok sıkıldık artık keşke normale dönsek
Dışarıda ilk bahar havası var çok güzel güneş var ama evde pinekliyoruz
Kız sorma bende herhalde hepimize ayrı ayrı resim mi attı sayfa mı attı diyorumparemmm senin etiket yapamamana mı gülüyim yoksa onları link sanıp okumaya çalışmama mı
etiket yaptıkça oluyor canım arada benimde olmuyor
Kıymetini bilememişiz canım yaAynen yaaa insanın içi kıpır kıpır oluyo
Varya hiç aklıma gelmezdi Allahn dağı taşı ağacı nefesi bize yasak olabileceği
söllemem
Hahah dur demeeksik kalmasın onlarda gelsin daha yıkılmadım
Evet ya en güzeli pişirilmiş ya da fırını dışarı atcanBu ay daha hiç tavuk yapmadım ben daha kızzz az tavuk yiyekk
Dün mucizede gördüm balık yaptı bende yapmak isterdim lakin perdelerime ve evin içinden kokunun gitmeyeceğini bildiğim için ı işe karışmıyorum pişirilmiş satılıyor burada öyle alırız
Ohooo günaydın mı kaldı uykuculaeBen işim yoksa alarmı kapatıp geri uyuyanlardanım kurabiyemişim varsa alarm çalmadan uyanıyorum bir tuhafım . Günaydın bacım
Ahh kuzum saçını çok çektim herhaldeHahhahah yerim lan seni
Kurbisim ev işlerim vardı
Tepeden aşağıya çamaşır suyu döküldü üstüme
Ve tatlımı yaptım şimdi onu paylaşıcam kuzucuk senin gibi tatlı bir şey oldu
Ohh valla iyimiş ya. Bende ne yapayım garip halim gömlekleri saklamakta buluyor çareyiÇok şükür özel gün harici gömlek giymiyoruz
Oo süper kuzum Rabbim zihin açıklığı versin inşallah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsinKuzuummm sıkılmıyorum valla seviyorum, hatta daha çok yogunlassam benim ivin daha iyi olacak
ancak kısıtlanınca anlıyoruz bazı şeylerin değerini maalesefKıymetini bilememişiz canım ya
İnşallah daha güzel günler gelir hepimiz daha iyisini yaşarız, görürüz
Fotoğraf albümlerinde bile en son iki sene öncesi varAynen yaaa insanın içi kıpır kıpır oluyo
Varya hiç aklıma gelmezdi Allahn dağı taşı ağacı nefesi bize yasak olabileceği
normalde sevmem fotoğraf çekilmeyi çekmeyi ama dediğin gibi arşivi kurcalayınca büyük boşluk varFotoğraf albümlerinde bile en son iki sene öncesi var