- 12 Mart 2020
- 9.741
- 1
- 20.790
- 298
aaaa çok iyi mali müşavirlerin yanına falan girsen rahat olurMaliye mezunuyumda canım evlenmeden önce çalışıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa çok iyi mali müşavirlerin yanına falan girsen rahat olurMaliye mezunuyumda canım evlenmeden önce çalışıyordum
uyuyor galiba
uykucu gençlik nolcekuyuyor galiba
Hahaha ben senin yerine uyuyum mutamam dur terlik fırlatma hahahİş olmasa ve şuan dötümde pireler uçuşurken uyuyor olsam çok daha iyi olabilirdim ama iyiyim yani
Kız daha yeni tanışıyoruzKuraiyem bu kız bana soğuk ha Catlak-kurabiye
Kuaför neydi kız neye deniyorduneye benziyordu yemek mi yapıyorlar pasta börek mi var kuaför ne demekkkbiz evde kendi bıyığımızı kendimiz alan delikanlı kızlarız hıhhhAkşamda yokum misafirliğe gidiyoruz, hastahaneden gwlincede kuaföre gisicem aylardır gitmeidm yeter artık
ay ben sana kıyabilir miyim kiuyu sen uyu da büyüHahaha ben senin yerine uyuyum mutamam dur terlik fırlatma hahah
Kız daha yeni tanışıyoruz
Kuaför neydi kız neye deniyorduneye benziyordu yemek mi yapıyorlar pasta börek mi var kuaför ne demekkkbiz evde kendi bıyığımızı kendimiz alan delikanlı kızlarız hıhhh
@Rose36 ve ben yokuzD u t
coconatt
Jou
Fatmazell
mavikelebek34
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Cookiie
MssPARE
bebeklinick
Wilma11
Madammor
etiketçii geldi hağğnımmmmmm
MssPARE bak hele bak bakkkkk
Geldimmmmmm ne yapıyorsunD u t
coconatt
Jou
Fatmazell
mavikelebek34
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Cookiie
MssPARE
bebeklinick
Wilma11
Madammor
aynı bea sen napıyonGeldimmmmmm ne yapıyorsun
Teşekkür ederim tatlım
A öyle bende sinirlenirim biz rn başından böyle alıştık ben sorarım o söylerBallı çöreğim yerim ben seni
Ohh valla nasıl iyi ben herife sorsam sen bilirsin canım diyorUla ben bilsem sana niye sorayım
Galiba biz uyuyoruz sen uyanıksın, sen uyurken de biz
Hu huu günaydınnD u t
coconatt
Jou
Fatmazell
mavikelebek34
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Cookiie
MssPARE
bebeklinick
Wilma11
Madammor
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
C Cevizli tarcınlı kek
mavikelebek34
coconatt
Magnifiaque
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@Rose36
i p e k
C ceycey0406
N NesNa
Burda çok güzel yağan yağmurla.uyandim güne
Herkese günaydın beybiiiiisuuuülarrrr
Bende yataktan yeni çıktım allahım saat kaç olmuş yaBizim burda da kar gösteriyordu şimdi internetten gördüm civat yetlere yağmış bize yağdımı acaba yataktan çıkayımda bakayım