İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Ben hep yalniz kaliyorum evde parem merkeze de biraz uzagim bazen cok bunaliyorum bayram iyi gelmisti

Pariskom bayram biter temizlik bitmez Allah kolaylık versin güç kuvvet versin . İnş biter sende dinlenirken,Allah yardımcın olsun iyilik sağlık şükür

Taze annecik

Maşallah cok iyi sayı ama döllenmesi felan düşme olursa modun düşmesin
Bende sanırım 22 toplanmştı 13 döllendi
7 3. Güne gitti
5 5. Güne umarm doğru hatırlıorumdur
Yok canım modum düşmüyor hayırlısı 1 tane olsun vesile olacak olan olsun yeterki benimde 16sı olgun çıkmış galina 11i döllenmiş bugün aradılar 2. Güm 11 i devam ediyormuş

Günaydın kuzumm nasılsın ballı lokumum

Günaydın çiceğimm
Bitti gitti bu bayramda darısı diğer bayramlara erebilmeye inşallah
Ay paremm benimde bir temizlik yapmam gerek ev ana baba günü o kadar dağınıkki

Günaydın kuzum yeni uyandım köy havası mükemmel her gün bu saatlerde uyanıyorumçok şükür iyiyim cumaya yolcuyuz nasipse içim biraz buruk sen nasılsın

Ayy günaydın benim de temizlik günüm kolay gelsin hepimizee

Günaydın parişimm ballı çöreğim hele diğer tarafa da bak ne deidm sana
Gunaydin kuşum ben de temizlik yapacam bugun bayram sonrasi biraz durgunlasma yalnizlasma psikolojisine girdim ama gecer
Ay öyle oluyor canım ya bende normalde yalnızlığı severim ama bayramda iyi oluyor gırgır şamata geçiyor sonra tekrar yalnız kalmayı istemiyor insan bu defa da

Aynen ya valla evde degildik resmen aksama kadar ora bura disarda gezmeler falan cok iyi gelmisti sokakcilik varmis ruhumda

Günaydın kuzum yeni uyandım köy havası mükemmel her gün bu saatlerde uyanıyorumçok şükür iyiyim cumaya yolcuyuz nasipse içim biraz buruk sen nasılsın
Ben mi ben bende değilim fatom
Üzerimden tırlar geçti bayram da şimdi temizlik var
D100 karayolu gibiyim hahahahaha

Günaydın çiceğimm
Bitti gitti bu bayramda darısı diğer bayramlara erebilmeye inşallah
Ay paremm benimde bir temizlik yapmam gerek ev ana baba günü o kadar dağınıkki
Allah nasip etsin sağlıkla bayramı tekrar kuzum da ne olur bi daha ki seneye sadace ailecek olalım ev panayır yeri olmasin düğün evi olsa bu kadar olmaz eve resmen mıçtılar oyke düşüncesiz insanlar varki anlatamam sana

İnsan enerji topluyor ya güzel oluyor tabi çok bilmiş teyzeler sıkıcı sorular olmazsa
Bu sene sıkıcı teyzelerle hic karsilasmadim 2 bayramdir enerjimi somuren herkesten uzagim en yakin akrabalarim bile olsalar konusmadim gorusmedim boylesi daha iyi valla
Keşke bende uzak olsam bayram da sen bize gel ben size
O kisir dongu

Gunaydinn mi desem akşam oldumu desem hahahaha
Bu arada ballikabaga noldu gitmis ya

Günaydın parem benim zaten bana bayram bayram gibi değilde diğer günlerden hiçbir farkı yoktu hepinizi birazcık da olsa kıskanmış olabilirimartık eski düzene kavuştuk diyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…