• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gülün bir dikeni varmış ya onun hesap 🤦🏻‍♀️bazen yapmaktan usanıyorum ve yapmıyorum koyun yünü gibi duruyorum evde 😂
Ya ben mesela köpük sürerdim hep. Yapmak istemediğim zamanlarda bir fısfıs şişemde su vardı hep. O suyla nemlendirirdim elimle bir volümlerdim günü kurtarıyordu😂

Evet kuzum hatta kıskanarak bakıyorum:rolleyes::KK8:
Hahah sen gelince kışın bi kar banyosu yaptırmak lazım 😁😁 ya ne severdim arkadaşlarla kartopu oynardık sonra birimizi kara yatırıp üstünü karla kapatırdık haha. Şimdi o karlar da kalmadı o dostlar da🥴😪

Ya ben mesela köpük sürerdim hep. Yapmak istemediğim zamanlarda bir fısfıs şişemde su vardı hep. O suyla nemlendirirdim elimle bir volümlerdim günü kurtarıyordu😂
Kalın telli miydi senin kıvırlar? Bana sadece köpük olmuyor kuzum ya. Durulanmaz krem, bukle kremi, birde az jöle sürüyorum o zaman iyi oluyor diğer türlü papaz gibi :KK70::KK70:

Günaydın kuzum ne güzel mesaj öyle balonlara bayıldım 🤩
Bu sefer balonlu olsun dedim. Hafif hafif uçalım.,😮
Kalın telli miydi senin kıvırlar? Bana sadece köpük olmuyor kuzum ya. Durulanmaz krem, bukle kremi, birde az jöle sürüyorum o zaman iyi oluyor diğer türlü papaz gibi :KK70::KK70:
Ben de kıvırcigim ama tesettürlüyüm. Saçım kalçama geliyor,😮

Kalçana mı geliyor 😳
kız nasıl bakıyorsun o saçlara 🤦🏻‍♀️
Valla çok kolay bakıyorum, banyo kısmi zor oluyo sadece. Dökülmesi yoktu normalde, gebelikten sonra koparak dökülüyor ama sebebi belli. İlk gebelikten sonra da dökülmüştü. Onun dışında sorun yok şükür. Şampuan değiştirecem o bana iyi geleni. İnsanların 20 li yaşlarda koparak dökülüyor,hiç sevmediğim olay 🤦

Valla çok kolay bakıyorum, banyo kısmi zor oluyo sadece. Dökülmesi yoktu normalde, gebelikten sonra koparak dökülüyor ama sebebi belli. İlk gebelikten sonra da dökülmüştü. Onun dışında sorun yok şükür. Şampuan değiştirecem o bana iyi geleni. İnsanların 20 li yaşlarda koparak dökülüyor,hiç sevmediğim olay 🤦
Kıvırcık hali mi kalçada peki?
Koparak dökülmesi benimde hoşuma gitmiyor bende şimdilik yok öyle bir sıkıntı şükürler olsun.
Ay ben bakamazdım o kadar saça sana kolay gelsin 😂

Kıvırcık hali mi kalçada peki?
Koparak dökülmesi benimde hoşuma gitmiyor bende şimdilik yok öyle bir sıkıntı şükürler olsun.
Ay ben bakamazdım o kadar saça sana kolay gelsin 😂
Kıvırcık hâli değil yok 😂 koca bir karış var kalçama düğmesine. Vazgeçmiyorum şimdilik 🙂

Hee ben anlamaz onu 🤣🤣
Klavyede gif ifadesi çıkıyor mu. Misal bizim sol üst köşede gif yazıyor. Tıklıyorum oradan istediğim gifi bulup atıyorum
Yok canım çıkmıyor normalde ama ben indirdim dün program tenorun şimdi var klavye 😂 bak böyle şimdi 8245A803-B88F-4634-8E9B-5265E7E6C9EF.png

B25FBCC8-A93C-47F5-AE94-D9C57176B0C6.png
Bu şekilde Çıkıyor ama göndermeyi bulamadım😂😂

Yok ince benimkiler 😂 yaa bana köpük yetiyordu kız 😂 ama benim hiç sürmesem bile bukleleri kendiliğinden duruyordu. Ünide safranboludaydım. Arkadaşım perma yaptırıcaktı kuaförleri geziyoruz. Girdiğimiz her kuaför benim saçlarıda perma sanıyordu :KK70::KK70::KK70:

Back