Evet kuzum 55 56bana tam ideal kilo benim önceligim hamile kalmadan önceki 56ya dönmek sonra 52 55 arasi bir kiloda sabit kalmak insallah tabi. Cünkü emzirirken veriyorumda emzirmeyi biraktirinca hoooop diye aliverdimAyyytamda istediğim kilo
Çok gecmis olsunParem bende haberler kötü. verem teşhisi kondu maalesef
Allah razı olsun canım benim inş, dualariniza talibim
Dualarimizdasin bi tanemAllah razı olsun canım benim inş, dualariniza talibim
Canim morum benim,güzel yüreğinden öperim seni Allah razi olsunDualarimizdasin bi tanem
Her zaman dualardasın canımAllah razı olsun canım benim inş, dualariniza talibim
Hahahaha dimi ben yoksa hayattaa veremezdimm o kesinEvet kuzum 55 56bana tam ideal kilo benim önceligim hamile kalmadan önceki 56ya dönmek sonra 52 55 arasi bir kiloda sabit kalmak insallah tabi. Cünkü emzirirken veriyorumda emzirmeyi biraktirinca hoooop diye aliverdim
Veriliyor be kuzu illaki sadece emzirirken daha hizli gidiyor bir de uykusuzluk falan uykularin bölünmesi tam alamama derken gidiyor bu dönemdeHahahaha dimi ben yoksa hayattaa veremezdimm o kesin
Evett dogruuVeriliyor be kuzu illaki sadece emzirirken daha hizli gidiyor bir de uykusuzluk falan uykularin bölünmesi tam alamama derken gidiyor bu dönemde
Ahahaha nazlı kız yaa buİsırsam aglayy yavvv totosunu saplattım agladı hemenn sıpaaa
Kime çekti acabaAhahaha nazlı kız yaa bu
YaaOyy yerim onu çok şükür kuzum inşaAllah daha da iyi olun12de gittiğimde doktor daha bişey görünmez ama kıza benziyo gibi dedi kemiklerden anladı galiba 2hafta sonra kesinleşcek inşaAllah
Anasına çekmiştirKime çekti acaba
Sen nasılsın balım
İyiym balım bizim gaz sancıları falan başladı pek vaktim olmuyorAnasına çekmiştir
İyiyim kurabiyem sen nasılsın göremiyorum seni bebiş nasıl
Ay yerim kurabiyem ya alıştın ama dimiİyiym balım bizim gaz sancıları falan başladı pek vaktim olmuyorsabah erken kalkıp öğlene doğru ancak kahvaltı yapabiliyorum pırt nöbeti bazen
Hemde ne nazzz babası kilıklı kızıyo zatenn ne vuuruyon diyeAhahaha nazlı kız yaa bu
Ejih işte kuzum alışıyor gibiyiz 25 günlük oldukAy yerim kurabiyem ya alıştın ama dimikaç günlük oldunuz şimdi
Coconun bebeler nasıl haberin varmı
Ahahaha bak kızmayıda öğrenmiş yaaHemde ne nazzz babası kilıklı kızıyo zatenn ne vuuruyon diye