Vallahaa ona tv ver aksama kadar tvle aşk yaşarr survivor aşkıydı simdi masterchef aşkısı tv8den çıkmazzAhahaha ne alaka vee tvylemi duruyo kadın evde
Baktırdım kuzum normal çıktıGebelik önceside belki bakardır aslında ama bilmiyorum canım ya. Ben gebe kalsam bile perinatologla devam edicekmişim galiba uf ne zor işlersen baktırmışmıydın lupus
Aboo o kadar mı kızVallahaa ona tv ver aksama kadar tvle aşk yaşarr survivor aşkıydı simdi masterchef aşkısı tv8den çıkmazzburaya geldiğindne beri ben izleyemedim bişe malumm
İnşallah bulabilirsin canım araştır bence. Başka yerlere gidebilme imkanın varmıBaktırdım kuzum normal çıktı
Sana uygun Bi Dr olur inşallah da gerisi önemli değil
Ben bulamadm çünkü
Yok gndüzde sorvivor yada canım annem dizisi var tv8 de gün boyu o kanalAboo o kadar mı kızgündüzde kadın programlarıdır
Manyak garıııCatlak-kurabiye Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@Jou
MssPARE MssPARE MssPARE
Cookiie Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses Minnosprenses
@karamel Latte
Bal0ncuk Bal0ncuk Bal0ncuk
@Lna16
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
M Mavi Menekse M Mavi Menekse M Mavi Menekse
My_Moonlight06 My_Moonlight06 My_Moonlight06
[IMG alt="Mi-Ok Yun"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/811/811053.jpg?1655831778[/IMG] Mi-Ok Yun [IMG alt="Mi-Ok buYun"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/811/811053.jpg?1655831778[/IMG]
@Fatmazell
@kedilinick
Noisy Girl Noisy Girl Noisy Girl
ASSOSyal ASSOSyal
Meral01 Meral01
Nereye gideyim özgem tükendim artıkİnşallah bulabilirsin canım araştır bence. Başka yerlere gidebilme imkanın varmı
İç güveysinden halliceManyak garııı
Nasılsın kuzuş
Cnm ben 2, deme için Diyarbakır da bahçeci zeki Akkuma gittim amh 048 düşük bu değerle alamam yumurta çıkmaz dedi benden 1 önceki hastanın amh 012 onu kabul etti sonra bana siz isterseniz başlayalım dedi bende sizin kendinize guveninz yok ben nasıl guveneyim vazgeçtim dedim başka bir dr tavsiye ettiler o çok iyi dediler Hakan Çoksuer istegram ve netten baka bilirsin ben randevu aldım ama kitle çıkınca gidemedim Avrupa dan gelen turkiyenin heryerinden hastaları var bir araştır istersenNereye gideyim özgem tükendim artık
İç güveysinden hallice
Yeeim leeeee seniiii bebemmm benimmmmmmGitmeeeeeeğğğğğğ bir adım m uzağaaaaa canm mmm bir adımda gurbet olıuuğğğğğr gitme bir nefesss uzağaaaaa canımmm her nefess hasreğğğttt oluuurr
Ahaahahah ay Allah yardımcın olsun ya bayramda bırakıp kaçın hemen onu evineYok gndüzde sorvivor yada canım annem dizisi var tv8 de gün boyu o kanal
Denizlidesin dimi canımNereye gideyim özgem tükendim artık
İç güveysinden hallice
Zamanla bu pırt nöbetleri bitiyor dimi canım. Pırtınız bol olsun
Biliyorum kuzum onuCnm ben 2, deme için Diyarbakır da bahçeci zeki Akkuma gittim amh 048 düşük bu değerle alamam yumurta çıkmaz dedi benden 1 önceki hastanın amh 012 onu kabul etti sonra bana siz isterseniz başlayalım dedi bende sizin kendinize guveninz yok ben nasıl guveneyim vazgeçtim dedim başka bir dr tavsiye ettiler o çok iyi dediler Hakan Çoksuer istegram ve netten baka bilirsin ben randevu aldım ama kitle çıkınca gidemedim Avrupa dan gelen turkiyenin heryerinden hastaları var bir araştır istersen
Aynen kuzum ordayımDenizlidesin dimi canım
Hiç kafana takma benim de 3 gebelik kayibim var geçen yıl 14 haftalık bebek kaybım da kanda Pıhtılaşma çıktı maalesef adanada Bülent haydardedeoglu hiç memnun kalmadım para tuzağı sıfır ilgiBiliyorum kuzum onuFatmazell de söylemişti
Sen daha önce nerde denedin
Bu tamamen nasip işi biliyor musun
Nefsime o kadar ağır geliyor ki
Ama yok yani
Allah isteyip vermedikten sonra yok ne yapsan
Diyorum belki de çok zorladık
Allah isteseydi 4 tane gösterdi birini verirdi
İçim nasıl yanıyor Bi bilsen
Başa çıkamıyorum
Ama çaresizim
Biraz zaman geçsin şu işten Bi çıkayım
Sanmam ki bu vücudum Bi daha kendine gelmez
Burda Paü de Bi Dr var ona gidicem Bi ne dicek
Sonra da olursa gebelik beklicem Bi peritonolağa gidicem veya öncesinde olmazsa da bilmiyorum yapabilecek bişeyim kalmadı
Aynen kuzum ordayım
Sıkma canını çiçeğim gelmek istersen Hakan hocaya başım gözüm üstünde yerin var seve seve misafir ederimBiliyorum kuzum onuFatmazell de söylemişti
Sen daha önce nerde denedin
Bu tamamen nasip işi biliyor musun
Nefsime o kadar ağır geliyor ki
Ama yok yani
Allah isteyip vermedikten sonra yok ne yapsan
Diyorum belki de çok zorladık
Allah isteseydi 4 tane gösterdi birini verirdi
İçim nasıl yanıyor Bi bilsen
Başa çıkamıyorum
Ama çaresizim
Biraz zaman geçsin şu işten Bi çıkayım
Sanmam ki bu vücudum Bi daha kendine gelmez
Burda Paü de Bi Dr var ona gidicem Bi ne dicek
Sonra da olursa gebelik beklicem Bi peritonolağa gidicem veya öncesinde olmazsa da bilmiyorum yapabilecek bişeyim kalmadı
Aynen kuzum ordayım
Hayirli yolculuklar şimdiden lenamSelam kızlarım
Hayırlı geceler olsunnnn
Birgün öncesinden yazmak istedim malum işler yoğun hazırlıklar büyük bir hızla devam ediyor
Fazla giremem siteye diye şimdiden relax kafa ile yazayım dedim
Cuma günü Türkiye'ye gidiyorum canlar
Şükürler olsun o güzel gün geldi çattı
Çok fazla uzatmadan diyeyim ;
Hakkınızı helal edin
Yolculuk bu ne olacağımızın garantisi yok 1 dkk sonrasının ile..
Benden yana eğer hakkım varsa helal olsun sonuna kadar..
Cansınız sizzz
O yüzden siz değerli canlarım vedalaşmak ve helalleşmek için geldim bu saatte
Yine ben arada girerim tabisiii inşallah
Çok seviliyorsunuz, özleneceksiniz
Beni çok özleyinn e miiii
Görüşürüz kuzularım
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Cemoos
Y yagmurdansonra