- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
GünaydınGünaydın güzel insanlar
Nasılsın canımGünaydın
Çok şükürHee tamam hadi yine yırttın
İyiyim şükür, sen?Nasılsın canım
Günaydın tatlışkomGünaydın balçiçeemm
Hadi bakalımÇok şükürhazırlanıp gidicez şimdi
Aynenn öylee şimdii kurabiyemmmm uyku saatii bugun geç kaldım bile gece 00:30 görüşürüz çiçeğimmmmBallı çöreğim yerim ben seni
Ohh valla nasıl iyi ben herife sorsam sen bilirsin canım diyorUla ben bilsem sana niye sorayım
Galiba biz uyuyoruz sen uyanıksın, sen uyurken de biz
Tamam balım hadi uyu sen dinlen güzelceAynenn öylee şimdii kurabiyemmmm uyku saatii bugun geç kaldım bile gece 00:30 görüşürüz çiçeğimmmm
Günaydın canım
İş olmasa ve şuan dötümde pireler uçuşurken uyuyor olsam çok daha iyi olabilirdim ama iyiyim yaniGünaydın tatlışkomnasılsın keyifler nasıl
Akşamda yokum misafirliğe gidiyoruz, hastahaneden gwlincede kuaföre gisicem aylardır gitmeidm yeter artıkHadi bakalım
Çalışıyor musım canımİş olmasa ve şuan dötümde pireler uçuşurken uyuyor olsam çok daha iyi olabilirdim ama iyiyim yani
şuan yatağımı, yorganımı, yastığımı çok özlüyorumİş olmasa ve şuan dötümde pireler uçuşurken uyuyor olsam çok daha iyi olabilirdim ama iyiyim yani
Evet kuzumÇalışıyor musım canım
Bendeeeeğğğğğğğşuan yatağımı, yorganımı, yastığımı çok özlüyorum
Ne güzel bende iş arıyorumEvet kuzum
Bendeeeeğğğğğğğiki aydır nerdeyse Bi haftasonu bile yatamadım 10 Lara kadar hep erken kalkıyom
haftasonu yat kız niye yatmadın işin mi vardı gelen giden mi, bende yatmıyordum 2 haftadır bu hafta inşaAllah yatarımBendeeeeğğğğğğğiki aydır nerdeyse Bi haftasonu bile yatamadım 10 Lara kadar hep erken kalkıyom
herif baksın kız boşverrNe güzel bende iş arıyorum
haftaiçi dr gitmem gerektiği için haftasonu izin kullanamıyorum kihaftasonu yat kız niye yatmadın işin mi vardı gelen giden mi, bende yatmıyordum 2 haftadır bu hafta inşaAllah yatarım
Maliye mezunuyumda canım evlenmeden önce çalışıyordumherif baksın kız boşverr
şaka şaka inşallah hayırlı bi iş bulursun
ne mezunusun
haftaiçi dr gitmem gerektiği için haftasonu izin kullanamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?