- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
aşka olan inancımızı kaybettik onun yüzünden paremmm baksana travma olmuş bizdeAaaa ondan bekarız biz maviş
Kaderimizle oynadı
Hep bu küçük o..pi candy yüzünden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşka olan inancımızı kaybettik onun yüzünden paremmm baksana travma olmuş bizdeAaaa ondan bekarız biz maviş
Kaderimizle oynadı
Hep bu küçük o..pi candy yüzünden
Aaa evet konuşurken birden çocukluğuma gittim ve cıktı ilk aşkım antony imiş buBirde aşık değildim dersin bak antony aşkın varmış
Boşuna psikologlar demiyor uzanın çocukluğunuza inicem diyeaşka olan inancımızı kaybettik onun yüzünden paremmm baksana travma olmuş bizde
paremm sana gelsinn hatta bize gelsinBoşuna psikologlar demiyor uzanın çocukluğunuza inicem diye
hain liseliYok kızlar ben küçükken de aşık olmadım
Benim o tarafım yok galiba hahaha
Lisedeyken olmuştu biri oda başkasına aşıkmış pislik
Allah iyiligini versin Bende iyim cok sukuriyiyim canım sen nasılsın
Woowowow antony he kor kutuk olmus seninkiEvet ya antony at üstünde bir sahnesi vardı diğeriyle kavga ettikleri
Yaaa galiba bende aşıktım ona
@Hogwartss Magnifiaque
Yazarken içimden cıktı.cocukluk tranvamm meğer.ben antony asikmisim
insek daha neler çıkar şöyle bir baktık antony çıktıBoşuna psikologlar demiyor uzanın çocukluğunuza inicem diye
paremm sana gelsinn hatta bize gelsin
Fazla inmeyelim benceinsek daha neler çıkar şöyle bir baktık antony çıktı
Bize gelsin aglasak mi oynasak mi bilemedim şimdi en iyisi bu
Hahhaha aynen ilk ve son aşkınhain liseli
Allah iyiligini versin Bende iyim cok sukur
Woowowow antony he kor kutuk olmus seninki
gencecik yaşında gitti yakışıklı çocukHahhaha aynen ilk ve son aşkın
Ama öldü antony
Ya neninsin ya toprağģğğ oldu gececik
Allah seni kahretsin candy yyyyyy
MssPARE pareden çok dimi duymasın pareKurbişim cikilatalim sen balsın kiiii ısırırım bebekle seni
Aanaa neydi ki kızBen birde bir video izlemiştim bunlarla ilgili korkunç şeyler. Ondan sonra soğudum
Sevimli kahramanları hatırlayamadımYa tom ve jerry şirinler taş devri sevimli kahramanlar bayılırdım
Yıllar sonra hiç bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdigencecik yaşında gitti yakışıklı çocuk
Şuan ilk aşkıma yaş tutuyorum kimle sevişirseniz sevişinMssPARE pareden çok dimi duymasın pare
Hahah kıskançlık krizim tutuyor napim seviş dolu mesajlarınızı görünce
Hahah bence seni korkutmak istiyor gibiKahvemde 3 vakte kadar birşey var
Ya bende hiç izlemedim galibaCandy sevimli iyi niyetli biriydi onu biri seviyordu oda başkasını hahaha
Ama daha küçük ha hadi olsun ilkokul 4 yada 5 küçük şey
Anam.simdi olsa yasak koyarlar ama aklimiza gelmezdi ya öyle seyler
Neyse antony öldü evet o zaman kinlenmiştim
İyiz kuzum sen nasılsınKizlar nasilsiniz
Haha son sayfayı okumadan geçtim diyorum ilk aşkı kimŞuan ilk aşkıma yaş tutuyorum kimle sevişirseniz sevişin
Iyiyim kuzum şükür sen nasılsın
Nasılsın canımıniçisii sosyomm