- 25 Ağustos 2019
- 61.823
- 117.405
- 698
- 31
IvveeettttAynen öyle kuzum hiç tadı yok. Hepimizin bi derdi var öyle olunca da eski düzen neşe kalmıyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
IvveeettttAynen öyle kuzum hiç tadı yok. Hepimizin bi derdi var öyle olunca da eski düzen neşe kalmıyor
![]()
KurabiyemAynen öyle kuzum hiç tadı yok. Hepimizin bi derdi var öyle olunca da eski düzen neşe kalmıyor
![]()
Iyiyim ben şükür pare sen nasılsınNasılsınız herkes iyimi
Belki giren olur
Vay be neydi ne oldu buralar![]()
Merhaba bugün bir konu açtım bakıp bana yardımcı olur musunuz lütfenHahahahhaha ben sana gel dedim![]()
İyi çok şükür sen nasılsın pareNasılsınız herkes iyimi
Belki giren olur
Iyiyim canım benim sen nasılsın ne güzel ya eskilerden biri ve sohbet ❤❤İyi çok şükür sen nasılsın pare![]()
Nanem senle muhabbetimiz devam ediyor biliyorsun durumumu şükür iyiyim canım sen nasılsın ❤❤Iyiyim ben şükür pare sen nasılsın
Bende iyiyim sağ ol paremIyiyim canım benim sen nasılsın ne güzel ya eskilerden biri ve sohbet ❤❤⚘
Fiziğe gidiyoruz canım babam birazcık daha iyi şükürBende iyiyim sağ ol paremannen baban nasıllar inşallah çok daha iyidirler
![]()
Rabbim daha iyi etsin bir daha yaşatmasın inşallahFiziğe gidiyoruz canım babam birazcık daha iyi şükür![]()
Amin amin canım Rabbim kimseye yasatmasinRabbim daha iyi etsin bir daha yaşatmasın inşallah![]()
Nanemm nasılsın canımKurabiyem![]()
Ben giremiyorum ya reklamlardan dolayı kasıyor sinir krizleri geçiriyorumNasılsınız herkes iyimi
Belki giren olur
Şükür iyiyimNanemm nasılsın canım
Ben giremiyorum ya reklamlardan dolayı kasıyor sinir krizleri geçiriyorum
İyiyim parem telaşlarla geçiyor günler. Çok şükür baban da iyiymiş inşallah daha da iyi olacak canım![]()
Salihaaaaaaamm iyim çok şükür sen nasılsın?Nasilsiniz kizlar
Şükür iyiyim pazar günü vakit geçiriyorum kk da sen nasılsınKizlarrrr... Keyifler nasıl?
Merhaba hoşgeldin baya zaman oldi nasılsın ⚘Selamlar, kim var kim yok![]()
Salisim nerelerdesin nasılsınNasilsiniz kizlar