İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Hahahahaha ne oliyi burda mucizemmm
Coşmuşsun

Civarlarda falan vardır belki canım ama biraz kafanı rahatlat önce bir kaç ay kendine gel

Linosum bi tanem
Sağlıkla kazasiz belasız memlekete gel kavuş sevdiklerine hasretini gider dön evine tatlı lenam benim
❤❤

Helal olsun hakkım ballı lokman tatlı dilli güzel kalpli arkadasim❣❣❣

günaydın kızlar

MssPARE cnm bugün daha iyimisin
Tatlım benim kendimce iyi olmaya çalışıyorum

Kurban bi geçsin hayırlısıyla o bıçaklarla katliam yapabilirim
Ciddi kötüyüm
Yazamadım dün islersen dolayı M Mavi Menekse oda sormuş

Cansınız siz biri bir şey dese patliyacam

Oyy canım toprağına dönüyorsun yani kesin dönüşmü tatilemi geliyorsun iyi yolculuklar bebeğim

Can kuzum hayırlı yolculuklar sağ salim gidin gelin inşallah seni çok özleyeceğim benden yana helali hoş olsun sende helal et

Pıhtılaşma dan kuzum tüm genetik testleri yaptırdık hiç bir sorun yok yalnızca benim 3 gende pıhtılaşma çıktı kuzum rabbim bir daha yaşatmasın çok zor

Insan bi görürr
Burnumun ucunu göremiyom şu sıralar
Kız çok şişkinliğim vR ya ilaçlar yaparmış doktor dedi biraz daha yapcak hatta diye. Sonra geçiyor dimi bu böyle kalmıcak
Daha çok şişcen geçiyor kuzum gebeliğin 3. 4. Ayına kadar vardı Bi şişlik sonra başka türlü şişiyon zaten

Aaa ben bunu görmedim
Günaydınnnn
Giniydin ciniö
Hahahahaha ne oliyi burda mucizemmm
Coşmuşsun
Ahahahah yapamıyorum sizin gibi yaaa
Civarlarda falan vardır belki canım ama biraz kafanı rahatlat önce bir kaç ay kendine gel
Aynen canım şimdilik bişey yapmicam zaten
Ufff Allah kolaylık versin parem ev de kız olmak zor gerçekten
Ablam gil abimgil cümbür cemaat gelirdi onlar gelirken ben mutfakta olurdum giderken yine mutfakta olurdum başka misafir gelse yine öyleydi

Burnumun ucunu göremiyom şu sıralar

Daha çok şişcen geçiyor kuzum gebeliğin 3. 4. Ayına kadar vardı Bi şişlik sonra başka türlü şişiyon zaten
Ooo o zamana kadar oluyormu ya ben toplamadan sonra geçer diye hayal ediyoeum. Üf tam bayram üstü karnım şişti şimdi herkes hamile sancak beni

Rabbim kendiliğinden nasip etsin yaşadıklrnın mükafatını versin canım inşallah

Hayırlı yolculuklar kuzusu yeni bir sayfa başlayacak senin için ve çok güzel olacak. Hayırlı haberler alacaksin

6. Ayımız canım ama hayırlısı neyse o olsun her zaman
Allah kolaylık versin sana sabır versin

Hayırlı yolculuklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…