- 19 Kasım 2020
- 22.007
- 48.085
- 548
Ölürüm ölürüm ölürümbu şarki sana gelsin parem
Çok seviyorum uleeeyyyyyynnnnn
Bir daha söyle
Off bide yürümesi var dimi yacanım en kalın kazağımı giydimeldiven şal zaten eksik olmuyor yanımdan kendimi lahana gidi hissediyorum
Ahahahaha yok onun içün hiç gitmedim yaaHahah bende hepsini kendim alırım çokta güzel alırım hıhh dimitamam bazen kaşları kaydırıyorum biri havada biri karada kalıyor
Sor sor inşallah buluruzBari ben menü bulamayınca da size sorayımsevaptır hayrınıza bi menü de bana bulursunuz
Ya zaten bimdeki ağda bantları saolsunAhahahaha yok onun içün hiç gitmedim yaa
Ben kaş almam pek alırsam pk gibi olur kalın ve atalı kaşım gerisini de hallediyorum yaa
Sor sor inşallah buluruz
Bıyık için mi hiç denemedim Bi bakaynYa zaten bimdeki ağda bantları saolsun
Aynen kuzum ya içinde bıyık için de var ama onun ağdasj az oluyorBıyık için mi hiç denemedim Bi bakayn
Bende pazara gittim geldim misafir var akşama azıcık gerginimKoşturuyorum parem işler güçler bitmiyor yaaa
Sen nasılsın canım
Geldim nasılsın@Buralardutluuugdu
coconatt
@Jou
@Fatmazell
mavikelebek34
Catlak-kurabiye
@HeLLaa
Cookiie
MssPARE
@kedilinick
@Migim
@madammor
etiketçii geldi hağğnımmmmmm
MssPARE bak hele bak bakkkkk
Parem burda da bir yağıyorki bereket anlatamam
@ASSOSyal
Cookiie
@HeLLaa
Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@Cevizli tarcınlı kek
mavikelebek34
coconatt
@Magnifiaque
@Buralardutluuugdu
@Migim
@PeRRieR
bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Simurgp
@Rose36
@N u r
@ceycey0406
@NesNa
@cevizli tarcinli kek
Burda çok güzel yağan yağmurla.uyandim güne
Herkese günaydın beybiiiiisuuuülarrrr
Hahhaha aynen bende pazara gittim geldim lahana en büyük boy gibi bide taşıdım meyveleri hem üşüdüm hem ter içinde kaldımcanım en kalın kazağımı giydimeldiven şal zaten eksik olmuyor yanımdan kendimi lahana gidi hissediyorum
Hahah atarken bende dedim ki acaba birinci bölümden başlasam tekrar mı izlesemAy ne izlerdim bunları yaaa
Yağsın kuzum bereket olsun nehilerimiz barajlarımız dolsunGeldim nasılsın
aynen birde onun eve gidince çıkarması var çıkar çıkar bitmiyorOff bide yürümesi var dimi yayürüyen lahana geliyorrr bende öyleyim
dkkat et canım tam hastalık havası ciddenHahhaha aynen bende pazara gittim geldim lahana en büyük boy gibi bide taşıdım meyveleri hem üşüdüm hem ter içinde kaldım
Ben bir kaç kere Açtımda çocukken aldığım zEvki alamadımHahah atarken bende dedim ki acaba birinci bölümden başlasam tekrar mı izlesem
Ağdayla pek aram yok ama bakayım Bi ara bim eide lüks olduAynen kuzum ya içinde bıyık için de var ama onun ağdasj az oluyorgücü yetmiyor pala bıyıklara ben uzun olanları kesip kesip kullanıyorum
Canm mm iyiyim sen nasılsınGeldim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?