- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
hangimiz izlemedi ki po yu çok severdimAy ne izlerdim bunları yaaa
İnşallaah balım tek duamız o. susuz kalmayalım bol bol yağsınYağsın kuzum bereket olsun nehilerimiz barajlarımız dolsun
İyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsunAğdayla pek aram yok ama bakayım Bi ara bim eide lüks oldu
Canm mm iyiyim sen nasılsın
yeğenim gelince ona açıyorum bazen ilerlete ilerlete izliyoruzBen bir kaç kere Açtımda çocukken aldığım zEvki alamadım
Ama çıkardıktan sonraaynen birde onun eve gidince çıkarması var çıkar çıkar bitmiyor
Dimi ya bende şirinleri açtım da yok anam o tadı vermiyorBen bir kaç kere Açtımda çocukken aldığım zEvki alamadım
He sorma stok yaptıracaklar illa bizeAğdayla pek aram yok ama bakayım Bi ara bim eide lüks oldu
Canm mm iyiyim sen nasılsın
Sana da kolay gelsin o zaman canım benimBende pazara gittim geldim misafir var akşama azıcık gerginim
Galiba hepimizin gözdesi o idihangimiz izlemedi ki po yu çok severdim
Fındıklı parem sana karşı çokzel duygular besliyorum
Bir daha söyle
Muciskom yaaa iyi gidiyo,eğer matematik beni bayiltmazsa güzelCanımın canısı takılıyorum öylesinenasıl gidiyor çalışma anlıyor musun
Kurbişim cikilatalim sen balsın kiiii
Sabahları başlardı hep dimi atv de yalnış hatorlamıyorumhangimiz izlemedi ki po yu çok severdim
Ben birde bir video izlemiştim bunlarla ilgili korkunç şeyler. Ondan sonra soğudumyeğenim gelince ona açıyorum bazen ilerlete ilerlete izliyoruz
Ya tom ve jerry şirinler taş devri sevimli kahramanlar bayılırdımDimi ya bende şirinleri açtım da yok anam o tadı vermiyor
evet canım doğru hatırlıyorsunSabahları başlardı hep dimi atv de yalnış hatorlamıyorum
Bindi sini siviyiriyim sisyilHepinizi seviyorum a dostlar
amann ona bakarsan en sevdiğim şeker kız candy di şimdi düşünüce o kızda az değilmiş diyorumBen birde bir video izlemiştim bunlarla ilgili korkunç şeyler. Ondan sonra soğudum
Ay bir tarcın ve arkadaşları vardı onlarıda severdim kpcaman kafaları vardıevet canım doğru hatırlıyorsun
Onu hiç izlemedimamann ona bakarsan en sevdiğim şeker kız candy di şimdi düşünüce o kızda az değilmiş diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?