- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.748
Aynen canm hayırlısı bakalmİşte keşke dokunmasa ama malesef. Sem yine kendi bazı şeyleri anlayana kadar bırak sabret canım. O anlayınca elbet sana dicek haklıymışsın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canm hayırlısı bakalmİşte keşke dokunmasa ama malesef. Sem yine kendi bazı şeyleri anlayana kadar bırak sabret canım. O anlayınca elbet sana dicek haklıymışsın diye
Çok teşekkür ederim birtanem . Yeni nickim ile geldimBaharım bitanem ne demek kusura bakma olur mu öyle
Rahat ol canım yeter ki bebişim sen iyi ol
Ben sadece etiket ederken cekiniyorum rahatsız ediyormuyum acaba diye o kadar yoksa sorun yok kuzum
❤❣⚘
ay şaka yapıosunnnnnnnnnnnnnntaşınıyom alt üst elticilik oynicam
Offf köy değil yaaa ablam gibi sende başlama merkeze biraz daha yakınaay şaka yapıosunnnnnnnnnnnnnn
köyemiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben o anlamda söylemedim kızOfff köy değil yaaa ablam gibi sende başlama merkeze biraz daha yakına
Bakalm Bi miktar yaşayıp görcezben o anlamda söylemedim kız
sanki köy kötü bişeymi..
köylerde huzur var... ama anlayana
lakinnnnnnnnnnnnnnn eltili görümceli kaynanalı köyde neler var bilemem
bu iş yerini mumla aramadaBakalm Bi miktar yaşayıp görcez
Allah korusun aramam inşallah.bencillikte sınır tanımıyor kız.yeni iş arkisiyle başarılar.bu iş yerini mumla aramada
şimdi onlar düşünsünAllah korusun aramam inşallah.bencillikte sınır tanımıyor kız.yeni iş arkisiyle başarılar.
bi tane mermer fabrikasından muhasebe için iş gelmişti ama malum bir ay sonra burdan çıkcam diyince olmadı.Rabbim burdan daha hayırlı kapılar açar inşallah.çünkü inanılmaz derecede bıktım ve nefret ettim.ama yerime biri de gelince bi tuhaf oluyorum e napcan herkesin bi alternatifi var işte.ama isterdim ki daha cabbar birisi olsun bu kızı yerinden etsin isterdim çünkü ben hep susan sessiz kalan taraf oldum patrondan daha patron bi baba üç oğlan işyeri sahibi ama herkesi avucunda çeviriyo.bütün ilgi kendinde olsun hep pohpohlansın istiyoşimdi onlar düşünsün
ben olsam yolardımbi tane mermer fabrikasından muhasebe için iş gelmişti ama malum bir ay sonra burdan çıkcam diyince olmadı.Rabbim burdan daha hayırlı kapılar açar inşallah.çünkü inanılmaz derecede bıktım ve nefret ettim.ama yerime biri de gelince bi tuhaf oluyorum e napcan herkesin bi alternatifi var işte.ama isterdim ki daha cabbar birisi olsun bu kızı yerinden etsin isterdim çünkü ben hep susan sessiz kalan taraf oldum patrondan daha patron bi baba üç oğlan işyeri sahibi ama herkesi avucunda çeviriyo.bütün ilgi kendinde olsun hep pohpohlansın istiyo
eminim yolardın yazxık yeni gelen de sessiz bişi merak ediyorum uzun süre dayanır mı şimdi yeni olduğu için herkes kızım kızım ayağındaben olsam yolardım
Günaydin canimmmGünaydın kizlar
Eki Görüntüle 3099953 ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
Simurgp
Black Light
@Seridina
Günaydın madamcim nasilsin❣❣❣❣Günaydin canimmm
Aaaa bulmuşsun yeni nick hayırlı olsun baharcimÇok teşekkür ederim birtanem . Yeni nickim ile geldim
Günaydın cicişGünaydın kizlar dün işlerim vardı giremedim herkes iyimi askoskolar
Eki Görüntüle 3099953 ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee