• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş olmasa ve şuan dötümde pireler uçuşurken uyuyor olsam çok daha iyi olabilirdim ama iyiyim yani:KK53:
Hahaha ben senin yerine uyuyum mu😁😁🤪🤪tamam dur terlik fırlatma hahah
Kuraiyem bu kız bana soğuk ha 🤣 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Kız daha yeni tanışıyoruz😁
Akşamda yokum misafirliğe gidiyoruz, hastahaneden gwlincede kuaföre gisicem aylardır gitmeidm yeter artık 🤣
Kuaför neydi kız neye deniyordu😒neye benziyordu yemek mi yapıyorlar pasta börek mi var 😒 kuaför ne demekkk🤪🤪biz evde kendi bıyığımızı kendimiz alan delikanlı kızlarız hıhhh🤣🤣🤣🤣

Hahaha ben senin yerine uyuyum mu😁😁🤪🤪tamam dur terlik fırlatma hahah

Kız daha yeni tanışıyoruz😁

Kuaför neydi kız neye deniyordu😒neye benziyordu yemek mi yapıyorlar pasta börek mi var 😒 kuaför ne demekkk🤪🤪biz evde kendi bıyığımızı kendimiz alan delikanlı kızlarız hıhhh🤣🤣🤣🤣
ay ben sana kıyabilir miyim ki:KK60:uyu sen uyu da büyü

asakdsdkf bıyık deme kanayan yaram :D ama ben hiç kuoföre gitmem herşeyimi kendim alırım :D

Ballı çöreğim yerim ben seni 😍😍

Ohh valla nasıl iyi ben herife sorsam sen bilirsin canım diyor😬😬Ula ben bilsem sana niye sorayım 🤣🤣🤣🤣

Galiba biz uyuyoruz sen uyanıksın, sen uyurken de biz 🤭🤭
A öyle bende sinirlenirim biz rn başından böyle alıştık ben sorarım o söyler 🤣🤣🤣

Bizim burda da kar gösteriyordu şimdi internetten gördüm civat yetlere yağmış bize yağdımı acaba yataktan çıkayımda bakayım 😂😂

Back