- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Iphone kuzumBalım telin markası neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iphone kuzumBalım telin markası neydi
Ya ben mesela köpük sürerdim hep. Yapmak istemediğim zamanlarda bir fısfıs şişemde su vardı hep. O suyla nemlendirirdim elimle bir volümlerdim günü kurtarıyorduHer gülün bir dikeni varmış ya onun hesap bazen yapmaktan usanıyorum ve yapmıyorum koyun yünü gibi duruyorum evde
SelamIphone kuzum
Hahah sen gelince kışın bi kar banyosu yaptırmak lazım ya ne severdim arkadaşlarla kartopu oynardık sonra birimizi kara yatırıp üstünü karla kapatırdık haha. Şimdi o karlar da kalmadı o dostlar daEvet kuzum hatta kıskanarak bakıyorum
Hee ben anlamaz onuIphone kuzum
Günaydın kuzum ne güzel mesaj öyle balonlara bayıldımGünaydın
Kalın telli miydi senin kıvırlar? Bana sadece köpük olmuyor kuzum ya. Durulanmaz krem, bukle kremi, birde az jöle sürüyorum o zaman iyi oluyor diğer türlü papaz gibiYa ben mesela köpük sürerdim hep. Yapmak istemediğim zamanlarda bir fısfıs şişemde su vardı hep. O suyla nemlendirirdim elimle bir volümlerdim günü kurtarıyordu
Bu sefer balonlu olsun dedim. Hafif hafif uçalım.,Günaydın kuzum ne güzel mesaj öyle balonlara bayıldım
Ben de kıvırcigim ama tesettürlüyüm. Saçım kalçama geliyor,Kalın telli miydi senin kıvırlar? Bana sadece köpük olmuyor kuzum ya. Durulanmaz krem, bukle kremi, birde az jöle sürüyorum o zaman iyi oluyor diğer türlü papaz gibi
Bende balon yokBu sefer balonlu olsun dedim. Hafif hafif uçalım.,
Ben de kıvırcigim ama tesettürlüyüm. Saçım kalçama geliyor,
Kalçana mı geliyorBu sefer balonlu olsun dedim. Hafif hafif uçalım.,
Ben de kıvırcigim ama tesettürlüyüm. Saçım kalçama geliyor,
Valla çok kolay bakıyorum, banyo kısmi zor oluyo sadece. Dökülmesi yoktu normalde, gebelikten sonra koparak dökülüyor ama sebebi belli. İlk gebelikten sonra da dökülmüştü. Onun dışında sorun yok şükür. Şampuan değiştirecem o bana iyi geleni. İnsanların 20 li yaşlarda koparak dökülüyor,hiç sevmediğim olayKalçana mı geliyor
kız nasıl bakıyorsun o saçlara
Vardır kesin, arama yerine yaZ. Whatsapp kullanıyorsun dimi?Bende balon yok
Kıvırcık hali mi kalçada peki?Valla çok kolay bakıyorum, banyo kısmi zor oluyo sadece. Dökülmesi yoktu normalde, gebelikten sonra koparak dökülüyor ama sebebi belli. İlk gebelikten sonra da dökülmüştü. Onun dışında sorun yok şükür. Şampuan değiştirecem o bana iyi geleni. İnsanların 20 li yaşlarda koparak dökülüyor,hiç sevmediğim olay
Kıvırcık hâli değil yok koca bir karış var kalçama düğmesine. Vazgeçmiyorum şimdilikKıvırcık hali mi kalçada peki?
Koparak dökülmesi benimde hoşuma gitmiyor bende şimdilik yok öyle bir sıkıntı şükürler olsun.
Ay ben bakamazdım o kadar saça sana kolay gelsin
D iyi bari kıvır hali yukarı çeker Hayatta başarılarKıvırcık hâli değil yok koca bir karış var kalçama düğmesine. Vazgeçmiyorum şimdilik
Selam
Yok ince benimkiler yaa bana köpük yetiyordu kız ama benim hiç sürmesem bile bukleleri kendiliğinden duruyordu. Ünide safranboludaydım. Arkadaşım perma yaptırıcaktı kuaförleri geziyoruz. Girdiğimiz her kuaför benim saçlarıda perma sanıyorduKalın telli miydi senin kıvırlar? Bana sadece köpük olmuyor kuzum ya. Durulanmaz krem, bukle kremi, birde az jöle sürüyorum o zaman iyi oluyor diğer türlü papaz gibi