- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah perim nasılsınCANLARIM BİRAZ GEÇ OLDU FAZLA GİREMEDİM GİRSEMDE HEMEN ÇIKTIM HİÇ OKUYAMADIM MESAJLARINIZI KUSURUMA BAKMAYIN
Bayramınız mübarek olsun nice güzel hayırlı bereketli bayramlarımız olsun inşallah
İyiyim kurabiyem nasıl olayım işte bildiğin gibi sen nasılsınİnşallah perim nasılsın
Slm cnm iyiyiz cok şükür sen nasılsınSlm canlar nasilsiniz
Bende iyim evde yanlız kalma sürecim başladı iki geceyi atlattım şükür kaldı iki gece devam ediyorum mücadeleyeSlm cnm iyiyiz cok şükür sen nasılsın
Cookiie cnm nasıl gidiyor sürecin nasıl ilerliyor
M Mavi Menekse cnm siz ne yaptnz takviyelere devam mı
MssPARE cnm daha iyimisin?
Canım dün yumurtalar toplandı 18 tane almışlar. Bugün haber gelicek bakalım kaçı döllendi merakla bekliyorum Sen nasılsınSlm cnm iyiyiz cok şükür sen nasılsın
Cookiie cnm nasıl gidiyor sürecin nasıl ilerliyor
M Mavi Menekse cnm siz ne yaptnz takviyelere devam mı
MssPARE cnm daha iyimisin?
Oy maşallah hepsii birinci kalite de olsunnlar perişimmm inşAllahCanım dün yumurtalar toplandı 18 tane almışlar. Bugün haber gelicek bakalım kaçı döllendi merakla bekliyorum Sen nasılsın
Taze annecikGünaayyydddddıınnnnn
Maşallah cok iyi sayı ama döllenmesi felan düşme olursa modun düşmesinCanım dün yumurtalar toplandı 18 tane almışlar. Bugün haber gelicek bakalım kaçı döllendi merakla bekliyorum Sen nasılsın
Kalanı naptın canım dondurdun muTaze annecik
Maşallah cok iyi sayı ama döllenmesi felan düşme olursa modun düşmesin
Bende sanırım 22 toplanmştı 13 döllendi
7 3. Güne gitti
5 5. Güne umarm doğru hatırlıorumdur
Canoomm NasilsinnTaze annecik
Maşallah cok iyi sayı ama döllenmesi felan düşme olursa modun düşmesin
Bende sanırım 22 toplanmştı 13 döllendi
7 3. Güne gitti
5 5. Güne umarm doğru hatırlıorumdur
Mucimmmm nasılsın kuşum günaydın ❤❣Günaydınnnnnn
GünaydınGünaydın kizlar bayram da bitti bende bittim bugün benim temizlik günüm herkes nasıl iyimi beybiler herkesi çok özledim hepinizde musmutlu günaydınlar şeker gibi lokum gibi bir günümüz olsun fıstıklar ❤❤❤❣❤
Eki Görüntüle 3096920
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Simurgp
Black Light
Gunaydin kuşum ben de temizlik yapacam bugun bayram sonrasi biraz durgunlasma yalnizlasma psikolojisine girdim ama gecerGünaydın kizlar bayram da bitti bende bittim bugün benim temizlik günüm herkes nasıl iyimi beybiler herkesi çok özledim hepinizde musmutlu günaydınlar şeker gibi lokum gibi bir günümüz olsun fıstıklar ❤❤❤❣❤
Eki Görüntüle 3096920
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Simurgp
Black Light
Ay mabem ben yalnız kalmak istiyorum valla kaç gündür öldüm bittim şimdi çarşaf yastık yıkama ev silip süpürmeler ve yarın inşallah dinlenme olucak benimde yalnız kalmaya ihtiyacım var cidden kafam davul.olduGunaydin kuşum ben de temizlik yapacam bugun bayram sonrasi biraz durgunlasma yalnizlasma psikolojisine girdim ama gecer
Günaydın kizlar bayram da bitti bende bittim bugün benim temizlik günüm herkes nasıl iyimi beybiler herkesi çok özledim hepinizde musmutlu günaydınlar şeker gibi lokum gibi bir günümüz olsun fıstıklar ❤❤❤❣❤
Eki Görüntüle 3096920
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Simurgp
Black Light
Günaydın şekerparem nasılsın çok mu yoruldun ben de iyiyimMucimmmm nasılsın kuşum günaydın ❤❣
Cok yoruldum Mucizemmm hemde çokGünaydın şekerparem nasılsın çok mu yoruldun ben de iyiyim