• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tenor.gif

Acıktımmm 🤤
Beni yii🤤🤤🤤

Oyy sen daha tatlısın kuzum🥰Hep huzurlu ol, mutlu ol musmutlu ol😍 yarın güzel haberlere uyanırsın inşallah 🥰
ayyyy hepimize daim olsun canım beniiiimmm:dua:inşallah yarın daha iyi olur da salı çarşamba gelin derler inşallah:dua:
estrofemi 6 ya çıkardı günlük inanılmaz ağzım kuruyo kötü etkiledi
öğlen oldu yeni gelin kalkkk :D :D

Çok şükür çiçeğim iyiyim :p
Bugün bi dışarı çıkıcaz hava iyi hem alınacaklar var onları alırız hava alırım bugünde öyle biter kocişde yarın işe başlar artık:KK31:
Yaa süper kuzum 😍 alışveriş en sevdiğimiz zaten 😍 koci ile zevki çıkmıyor ama ne yapalım😁 Allah yokluklarını göstermesin🤗

ayyyy hepimize daim olsun canım beniiiimmm:dua:inşallah yarın daha iyi olur da salı çarşamba gelin derler inşallah:dua:
estrofemi 6 ya çıkardı günlük inanılmaz ağzım kuruyo kötü etkiledi

öğlen oldu yeni gelin kalkkk :KK70: :KK70:
Yeni gelin erken pes etti🤣🤣

Oyy kuzum inşallah ya 6 ya çıkarması çok iyi olmuş. Suyunu içiyorsun dimi 2 litrenin altına düşürme suyu bol bol iç. Oda rahim için faydalı hele transfer sonrasinda daha da önemli 😍 ya seninle yeniden yaşıyorum o günleri 🤗

Bugün pazar herkesin eşi çocuğu telaşı rosem nasılsın 🥰
Bence de 🙂 iyiyim çok şükür,sen nasılsın?
Oyy lokumum dimi ben hemde fınduklu🤤🤤 nasılsın kuzum bugün çalışmıyorsun dimi😍😍

Ah ahh sorma zalım korona aldı bizden pazar gezmelerini😬
Sorma ya seneler geçiyor coronayla
Yaa maşallah maşallah Allah bağışlasın 😍😍
Aminn🤲😍
herkese iyi pazarlar dostlarrrrr :KK200:
İyi pazarlar💃

Yeni gelin erken pes etti🤣🤣

Oyy kuzum inşallah ya 6 ya çıkarması çok iyi olmuş. Suyunu içiyorsun dimi 2 litrenin altına düşürme suyu bol bol iç. Oda rahim için faydalı hele transfer sonrasinda daha da önemli 😍 ya seninle yeniden yaşıyorum o günleri 🤗
e2 98 olmuştu kuzum rahim de 6.3 tü cuma günü
suyu içemiyorum çok yaa unutuyorum :(
ayy iyi olur inşallah :KK17:

beni yanlış etiketlemişsiiinnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back