- 19 Kasım 2020
- 22.005
- 48.081
- 548
ayyyy hepimize daim olsun canım beniiiimmmOyy sen daha tatlısın kuzumHep huzurlu ol, mutlu ol musmutlu ol yarın güzel haberlere uyanırsın inşallah
öğlen oldu yeni gelin kalkkk
Acıktımmm
Yaa süper kuzumÇok şükür çiçeğim iyiyim
Bugün bi dışarı çıkıcaz hava iyi hem alınacaklar var onları alırız hava alırım bugünde öyle biter kocişde yarın işe başlar artık
Yeni gelin erken pes ettiayyyy hepimize daim olsun canım beniiiimmminşallah yarın daha iyi olur da salı çarşamba gelin derler inşallah
estrofemi 6 ya çıkardı günlük inanılmaz ağzım kuruyo kötü etkiledi
öğlen oldu yeni gelin kalkkk
Aminn aminn kuzucummYaa süper kuzumalışveriş en sevdiğimiz zaten koci ile zevki çıkmıyor ama ne yapalım Allah yokluklarını göstermesin
Bence deBugün pazar herkesin eşi çocuğu telaşı rosem nasılsın
Sorma ya seneler geçiyor coronaylaOyy lokumum dimi ben hemde fınduklunasılsın kuzum bugün çalışmıyorsun dimi
Ah ahh sorma zalım korona aldı bizden pazar gezmelerini
AminnYaa maşallah maşallah Allah bağışlasın
İyi pazarlarherkese iyi pazarlar dostlarrrrr
Hoşgeldin migim nasılsın tatlimTopigin hayırlı olsun
Ya seni unuttum etikete hemen ekleyim rosecimBence deiyiyim çok şükür,sen nasılsın?
Sorma ya seneler geçiyor coronayla
Aminn
İyi pazarlar
Bence de herkes gidince bdv de pare furyası varPare mi hiç sanmıyorum ama şu merdaneyi eksik etmemek lazımyalnız sorun şu bizi uyutup bdv de takılıyor sabah bi geliyoruz pare yok sana da geçmiş olsun bacım
Kız benim dedikodu mu yaptınız kBence de herkes gidince bdv de pare furyası var
Saol bacım geçti şükür
Buyur gel memleket kokulum pazar kahvaltımız beraber olsun
İyiyim şükür çayımı yudumluyorumHoşgeldin migim nasılsın tatlim
e2 98 olmuştu kuzum rahim de 6.3 tü cuma günüYeni gelin erken pes etti
Oyy kuzum inşallah ya 6 ya çıkarması çok iyi olmuş. Suyunu içiyorsun dimi 2 litrenin altına düşürme suyu bol bol iç. Oda rahim için faydalı hele transfer sonrasinda daha da önemliya seninle yeniden yaşıyorum o günleri
beni yanlış etiketlemişsiiinnn
Oyy kuzum afiyet olsun şifa olsun tatlimBuyur gel memleket kokulum pazar kahvaltımız beraber olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?