Günaydınnn kuzumm@PaniksuMssPARE @mavikelebek34 Meral01 Cookiie @Jou Tiniminimavihanim @D u t
Günaydınnnnnnnnnnn ve unuttuklarım nasılsınız
Ahahaha el kızı Bi girsin bakalm nasıl olcak beni beğenmiyorlardı sen bizi ayırmaya çalışıyon diyeO nasılsa sende öyle olursun kuzu çokta yüz verme bir çizgin olsun arada boşver
Senmi ayırmaya çalışıyon kızAhahaha el kızı Bi girsin bakalm nasıl olcak beni beğenmiyorlardı sen bizi ayırmaya çalışıyon diye
Hee öyleymiş eşim ağzını açtı ı öyle diyorSenmi ayırmaya çalışıyon kız
@PaniksuMssPARE @mavikelebek34 Meral01 Cookiie @Jou Tiniminimavihanim @D u t
Günaydınnnnnnnnnnn ve unuttuklarım nasılsınız
Günaydın kizlar herkes iyimi ❤❤❤❤❣❣❣❣⚘⚘⚘⚘⚘
Yaaaa ben kaçırdm noluooooooo
he nasıl kaçırdın yanımdaki baağyan cts doğuma gidiyi bana yardımcı bi kız aldılar bir ay sonra ben gidicim onlar başbaşa çalışcekYaaaa ben kaçırdm noluooooooo
Sen nereye gidiossssnnnnnhe nasıl kaçırdın yanımdaki baağyan cts doğuma gidiyi bana yardımcı bi kız aldılar bir ay sonra ben gidicim onlar başbaşa çalışcek
taşınıyom alt üst elticilik oynicamSen nereye gidiossssnnnnn
Allah kolaylık versin kuzumtaşınıyom alt üst elticilik oynicam
sağol kuzuAllah kolaylık versin kuzum
Hee eşin öyle diyorr bende sandım eltin öyle düşündüHee öyleymiş eşim ağzını açtı ı öyle diyor
Dediğim şu ki tarlaları var ekip biçiyolar ağırlık tarafı eşimin sırtından geçiyo
Diyorum ki herkesin yerini ayırın herkes kendi yapsın yapacaksa senin sırtından niye geçindiriyon diye
Bana bağırmaya başlıyor el kızı içimize girince böyle oluyomuş demek bizi ayırmaya çalışıyor diye
Aynen öyle bu erkekler neden böyleHee eşin öyle diyorr bende sandım eltin öyle düşündü
Ay onların iyiliğini düşünürsün anlamazlar be canım sen sanki kötülüğüne diyorsun ama işte aile olunca bir carlıyorlAr benimkide öyle asla laf söyletmez bende karışmıyorum artık hiç diceğimide dolAylı yoldan güzellikle söylüyorum
İşte keşke dokunmasa ama malesef. Sem yine kendi bazı şeyleri anlayana kadar bırak sabret canım. O anlayınca elbet sana dicek haklıymışsın diyeAynen öyle bu erkekler neden böyle
Bi onunki ler kardeş benimkiler daş kovuğundan çıktı sanki
Ayy amannn valla keşke takmayabilsem ama ucu her halükarda bana dokunuyo