Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradan kopyalayıp yapıştırms defterine yaz Hepsini oradan kopyalaPüff kopyala yapıştır yapıyom olmuyo yaaaa
Ah parişimm
Parisiimm çok mu yoruldub
Naılll herkesi tek tek yavzcam mıBuradan kopyalayıp yapıştırms defterine yaz Hepsini oradan kopyala
Hahah evet ya da buradan aldığın etiketi not defterine götür bakim oluyor mu o tam bilmiyorum ama bir defa not defterine tek tek yazarsan hep oradan kopyala yapıştır yaparsınParisiimm çok mu yoruldub
Naılll herkesi tek tek yavzcam mı
Hahah evet ya da buradan aldığın etiketi not defterine götür bakim oluyor mu o tam bilmiyorum ama bir defa not defterine tek tek yazarsan hep oradan kopyala yapıştır yaparsın
Bu üzdü amaHmm kopyalanmıyor yani başında @ işareti çıkmıyor isim çıkıyor sadece. İşareti de sen koyarsın bir mucizee
Üşengeç seniiiBu üzdü ama
15 dk snra 33 oluorm ühüüüüüüEvett baloncum yengeç burcuyum seninde yengeç olmana çok sevindimmm
Paremmm
Her yaş güzeldir balonumm üzülmeee miniğiinle yaş alıyorsunn iyikiii doğdunnnn çiçeğimmm15 dk snra 33 oluorm ühüüüüüü
Paremmm
Nasıl yani sen lenayla aynı gün mü doğdun15 dk snra 33 oluorm ühüüüüüü
Paremmm
Linoş 23 mayıstı mucizemmmNasıl yani sen lenayla aynı gün mü doğdun
İyiki doğdun ihtiyar
AminnnHer yaş güzeldir balonumm üzülmeee miniğiinle yaş alıyorsunn iyikiii doğdunnnn çiçeğimmm
Yk datlum.. O 19 temmuzNasıl yani sen lenayla aynı gün mü doğdun
İyiki doğdun ihtiyar
Linoş 23 mayıstı mucizemmm
Ayy bende bizim linoştan bahsediyoz sandım benim miniğimde yengeç burcuuymuş ooyyAminnn
Rabbim hepinizin gönlüne göre versn cnm
Yk datlum.. O 19 temmuz
Tinoşum benm kızımın adı lena :)
Mucizem ondan bahsediyor :)
Tinoşum sen kaç temmuz
Günaydın çiçeğimEn son tedavi alacaktı baktım bayağ olmuş girmeyeli inşAllah herşey yolundadır kuzumGünaydın kızlar
Noisy Girl den haber alan varmı
Çok merak ediyorum.. Sağlık problemleri vardı
İnşallah iyidir
Herkes köye falan gidiyoe ben gibi çekiyordurSelam kızlar
Herkesçikler tatilde veya misafir yoğunluğu sanırım
Buralae boş kalmş